Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

En stark och magisk kanalisering…

3

I dag tänkte jag berätta om en stark och vacker kanalisering jag hade tillsammans med en vän.

Hon har under många år gått hos mig som min lärling, speciellt när det gäller att kanalisera sin Guide och andra vägledare. Hon är oerhört duktig och lyhörd både som person och i det andliga och genom åren så har hon utvecklat en stor förmåga att kanalisera budskap. Vi har haft otaligt med häftiga kanaliseringar tillsammans.

För några år sedan så gjorde jag tillsammans med henne och hennes vän E en kabbala kanalisering för att möta det Stora vita brödraskapet, de är uppstigna mästare som har höjt sina vibrationer till en högre nivå, dessa själar har stor visdom och har ett mästerskap inom just den kunskapen de besitter. När jag lär ut kanalisering så är det genom vägledd kanalisering. Jag berättar vart de går och vilken upplevelse de har och de ser sen  vad som sker i detta, vad som kommer igenom och vilka budskap de får. De blir på detta sätt vägledda till just sin “resa” som är unik då de möter sina vägledare som är rätt för just dem i stunden då vi alla arbetar med olika saker och teman i våra liv.

Denna gången skulle jag vägleda dem så att de skulle få besöka det Stora vita brödraskapet, det berättade jag inte innan. Jag tycker det är bättre om man kanaliserar helt förutsättningslöst och inte har några speciella förväntningar på kanaliseringen. Ett öppet sinne har alltid enklare att ta till sig det som kommer.

Jag vägleder tjejerna till en vacker plats där de möter dessa uppstigna mästare som alla har långa vita kåpor, jag lämnar dem sen själva i sin kanalisering för att skapa kontakt och ta till sig sina budskap. Jag blir även själv sittandes djupt försjunken i min kanalisering vilket inte var tänkt från början.

Efteråt så sitter tjejerna en lång stund och skriver ner sina upplevelser, speciellt Isis som alltid får väldigt mycket och detaljrik information.

När de skrivit klart så berättar min vän om sin kanalisering, hon berättar hur de först är 12 stycken mästare och sedan kommer en 13:e fram till de andra. Hon går sedan fram till alla och får ett ord på vägen av var och en. När hon berättar detta så ser hennes vän E chockat på henne och säger, jag såg också 12 stycken och att det efter en stund kom ytterligare en till. Då tar jag till orda som suttit och lyssnat på deras exalterade stämmor och säger, jag var också där hos er, jag mötte också 12 uppstigna mästare och såg en till ansluta sig efter en stund. Vi befann oss alla på samma andliga plats vid samma tidpunkt och vi delade upplevelsen, vi var alla inbjudna till dessa mästare samtidigt och de visade det tydligt genom att vi alla fick samma syner.

Utav någon anledning så delade vi den resan, jag vet fortfarande inte varför detta skedde men jag har tillit, dessa uppstigna mästare förenade oss där och då, det finns ett karmaband och så mycket har jag förstått och det är att allt kommer att falla på plats, varför Isis och jag möttes samman tillsammans med dessa mästare har jag dock börjat ana, vår resa har nu börjat förenas som något mer än lärare och elev och jag tror att hon har slagit in på en storslagen bana, och just nu är jag en del av den..

Namaste Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

3 kommentarer

 1. Vivi den

  Nämen så häftigt. Det kan vara så att ni lämnade era kroppar tillsammans medan ni sov <3 kram vivi

 2. Veronica Näslund den

  Påminner mig om när jag gick medial kurs för Terry Evans och en av deltagarna får kontakt med Terrys mormor. Plötsligt får jag en bild av ett par skor i huvudet. Terry frågar deltagaren: “Vad ser du?” Hen tvekar lite innan hen svarar: “ett par skor!” Terry fortsätter: “och vidare”. I mitt huvud blixtrar en bild av en äldre kvinna som ser orolig ut. Deltagaren svarar efter en stund: “din mormor…hon är orolig för dig”. Jag får genast bilden av en man ute på ett joggingspår. Terry skrattar och säger. “Ja, mormor vill att jag ska motionera mer. Jag vet precis vilka skor du pratar om!” …och där satt jag och flämtade och undrade vad som just hänt :).

  • Vivi den

   Vad häftigt, sådana minnen som för en framåt och ökar på tilliten 🙂 Kram vivi

Lämna en tanke