Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Ett mirakel har faktiskt skett.

17

Ett mirakel har faktiskt skett!shutterstock_73552864

Mirakel sker faktiskt. Igår upplevde jag något som jag inte kan förklara på något annat sätt en ett mirakel. Det finns en högre mening med allt som sker, det är jag övertygad om även om vi inte alltid förstår varför.

För ca 1 vecka sedan så berättade Christine för mig att hon hade cancer och skulle på undersökning veckan efter för att få besked om det nästa steget i behandlingen. Det gjorde ont i mitt hjärta att höra och hon fanns i mina tankar hela tiden efter det.

När hon kom därifrån så lämnade hon ett besked till mig och de andra arbetskompisarna på Tarotguiderna som vi sent kommer att glömma.

Jag frågar då Christien om det är okej att jag bloggar om detta? Javisst svarar hon, jag kan skriva ner vad som skett. Christine själv hade ingen tanke på att blogga men jag tycker att det måste finnas någon mening med att detta skett så därför vill jag dela med mig.

Innan ni läser så vill jag poängtera att vi inte vet hur detta mirakel kommit tillstånd eller varför. Vi påstår inte att hon healat sig själv utan Christine återger här endast från samtalet med läkarna och sin upplevelse av det hela.

När jag frågade mina kort hur detta kunde ske så fick jag svaret “hon lämnade över till en högre makt”. Starkt!

/Namaste Vivi

kanalisering-guiderChristines berättelse:

Det börjar med den vanliga inkallningen till mammografi. Inget konstigt med det. Jag skulle sen få hem mitt resultat som vanligt. Istället blir jag inkallad för fler bilder och samtal.

Nya bilder tas och ultraljud samt en del provtagningar. Får samtalet med läkaren som då meddelar att jag har en knöl på ca 13 mm. Alltså bröstcancer. Vi samtalar en del om detta och ska på ny tid 2 veckor senare för att göra om undersökningen, för att se hur den växer.

Åker nedstämd hem. Berättar för min pojkvän samt barnen. Barnen uppvaktar mig ett par dagar senare med blommor, tårta och pizza, samt lite andra småsaker. En dag med barn och barnbarn är alltid kul. Jag talar om att jag inte har tänkt dö, detta är bara en prövning som jag kommer klara av. Något annat tänker jag aldrig.

Det som gör att jag till slut bryter ihop är hur ska det gå mitt företag och Tarotguiderna? Där får jag totalt kaos. Hur ska jag fixa detta? Skadad när man fortfarande bara vill hjälpa andra. Men goda vänner lovar att hjälpa mig. Vi skojar lite om att jag i värsta fall får ligga i sjukbädden och ta mina samtal. Behövde nog skratta lite.

Får också tipset av min goda vän Pehr att börja dricka björkaska, och häxsystrarna säger drick chaga.

Jag dricker 2 glas med chaga och 1 glas med flytande björkaska (Späs med vatten) resten av tiden till mitt nya möte. Jag mediterar dessutom varje dag och ber mina Guider om hjälp att klara detta.  Får också healing vid några tillfällen.

Dagen kommer. Åker i god tid till mitt möte.  Blir inkallad för nya bilder. Syster frågar om mitt personnr. Som jag rabblar. Tar 5 kort på mitt vänstra bröst. När de är tagna frågar hon om jag har legitimation med mig. Javisst säger jag och visar detta. Hon förklarar att jag ska prata med läkaren och göra nytt ultraljud. Läkaren kommer. Känner på brösten samt kollar ultraljudet. Ser att doktorn och systern tittar på varandra. Jag fattar inget. De går tillbaka till plåtarna och kollar. Hör bara något mumlande.

Jag frågar hur det ser ut? men doktorn svarar bara med att jag får be dig ta nya kort. Ja inget konstigt där. Korten kanske blev suddiga tänker jag. Tar 5 nya kort. Tillbaka in till läkaren. Hon tittar igen på bilderna, skakar på huvudet och vänder sig till mig, och säger jag ska bara hämta överläkaren.

Då börjar jag bli riktigt orolig. Och funderar på om de behåller mig nu, hur blir min kurs ikväll? Hur får jag tag på kursdeltagarna? Och sådana tankar.  Vem behöver jag ringa?

Överläkaren kommer in. Kollar plåtarna. Hör hur han frågar efter de från tidigare.  Kollar även dem ordentligt. Nu är jag så orolig att jag frågar vad som hänt. Han tittar på mig, och vill göra ultraljudet igen.  Precis som att jag har ett val hinner jag tänka, innan jag svarar ok.

