Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Ditt andeteam – 8 typer av andliga vägledare som finns med dig

6

Andliga vägledare – Sveriges största mediala portal drivs av Vivi Linde – Tarotlinje, Bloggportal, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer

Medial utveckling Medium Mediumkunskap Vivi Linde Tarotguiderna Tarot

 

Ditt andeteam – 8 typer av andliga vägledare som finns med digTarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot

Det är inte alltid människor är medvetna om det med vi har alltid tillgång till den andliga världen. Vi har alla fler olika andliga vägledare som vi mer eller mindre kan välja att sammarbeta med, allt handlar om vilken inriktning vi väljer i vår utveckling. Man brukar mest märka av de vägledarna som man är mest nyfiken på, det kan indikera att det är en kontakt som man kommer att utveckla mer framöver. Sedan finns det andliga vägledare som kanske bara visar sig under en kortare period. Bara för att vi inte märker av dom så innebär det inte att de inte finns där, utan det handlar om vilka vi uppmärksammar, de vi ger vår tid och energi är de som kommer att växa i vår kontakt. Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller hur ditt liv ser ut så finns det vägledare som vill kommunicera, stödja, hjälpa, skicka meddelanden och samarbeta med dig.

Du kan ha haft vissa andliga vägledare med dig sedan innan du föddes, och andra som anslutit sig till ditt team när du behövt dem i olika faser av ditt liv. Det kan även vara så att alla ännu inte har visat sig för dig.

Ditt andliga vägledningsteam, som är ansvarigt för att ge dig andlig vägledning, kan bestå av hur många andliga vägledare som helst. Här är 8 olika sorters andliga vägledare som kan finnas med dig

De finns där även när du inte märker det

Dina andliga vägledare arbetar bakom kulisserna för din räkning, oavsett hur bortkopplad du känner dig från dom. Faktum är att det är när vi är i störst behov av deras hjälp som vi är som mest benägna att känna oss bortkopplade. Under svåra tider i våra liv kan vi känna oss vilsna och som att vi har tappat kontakten.

Dina andliga vägledare vill vara nära dig. Du skulle bli positivt överraskad av hur många meddelanden du skulle få om du öppnade upp dig för dem. Det handlar om att bli medveten om den kommunikation som redan äger rum.

Ärkeänglarna

En ärkeänglars energi är så stor att den kan märkas av empater eller personer som är känsliga för energi när de anropas. Varje ärkeängel har en specialitet och kan hjälpa många individer samtidigt.

Skyddsänglar

Vi har alla våra personliga skyddsänglar, till skillnad mot ärkeänglarna så delar vi inte våra skyddsänglar med andra. Du kan när som helst förlita dig på dem för omedelbar hjälp. De kan inte ändra på sådant som är förutbestämt att ske, de kan däremot hjälpa till med läkning och suport vid sådana tillfällen. Däremot så kan de förhindra onödiga olyckor och stödja dig när du gör det onödigt svårt för dig. De kan även om du önskar och ber om det hjälpa dig att se ur ett högre perspektiv och ur nya vinklar, samt finna nya lösningar på gamla problem. De älskar dig konstant och villkorslöst, oavsett din tro eller andliga tillhörighet. Kom ihåg att änglar arbetar med människor av alla trosuppfattningar och andliga övertygelser.

Andedjur

Ett andedjur kan vara ett husdjur som du en gång ägde och som nu har gått vidare och blivit en medlem av ditt andliga vägledningsteam.  En dröm kan vara första gången du möter ett andligt djur.

Men det de allra flest förknippar med andedjur är ett andedjur som är en symbolisk representation av något som är djupt rotad i din själ. Det kan vara nästan vad som helst, från en gigantisk svart björn till en liten blå fjäril. Ditt andedjur är en symbolisk representation av din själ, din essens, ditt väsen och också höör ihop med din karaktär och personlighet. Det kan också vara till stor hjälp i ditt liv. Om ditt andedjur till exempel är ett lejon kan du vara särskilt bra på att vara modig och hålla huvudet högt i alla situationer. Om ditt andedjur är en groda kan ditt hjärta vara särskilt rent och fullt av kärlek. De kan vara en hjälpsamma vägledare som hjälper dig  att förstå dig och ditt liv bättre. Det finns många naturreligioner som sammarbetar med just andedjuren.

