Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Detta blir min meditation idag….

2

 

Som Buddist så funderar jag över den tillfredsställande känslan jag får då vi slagit in paket för att lämna över till de hemlösa i Sthlm. Det är ju inte en helt osjälvisk handling att ge utan det tillfredsställer samtidigt egot.
Men det är en win win situation som motiverar oss till att vara bättre människor, vi mår bra av att vara goda
Inom Buddismen så talar vi de 10 Livstillstånden (5högre o 5lägre) – var vi en befinner oss känslomässigt så har det en negativ och en positiv sida. Tills vi uppnår Buddhaskap, vi är då upplysta och osjälviska. Det svåra är att stanna på de högre nivåerna, vi människor pendlar upp och ner i livet. I bland uppnår vi Buddhaskapet och ibland är vi nere i helvetet

(läs gärna om de 10livstillstånden som jag skickar med) När vi ger utan en tanke på att få tillbaka så befinner vi oss i det 9:onde livstillsåndet Bodisattva och dess för och nackdelar Det gäller att vara uppmärksam på sig själv och sina handlingar i livet. Här finns tex många martyrföräldrar.

Detta blir min meditation idag, att meditera över egot och dess positiva och negativa egenskaper
Namaste vivi

2

 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

2 kommentarer

  1. eva danzer den

    Jaa…varje jul påminns av dessa hemlösa och fattiga….har en nära i min släkt som legat i stockhom i 8 är…..då plockade en dam upo honom och fyllde honok med mat,sprit,cigarettervoch så fick hon sin slav…..detta fungerarvän idag och har man pengar kan man nyttja ALLT! Tyvärr släpper han inte detta liv då han nu kunnat för länge sedan…..man kan fara illa för att man är utblottad för att bli ännu mera utblottad.
    Men OBS! Detta är bara en människas öde…..vi alla har lika mycke värde har vi alla och vi väljer ibland fel val…..stort av dig Vivi att tänka på dessa människor! Eva

    • Vivi den

      <3

Lämna en tanke