Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

En oväntad kanaliserad förutsägelse för mig:-)

2

Förutsägelser kan ske på så många olika vis. Vi är alla unika och tar därför vi emot information på olika sätt.

Jag har tidigare berättat om min vän M som förutspådde datumet när hon skulle föda sitt första barn, innan hon ens var gravid. Här kommer lite mer om henne och hur hon får information om sådant som håller på att ske..

M är överhuvudtaget helt fantastisk på att förutspå tider, det bara kommer till henne, helt plötsligt så bara vet hon när ngt ska ske. Hon kanaliserar informationen. Vår livsväg finns redan där även om vi inte ser den eller är i kontakt med den.

En annan av hennes förutsägelser som slog in var när det gällde en flytt för mig. Hösten 2004 säger hon till mig att jag kommer att flytta i juli-2005. Just då hade jag inget på gång gällande flytt så jag blev förvånad över hennes påstående.

Tiden gick och till sommaren så fick jag ett erbjudande om en ny lägenhet, inflyttning 15 augusti. Vi blev båda överraskade och tyckte det var coolt att M förutspått NÄSTAN rätt tid.

När jag sen gick och tittade på lägenheten så frågade den dåvarande hyresgästen om jag ville flyttade in redan den 1augusti då de satt på dubbla hyror i halva augusti. Jag blev jätte glad och sms:aed M som för tillfället befann sig i
Grekland. Vi tyckte båda det var jätte coolt att hon hade NÄSTAN rätt.

När det sedan blev dax att hämta nyckeln så frågade hyresvärden mig om jag ist för att hämta nyckeln på måndag när det var inflyttnings datum ville hämta den på fredagen. Självklart sa jag och hämtade nyckeln….i juli.

Jag skickade sms till M som fartfarande var på Grekland. Vi trodde knappt det var sant, det blev inflyttning i juli trots allt. Som vanligt hade hon rätt gällande tiden.

En annan rolig förutsägelse som M gjorde var när hon helt plötsligt sa att jag skulle träffa en man i april. Naturligtvis gjorde jag det, han gick länge under namnet “aprilmannen”.

Livet som medium är definitivt spännande:-)

Ja, vi delar mycket intressanta andliga upplevelser jag och M….

Namaste vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

2 kommentarer

 1. Annelie Oregård den

  Hej Vivi!
  Otroligt vilka häftiga upplevelser ni har tillsammans! Vilket spännande liv!
  Tack för att du delar, alltid så intressant att få läsa!
  Kram från
  Annelie

  • Vivi den

   Tack för att ni läser <3 kram vivi

Lämna en tanke