Uppstiga mästare

Uppstiga mästare är människor som Buddha eller Moder Maria har blivit uppstigna mästare efter att de har tjänat mänskligheten och blivit färdiga med sina livsläxor här. Deras sista liv innan de slutar inkarnera brukar ofta ha varit heliga, självuppoffrande samt ha lyckats tjäna sitt högre syfte fullt ut. De tjänar nu som andliga världsledare och guider/instruktörer för människorna. Alla uppstigna mästare arbetar tillsammans i harmoni, oavsett vilken kultur eller religion de hade när de levde.

Mästare

Det finns även mästare som inte tillsynes har levt ett exemplariskt liv innan de slutade inkarnera. Dessa mästare har i stället haft ett kall där de i slutet av sin inkarnations kedja ska utvecklas inom ett speciellt område för att sedan bli mästare inom det. Detta kan gälla författare, konstnärer, dansare, artister, forskare, vetenskapsmän mm. De har då varit 100 % hängivna sin uppgift och försakat annat eller andra. De har levt exakt det livet som har krävts av dom även om vi kanske inte kan se det.

Andevärlden

Dina andliga vägledare kan även vara älskade eller familjemedlemmar som har gått bort och som aktivt stöder dig från himlen genom att hjälpa dig på olika praktiska sätt, t.ex. genom att skicka karriärmöjligheter, vägledning gällande relationer eller ekonomi. Många gånger så kan de använda sig av den special kompetens de hade i livet tillsammans med oss för att hjälpa oss. Allt vi behöver göra är att be om hjälp eller stöd.

Hjälpänglar

Hjälparänglar kan hjälpa oss med specifika saker i våra liv. Om vi ber dom så kan de till exempel finna nya vänner, hitta ett nytt kontor, ny bostad mm.

Andliga guider

Vi har alltid med oss en andlig guide när vi föds ner på jorden. Tillsammans så har vi stakat ut vägen och lagt upp en strateg för att vi ska kunna lära oss de lärdomar och läxor som vi behöver lära, samt möta de människor som är tänkt.

Våra andliga guider jobbar med oss när det gäller vår andliga och mediala utveckling, vår livsväg och vårt livstema. De har en sån hög position att de hjälper oss med våra själs frågor snarare än de personliga.

En andlig guide är lite som spindeln i nätet, när du kontaktar en guide för rådgivning så har den tillgång till alla dina andra vägledares information och kan på så sätt  kommunicera den till dig. Dock ej när det gäller att andevärlden då det är en helt annan form av rådgivning. Andevärlden arbetar med att bevisa själens fortlevnade vilket inte är guidernas uppgifter.

Kommunicera med ditt andeteam

 • Det absolut vanligaste sättet att kontakta sina andliga vägledare är genom meditation eller kanalisering.
 • De hjälper oss genom att använda sig av synkronicitet så att saker och ting sker vid rätt tidpunkt.
 • de använder sig även av tecken för att kommunicera med oss.
 • De kan även kommunicera med oss genom nummer som 111, eller genom att ditt lyckonummer råkar vara företagets adress.
 • När du sätter dig i bilen efter en dålig dag kan en låt som alltid inspirerar dig spelas på radion. de kan kommunicera med dig via musikaliska meddelanden.
 • Du kan även få vägledning genom det skrivna ordet, till exempel så kan det plötsligt trilla ut en bok ur bohyllan och en sida slås upp där något talar till dig.
 • De kan även kommunicera genom tecken som sänds din väg, det kan till exempel vara ett hjärta, en speciell fågel eller ett föremål som du förknippar med något eller någon.
 • En dröm kan ge dig en lösning på ett problem, eller så kan en andlig vägledare dyka upp i en dröm och ge dig råd.
 • Din vägledare kan välja att skicka eller sätta dig i kontakt med någon person som kan hjälpa dig.

