Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Gör en magisk ritual och attrahera det du önskar 2014

3

Gör en magisk ritual för 2014 för att attrahera det du önskar. Använd dig av universums attraktionskraft. Du kan göra denna själv eller tillsammans med andra.

All text är © Vivi Linde

När ska jag göra min ritual?
*Det är nymåne (svartmåne) den 1januari vilket inte är en bra dag för ritualer, avstå 2dgr före och efter.
*Månen är i avtagande fram till den 1 januari, så vill man släppa något så bör man göra sin ritual under denna tid.
*Månen är tilltagande fram till den 16 januari då det är helmåne. Bra tid för sådant man vill öka eller få mer utav.
*Fullmåne den 16 januari är för ritualer där man vill ha full kraft, starkaste tidpunkten. Helmånen räknas 2dgr före och efter.

Ritualen

Börja med att skriva ner vad du önskar av 2014. Det kan vara mål, önskningar eller förändringar du vill ha in i ditt liv. Du kan även be om hjälp med ett nästa steg med något som du vill hitta en lösning på eller komma vidare med

Välj ut en symbol eller flera som symboliserar din önskning. Det kan vara en sak, en bild, teckning eller annat.

Ha en kruka med jord vid ritualen. Är det en önskning du vill släppa så ha en tändare/tändstickor.

Placera ut 4 ljus i de olika vädersträcken. Lägg 4 saker vid varje ljus som symboliserar de 4 väderstrecken.

Nord/luft=fjäder eller rökelse. Söder/vatten=ett glas vin eller vatten. Öst/eld= stearinljus. Väster/jord= sand,, jord eller ngt spannmål.

Börja med att tända sterarinljusen i rummet och sätt på lugn meditationsmusik.

1) Säg; Jag välkomnar er mina andliga vägledare, mångudinnan, skyddsänglar, förfäder och bortgångna att i kärlek deltaga och stödja mig i min ritual för året 2014. Må så vara! Ta en stund och känn in deras närvaro.

2) Säg; Jag välkomnar er de 4 väderstrecken nord, syd, öst och väst att medverka vid min kraftritual för året 2014. Må så vara!

3) Tänd ett särskilt ljus som symboliserar 2014 och låt ljuset brinna under ritualen och efter tills det är helt nedbrunnet som en symbol för hela året 2014. (ta ett litet ljus så du slipper ha det tänt i dagar).

4) Skriv ner din önskan på en lapp.

5) Därefter försätter du dig i ett meditativt tillstånd. Du visualiserar att du är på en vacker och för dig kraftfull plats på det astrala planet. Det som sker på det astrala planet kommer för eller senare att fortplanta sig på vårt fysiska plan.

6) Fokusera sedan på din önskning. Föreställ dig att din nedskrivna önskan är spetsat på en silverpil som du för din inre syn ser skjuta ut i universum och träffa sitt mål.
Släpp därefter tanken, låt universum ta hand om energin, behåll den inte längre hos dig.
Naturligtvis ska du agera för
att det ska gå i din önskade riktning men misstro inte universum genom att ta tillbaka energin genom att älta frågan om och om igen eller tro att att det inte kommer att ske.
Då behåller du energin hos dig så och universum uppfattar att du vill ta hand om det hela själv och agerar inte på din önskan.
Energin
du sänder ut är energin du kommer att få tillbaka. Sänder du ut oro, misstro eller tveksamhet så är det de du får tbx. Universum plockar upp ditt känslomässiga läge. Så tänker/känner du att detta aldrig kommer att inträffa så är det de du får tbx oavsett vad du kommer att mentalt tänka. Låt 2014 bli året när du arbetar på din tillit och på allvar förväntar dig positiva saker.

7) Öppna dina ögon.

8) Därefter så begraver du lappen och symbolen i jorden/krukan  så att önskningen kan växa. 
Är det något du vill släppa så ska du elda upp lappen och symbolen istället.

9) Tacka dina andliga vägledare, mångudinnan, skyddsänglar, förfäder och bortgångna och de 4 vädersträcken för deras närvaro. Säg därefter; Må så vara! Klar!

OM naturen tillåter så begraver du lappen utomhus eller så väntar du tills det att det går. Låt askan spridas för vinden eller låt den rinna ut i vatten.

Prata inte om vad du önskat till någon, sprid denna energi så lite som möjligt till andra människor då det är universum som ska ta emot energin och inte vi här nere. Splittra inte energin.

11) Jorda dig/er genom att äta ngt.

Låt 2014 bli ditt år som handlar om dig och det som är viktigt för dig!

Ha ett magiskt 2014!
Namaste Vivi

 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

3 kommentarer

 1. Veronica den

  Finns det någon ritual för att få en sak som skulle få mitt liv till att fungera? Akut hjälp tack

  • Vivi den

   Man måste ha en seiös plan bakom en ritual. kram vivi

 2. moroten den

  Wow, jag var mycket mer skeptisk, är så tacksam att detta faktiskt fungerade på samma dag som jag gjorde det.

Lämna en tanke