Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Det vita brödraskapet – ljusmästare och andra uppstigna mästare

2

Det vita brödraskapet består av ljusmästare och andra uppstigna mästare i den himmelska sfären som inte längre återföds till jorden. De är mästare över all högre visdom och termen “vit” anspelar på att de använder sig av vit magi och ljuset som de strålar. Syftet med deras läror är att väcka oss så att vi kan komma i kontakt med vår sanna natur. De och deras lärjungar tillhör den andliga hierarkin vilket är en gudomligt ordnad gemenskap. Inom varje nivå så finns det en mångfald av upplysta varelser och de har alla stora klärvojanta krafter, hög visdom och oändlig medkänsla. Det existerar även stjärnfolk, änglar, ärkeänglar och många andra andliga vägledare på de gudomliga planen.

Det vita brödraskapet erbjuder oss en väg som leder till att vi kan initieras till högre medvetenhetsnivåer. Om du uppriktigt vill arbeta med dem så kommer de att svara genom att rikta sig till dig och stödja ditt uppvaknande då deras uppgifter är att dela med sig av sin andlig kunskap. Även fast de är uppstigna så är de fortfarande engagerade i vår världs utveckling och har både individuellt och kollektivt tagit ansvar för den kosmiska ödet för mänskligheten.Även om de inte hade samma inriktningar på jorden så är de nu förenade i sitt arbete för mänsklighetens utveckling, harmoni och balans

Exempel på uppstigna mästare:
Jesus, Buddha, Krishna, Maria, Enoch, Paul the Venetian , Kwan Yin, Saint Germain, Morya och Kuthumi.

Lord of the World (Universums herre) samverkar med galaktiska varelser och planetherrar.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

2 kommentarer

 1. Katarina den

  > Lord of the World (Universums herre) samverkar med galaktiska varelser och planetherrar.>

  För två år sedan tror jag, hade svt ett sommarlovs program som handla om återvinning/ återanvändning/skräp/naturen.. osv.

  Barnen & vuxna fick hjälpa/uppmanades till att samla in skräp, skräp i naturen, skräp här på vår planet.

  Planetskötare kallades de som gjorde det?. Fin, riktigt fin titel Kr det låter som ett yrke – tycker jag

  Planetskötare borde användas av fler som gör bra saker till vår planet. ??

  • Marianne den

   ???

Lämna en tanke