Att känna igen de budskap som våra andliga guider skickar är en del av att få vägledning. Vi missar ofta att det levereras meddelanden till oss eftersom våra liv är för hektiska eller våra sinnen är upptagna. Försök att skapa lite utrymme i ditt liv eller ta bort några bördor från dina axlar, om det är möjligt. När man är stressad så är det nästan omöjligt att uppfatta sublima budskap. Hitta en meditationsmetod som fungerar för dig för att förbättra din förmåga att skapa luckor mellan dina tankar.

Ju mer uppmärksam du är desto mer kommer du att uppfatta deras tecken. De kommer att skicka fler hjälpsamma meddelanden när de känner att du är mer uppmärksam på dem.

Om du står inför ett stort beslut, svåra tider eller stora förändringar kan du förvänta dig att få mer vägledning som kan hjälpa dig.

Uppmärksamma dina vägledare för att öka ert samarbete

Tips & råd

 • För dagbok – Se till att föra en dagbok och ägna den uteslutande åt att öka kopplingen mellan dig och dina guider.
 • Brev – Skriv ett brev till dina vägledare i början på veckan och be om deras hjälp inom ett specifikt område. Skriv ner i din dagbok så att du kan uppmärksamma vad som sker. Håll sen resten av veckan utkik efter ett tecken eller en synkronisitet som kommer som svar eller vägledning.
 • Tacksamhet – Uttryck din tacksamhet till dina guider i ett brev i början på veckan genom att skriva om något i ditt liv som de har hjälpt dig med.
 • När du är osäker på vad du ska göra härnäst, irriterad över ett problem eller känner dig maktlös, överlämna problemet till dina guider. Även om det bara är för att lugna ner dig själv lite. Detta kan göra det möjligt för dig att få nya insikter eller låta dina guider arbeta mer fritt och hjälpa dig.
 • Överlämna dina problem – Gör det till en vana att energimässigt överlämna problem till dina guider, åtminstone tillfälligt. Istället för att strategisera och oroa dig försöker du lugna ner ditt sinne. Upprepa mantran som “Mina guider kommer att ta hand om den här frågan”.
 • Skicka tankar – Skicka dina guider ett meddelande i dina tankar. Det kan tyckas vara den enklaste och snabbaste metoden för att komma i kontakt med dina andliga guider, men det fungerar verkligen. Du kan antingen göra en formell bön eller välsignelse, eller helt enkelt berätta för dem vad du önskar i dina tankar i en kort mening eller två.

 

Andliga guider kan hjälpa dig att navigera genom livets utmaningar och beslut, men du måste veta hur du ska koppla ihop dig med dem. Ta en workshop, läs en bok eller gå en kurs för att lära dig mer om hur du kommunicerar med dom. Dina vägledare kommer att bli glada över att få din uppmärksamhet om du helt enkelt lär dig mer om dem.

Andliga rutiner för att öka kontakten

 • Att ha regelbundna andliga rutiner, som att dra ett orakelkort för inspiration varje morgon, ta meditativa yogaklasser en gång i veckan eller gå samman med andra andliga människor en gång i månaden, kommer att öka din kontakt med dina andliga guider.
 • Gör en ny- eller fullmåne ritual under de kommande veckorna för att etablera andliga praktiker i ditt liv.

 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

6 kommentarer

 1. Yvonne den

  Tack ❤️Behövde bli påmind ❤️

  • Vivi den

   Kram vivi

 2. Aleksandra den

  Tack snälla fina du 🫶! Jag söker min andliga guide. Imorgon börjar med meditation vid havet 🙏.Ska ha tålamod behöver verkligen vägledning inombords.❤️

  • Vivi den

   Kram vivi

 3. Mari Bengtsson den

  Hur många är med mej?

  • Vivi den

   Tyvärr inget vi kan svara på så här. Det krävs tid och energi för att ta kontakt. Kram vivi

Lämna en tanke