Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

En vändpunkt i mitt andliga liv..

7

Att vara en sökare

Jag har hela mitt liv sökt andligheten och alltid sökt efter bevis för min tro. Det har många gånger varit en kamp med många shutterstock_95608216tvivel längst vägen. Insikt är inget som kommer av sig självt utan att man testar och söker, testas och prövas, för att så småningom finna svar och förstå. Det är många gånger en ensam uppgift även om man kan ta hjälp längst vägen av andra andliga personer, lärare, böcker, föreläsningar och kurser. Men mestadels är det en ensam resa, en resa som går inåt och uppåt som man färdas  på i sin takt och på sitt vis. Det ser olika ut för alla.

Efter ett lång tids sökande så kommer insikten successivt för att till slut brisera som en bomb, och allt faller på plats. Man har gått från klarhet till klarhet, och från att vara en sökare till att ha blivit en vetare.

Min väg..

Den viktigaste andliga kontakten jag har är med mina två Guider. Även om all övrig medalitet som kontakten med de på andra sidan och siandet mm finns där så är det just kanalisering som ligger mig varmast om hjärtat. Min andliga vägledare är de som tillsammans med mig och mitt högre Jag står i kontakt med min livsväg och högre mening. Det är till mina Guider jag vänder mig för vägledning, insikt och utveckling. Jag är aldrig ensam utan jag har en högre vägledning, det känns tryggt och de är de som leder mig framåt på min andliga väg.

Min vändpunkt..

Något som innebar en stor vändpunkt för mig i min andliga utveckling inträffade -97. Jag hade länge velat få en starkare kontakt till mina vägledare. Jag hade suttit och gjort en kanalisering hemma, jag kände en stark närvaro men tvivlade ändå. Hade jag verkligen kommit i kontakt med min andliga Guide?

Jag hade läst i min bok om kanalisering att man skulle be sin Guide om ett rimligt bevis men under kanaliseringen så glömde jag bort detta. Jag gjorde min övning och avslutade för att bege mig in till stan.

När jag senare sitter på bussen och läser ur min kanaliseringsbok så kommer jag på att jag glömt att fråga om bevis. Jag blir irriterad på mig själv och efter en stunds tänkande så bestämmer jag mig för att på vinst och förlust ta kontakt med min Guide. Jag är inte ens säker på att jag får någon kontakt där på bussen men bestämmer mig för att försöka ändå. Jag ber Guiden om den nu finns med mig att ta kontakt med kvinnan som sitter bredvid mig på bussen, jag ber att hon ska vända sig till mig och fråga vilken bok jag läser, det tar ca 15 sekunder och sen så vänder hon sig till mig och frågar “ursäkta, men jag måste fråga, vad är det för bok du läser?” Jag föll nästan av sätet, gladeligen berättade jag om min kanaliseringsbok. Två minuter senare var vi framme.

Mitt liv har aldrig blivit sig likt efter det! På ett bra sätt.

Namaste Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

7 kommentarer

 1. Roland Jonsson den

  Hej Vivi.
  Vi har träffats på dina tidigare smakväm angående andlighet. Jag håller helt med dig angående dina upplevelser, jag har upplevt liknande .
  Jag skulle vilja träffa dig privat som du gjorde förr när du läste av uppochnedvända foton. Antingen tar jag med ett foto eller så kommer jag utan foto, jag kan ha fotot i huvudet och jag tror att du kan se det.
  Jag skulle vilja tala om våra andliga upplevelser.
  Jag förstår att det ingår en kostnad.
  Mvh Roland

  • Vivi den

   Hej!
   Tyvärr så tar jag inga privata sittningar just nu.
   Ha det fint!
   vivi

 2. Lillemor Nilsson den

  Hej 🙂 Det känns som att det är just det stadiet jag befinner mig i just nu.. Sökandet! Lite feg är jag men jag jobbar på den biten. Det är så intressant att läsa det du skriver om hur du har hittat dit du är idag, mycket känner jag igen mig i på något vis. Tack för att du delar med dig av dina upplevelser och tankar. Det är vägledande, för mig iallafall 🙂 Önskar dig en trevlig kväll.

  • Vivi den

   Tack, önskar dig också en fin kväll! Kram vivi

 3. Lillemor Nilsson den

  Hej igen 🙂 Jag undrar vilken bok du kan rekommendera gällande kanalisering? Har tittat runt lite på nätet men vet inte riktigt vad jag ska välja. Med vänlig hälsning / Lillemor 🙂

  • Vivi den

   Sanaya Roman – Lär dig kanalisera, finns numer endast på engelska.
   Helena Montelius har en bok om kanalisering som är bra, kommer tyvärr inte ihåg vad den heter men säkert ngt med kanalisering.
   Kram vivi

 4. Lillemor Nilsson den

  Ok, tack så mycket. 🙂

Lämna en tanke