Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Det vita brödraskapet – ljusmästare och andra uppstigna mästare

2

Det vita brödraskapet – Sveriges största mediala portal, Vivi Linde – Tarotlinje, Bloggportal, Mediumpodden mm… Ljusmästare och andra uppstigna mästare

Det vita brödraskapetTarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot

Vägledare på Tarotguiderna som kanaliserar guider, mästare och andra andliga vägledare

Det vita brödraskapet består av ljusmästare och andra uppstigna mästare i den himmelska sfären som inte längre återföds till jorden. De är mästare över all högre visdom och termen “vit” anspelar på att de använder sig av vit magi och ljuset som de strålar. Syftet med deras läror är att väcka oss så att vi kan komma i kontakt med vår sanna natur. De och deras lärjungar tillhör den andliga hierarkin vilket är en gudomligt ordnad gemenskap. Inom varje nivå så finns det en mångfald av upplysta varelser och de har alla stora klärvojanta krafter, hög visdom och oändlig medkänsla. Det existerar även stjärnfolk, änglar, ärkeänglar , Guider och många andra andliga vägledare på de gudomliga planen.

Det vita brödraskapet erbjuder oss en väg som leder till att vi kan initieras till högre medvetenhetsnivåer. Om du uppriktigt vill arbeta med dem så kommer de att svara genom att rikta sig till dig och stödja ditt uppvaknande då deras uppgifter är att dela med sig av sin andlig kunskap. Även fast de är uppstigna så är de fortfarande engagerade i vår världs utveckling och har både individuellt och kollektivt tagit ansvar för den kosmiska ödet för mänskligheten. Även om de inte hade samma inriktningar på jorden så är de nu förenade i sitt arbete för mänsklighetens utveckling, harmoni och balans

Exempel på uppstigna mästare inom det vita brödraskapet:
Jesus, Buddha, Krishna, Maria, Enoch, Paul the Venetian , Kwan Yin, Saint Germain, El Morya, Kuthumi, ärkeängeln Mikael, Zarathustra, Moses, Melkisedek,Vivi Linde bok Amedialitet Medium Sierska Moder Maria, Franciskus, Thérèse av Lisieux och otaliga och namnlösa kärleksfulla hjärtan, mänsklighetens tjänare som har stigit upp till JAG ÄR SOM JAG ÄR och är en del av den levande Guden för alltid. Även Lord of the World (Universums herre) som samverkar med galaktiska varelser och planetherrar.

Enligt källor så övergav dessa mästare alla konflikter  och meningsskiljaktigheter som de hade haft i sina jordiska liv för att i stället arbeta med att förbättra mänsklighetens andliga välbefinnande. De som ansluter sig till det vita brödraskapet är kända som den gamla visdomens mästare, de uppstigna mästarna, den osynliga kyrkan eller hierarkin. Uppstigna mästare som har stigit upp från jorden till odödlighet men som fortfarande upprätthåller en aktiv vakt över världen anses utgöra det stora vita brödraskapet eller den andliga hierarkin på jorden. Enligt densamma så omfattar det vita brödraskapet medlemmar av den himmelska värdskapet (den andliga hierarki som direkt berörs av vår världs utveckling), liksom välgörande medlemmar från andra planeter som engagerar sig för vår välfärd.

Det Stora Vita Brödraskapet är viktigt i de flesta esoteriska organisationer där vissa fokuserar starkt på att kommunicera med Brödraskapets uppstigna mästare.Kanalisering Lär dig att kanalisera Det vita brödraskapet uppstigna mästare andliga guider

Heliga “klädda i vita kläder”
De uppstigna mästarna är alla en del av det Stora Vita Brödraskapet*, som omtalas i Uppenbarelseboken som den stora skaran av heliga “klädda i vita kläder” som står framför Guds tron. Brödraskapet samarbetar med uppriktiga sökare och offentliga tjänstemän av alla raser, religioner och livsstilar för att hjälpa mänskligheten i dess utveckling framåt.

Varje mästare i himlen har redan smält samman med Anden från JAG ÄR Närvaron. Genom att bevisa universums lagar visar mästarna att även vi kan uppnå odödlighet. Allt som vi är går inte förlorat i dödsögonblicket utan fortlever genom verkan av det ljus som lyser upp varje människa som kommer till världen.

Att studera med de uppstigna mästarna
Dessa mästare är mänsklighetens lärare, de lär ut vägen till övervinnande och seger genom vilken själen kan återförenas med det högre jaget, vandra på jorden med självmästarskap och återvända till den himmelska världen när en livstid av tjänstgöring är avslutad. Detta är den personliga livsvägen där var och en kan finna vägen till att överkomma och segra. De uppstigna mästarna undervisar genom exempel, inte genom ord eller plattityder. De avslöjar för oss nästa steg i vår andliga utveckling. De visar vägen och säger: “JAG ÄR vägen. Detta är vägen, och den vägen känner ni till.””Vägen” är en väg som kan följas. Efter att ha vandrat där vi går så är mästarna väl kvalificerade att lära oss.

Och även när det vita brödraskapet undervisar mänskligheten har de varit och är elever. De studerade också i de eteriska retreaten i den himmelska världen som förberedelse för inkarnationen på jorden. Även som uppstigna varelser är de elever hos andra mästare som står över dem i den stora kedjan av varelser, den himmelska hierarkin. Lärjungaskapets väg fortsätter i den himmelska världen och är en modell för relationen elev-lärare, mästare-lärjunge på jorden.

De uppstigna mästarna inviger oss i de andliga mysterierna och de eviga budskapen gällande Vattumannens nya tidsålder. Och de kommer för att förmana oss så att vi kan höja oss till den stora Gudsflamman inom oss själva och besegra vår egen karma.

De uppstigna mästarna presenterar en väg och en undervisning genom vilken varje individ på jorden kan finna sin väg tillbaka till sig själv samt Universum / Gud / källan / det högre medvetandet / det högsta ljuset eller vad man vill kalla det.

Kanalisera det vita brödraskapet
Om man vill arbeta med det vita brödraskapet eller en individ som finns med där så är kanalisering en väg att gå. När vi kanaliserar som är en form av meditation så kopplar vi upp oss på de högre sfärerna, man öppnar då upp en kanal till det planet och på så sätt kan man kommunicera och få information. En del kanaliserar dem också via healing. Ofta kan man behöva ha övat på att kanaliserat ett tag för att nå detta plan.

Kram & Namaste Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

2 kommentarer

 1. Katarina den

  > Lord of the World (Universums herre) samverkar med galaktiska varelser och planetherrar.>

  För två år sedan tror jag, hade svt ett sommarlovs program som handla om återvinning/ återanvändning/skräp/naturen.. osv.

  Barnen & vuxna fick hjälpa/uppmanades till att samla in skräp, skräp i naturen, skräp här på vår planet.

  Planetskötare kallades de som gjorde det?. Fin, riktigt fin titel Kr det låter som ett yrke – tycker jag

  Planetskötare borde användas av fler som gör bra saker till vår planet. ??

  • Marianne den

   ???

Lämna en tanke