Han kollar och går tillbaka till plåtarna. Jag får en massa papper för att torka av all klet som de sprutat på för ultraljudet.

Läkaren vänder sig till mig, och frågar. Vad har du gjort sen sist du var här? Jag talar om Chagan och björkaskan, samt bett mina guider om hjälp och fått healing. Otroligt! säger han. Du måste vara en mäktig häxa, för du har lyckats bota dig själv. Trodde jag hörde fel. Ja vi har kollar gamla och nya bilder flera gånger. Du har lyckats bota dig själv. Knölen är helt borta. Under mina 45 är inom bröstavdelningen har jag aldrig sett något liknande. De som druckit detta har man i bästa fall sett resultat efter 6 mån. Och då oftast att det stannat eller börjat minska. Inte helt borta. Kan bara gratulera sa han. Jag är nu friskförklarad. Utan ingrepp. Kommer bli inkallad tidigare för uppföljning, annars ingenting. Så jag kommer helt klart fortsätta dricka mina naturmediciner.

Åker hem mycket glad och lättad. Klart förvånad, men tacksam.  Har tackat mina Guider samt vänner för all hjälp.

/Namaste Christine

Då många undrar så berättar vi här om björkaska och chaga. Vilken del de hade i det hela vet vi inte, det enda vi vet är att Christine drack dessa mellan sina besök. Vilket fall som helst så är det nyttiga produkter.

Förklaring Björkaska och Chaga:

Björkaska:

Björken kan med fog kallas det nordiska hälsoträdet. Askan har sedan forntiden använts för sina basiska egenskaper. Trädet har säkerligen använts även som läkeväxt och enligt legenden betyder vikingarnas ”bjarka” just björk. Bjarkarunan står även för vikingarnas ”hälsoruna” och de hade olika ritualer för att hedra och tacka björken för dess helande krafter. I legender om trädens krafter står björken för förnyelse och att födas på nytt. Björken renar och berikar jorden där den växer så att andra växter kan blomma ut. Därför har den förknippats med vitalitet och förnyat liv.

Inom folkmedicinen har björken använts till ett flertal krämpor och sjukdomar, inklusive cancer. Naturliga ämnen kan inte patenteras och det är den viktigaste orsaken till att läkemedelsföretagen inte satsar forskningsmedel på till exempel björk, trots det har det utförts en del forskning.

Björkens sav har flera hälsoeffekter, bland annat genom sitt innehåll av björksocker, xylitol. Ämnet hämmar karies och har i högre doser även en tarmstimulerande, laxerande effekt. Xylitol i kombination med en aromatisk förening har i försök visat sig kunna stoppa tillväxten hos cancerceller. Upptäckten har gjorts av en forskargrupp vid Lunds universitet, där man konstaterat att just cancerceller är extra sårbara för naftyl-xylosid, en kombination av björksocker och ett aromatiskt ämne. Om tillräckligt stor dos av ämnet tillförs upphör delningen av cancercellerna helt, medan den bara halveras hos friska celler. Varför cancercellerna är så mycket känsligare för ämnet kan forskarna ännu inte förklara.

Extrakt av björkaska är en traditionell finländsk drog mot cancer. I en del mindre djurförsök som gjorts i Finland har det inte visat sig ha någon effekt vid cancer. Den bok som du har läst innehåller ett flertal fallbeskrivningar på personer som har förbättrats i sina sjukdomar. Samtidigt har de även använt extrakt av björkaska. Det finns i samband med fallbeskrivningar ingen vetenskaplig möjlighet att uttala sig om det är ett spontant tillfrisknande eller om det rör sig om en effekt av medlet. Studier med en kontrollgrupp behöver utföras.

Vad det är som gör att björkaskan hjälper är det ingen som säkert vet. En mycket sannolik teori bygger på pH-balansering i två viktiga steg:
1. Björkaskan är kraftigt basisk, vilket gör att de organ som blir hämmade av en översyrning (t ex Lever, bukspottskörtel, tarmsystemet, njurar m m) får en kraftig ”energikick” av björkaskan, så att både kroppens näringsupptag och utrensningsförmåga effektiviseras.
2. Björkaskan rensar kroppens vävnader och ledvätskor från syror och gifter. Eftersom cellerna tar sin näring ifrån vävnaden är denna miljö lika viktig för cellen som jorden är för en blomma. När vävnaderna blir fria från dessa oönskade ämnen förändras cellens miljö genom att pH-värdet höjs. Cellen får därmed lättare att ta upp ”rätt” sorts näring.

