Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

En kursdeltagare berättar..

2
När jag har mina mediala kurser så brukar jag alltid prata om att infon som kommer när man kanaliserar (meditation där man tar kontakt med sina vägledare) är “färskvara”. D.v.s det som kommer brukar oftast inträffa inom en 3 månaders period om ingen annan info säger ngt annat.

Här är ett exempel hur info vi  kan se ut.

Ett mail från en kursdeltagare..

Hej Vivi!

Hoppas att du har haft en riktigt skön Midsommarhelg!
Det har jag haft på många sätt.
 
Vill berätta att jag ska bli Farmor!
Ja nu undrar du säkert varför jag berättar det för dej?
Då vill jag påminna om att när jag var hos dej på min första kurs att lära sej att kanalisera, den 24 april så såg jag bl.a. bilden av ett babykuddfodral!
Du frågade då om jag visste ngn. som väntade barn – vilket jag inte gjorde.
 
Exakt 2 månader på dagen efter min upplevelse kommer alltså min son och talar om att jag ska bli farmor!
Jag blev både överväldigad av glädje över nyheten men också än en gång, så glad och lycklig över att mina guider visar mej bilder talar sanning.
Fantastiskt eller hur?!
 
Må bäst!
Kram
Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

2 kommentarer

  1. felicia den

    Själv har jag sett in flera år i framtiden (tror jag!) och dessutom ganska tydligt. Har sett mitt framtida barn t.ex., att det är mitt eget har jag ofta ifrågasatt men det blir allt tydligare att det är det det är: en flicka, ibland som spädbarn, men ibland även som lite äldre (typ 3-5). Mycket kärlek runt henne och hon har cendrefärgat hår till skuldrorna. har även sett att jag gifter mig med någon jag inte ens än är ihop med! De talar om att det är min vigsel när jag frågar, så även där verkar det vara gällande mitt liv och inte t.ex. någon bekants vigsel eller barn…

    Är det ovanligt? Hur gör man för att veta säkert (om det ens går??) Känns ju så nära då det är så tydligt allting och har spått mig hos andra tidigare som också har sett en vigsel och små barn, men sade, eller tolkade det som att detta skulle ske redan 2014, och förmodligen pga att det visades så tydligt.

    • Vivi den

      Ja visst kan man komma i kontakt med sin livsväg. Det enklaste sättet att utveckla förmågan på är att gå en kurs i medial utveckling.Kram vivi

Lämna en tanke