 

Som min duktiga kollega Tina förklarar Chaga:

Chaga är ett  te gjort av torkad sprängticka och innehåller naturligt vitaminer, mineraler, spårämnen, polysackarider, betulinsyra, melanin, fytonutrienter, ergosterol, betaglukaner, saponiner, steroler, triterpener, SOD (superoxiddismutas), aminosyrakomplex.
Av många experter anses chaga vara kungen av medicinalsvampar, före reishi, shiitake, maitake och agaricus blazei.
Holistic Chaga kommer från Finland. Den är torkad och mald till en storlek som passar för tesilar. Du kan torka och återanvända kornen så länge de avger färg. Chaga har en mild smak av vanilj och behöver inte sötas.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

17 kommentarer

 1. emelie myhr den

  Hej kan du läsa av mig

  • Vivi den

   Inget som gör så här. kram vivi

 2. Annie Myrén den

  Hej alla goa =)
  Vart får man tag på björkaska å chaga?
  Stor varm kram Annie

  • Vivi den

   holistic.se finns säkert på hälsokostbutiker. kram vivi

 3. Birgit Sjögren den

  Björkaska o Chaga kan det var någonting för mig. Jag har livmoder cancer som är bortopererad men en liten rackare han växa i levern innan jag börjat cellgifterna. Nu har jag fått 4 behandlingar av sex. Även röntgat mig igen men har inte fått svar om det har hänt något positiv har hänt…..men jag utgår ifrån det 🙂

  Vad tror du/ni ska jag pröva dessa produkter?

  • Vivi den

   Kan inte svara för dig men jag hade testat <3 kram och lycka till gumman <3

 4. Margareta den

  Är det bra att dricka bägge om man bara vill stärka sig själv?
  Vilken i så fall?

  Kram
  Underbar sida, tack!

  • Vivi den

   Tack! 🙂 Tyvärr så vågar jag inte svara på det. Prata med ngn som arbetar med alternativ medicin för att få svar. kram vivi

  • christine den

   Både björkaska och Chaga gör kroppen basisk. Vilket gör att t.ex cancern och annan sjukdom får svårare att få fäste. Jag tog båda för att få en snabbare verkan. Men känn efter vad som känns rätt för dig.
   Björkaskan bör man inte ta för stora mängder. Jag tog en som jag blandade med vatten. Köpt i en hälsobutik.

   • Birgitta Igelström den

    Hej! Tack Christine för info om hälsoprodukten. Skulle det vara möjligt att få kontakt med personen som gett healing? Frågar för en kär väns behov av sådan healing. Vänliga hälsningar Birgitta

 5. Sandra den

  Hej!

  Jag skulle så gärna vilja få ta del av samma Healing som Christine.

  Vet du vart hon vände sig?

  Vänligen,
  Sandra

  • Vivi den

   Tyvärr inte <3 Kram

 6. Pingback: Hjälper healing om man är allvarligt sjuk? – Saras Blogg

 7. Marianne Westin den

  Tack för den artikeln-Jag är själv opererad för Bröstcancer i Juli-19-men jag avstod behandlingar som strålning o cellgift pga att jag vet att det är inte bra för kroppen-Jag har läst om så många som botat sig själv med alternativa metoder bl a Sven-Erik Nordin som även skrivit en bok; Cancern bara försvann-den boken borde finnas i varje hem. Han fick prostatacancer o skulle ha några månader upp till ett halvår att leva. Han skulle även få amputera bort penisen o bli sittande i rullstol-Han slutade totalt med socker o kolhydrater o började äta LCHF samt Kolloidalt silver-bittra aprikoskärnor, gurkmeja mm mm. Det finns en grupp på fejjan för oss som vill läka oss med alternativa metoder som heter Naturlig läkning av Cancer – Kan även rekommendera att i stället för Mammografi som ger strålning-kan man göra Thermografi./Marianne Westin

  • Vivi den

   Tack, kram vivi

 8. Lars Nordh den

  Hur skall man dosera Björkaska och chaga vid cancer i levern och lungorna?

  • Vivi den

   Hej! Vet tyvärr inte. Kram vivi

Lämna en tanke