Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Gudomlig tajming – Divine timing

0

Gudomlig tajming – Sveriges största mediala portal. Vivi Linde – Tarotlinje, Bloggportal, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar. Divine timingTarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot

Gudomlig tajming (Divine timing)

Gudomlig tajming (Divine timing)  ett begrepp som används för att beskriva tron på att allt i livet händer precis i det rätta ögonblicket. Även om saker och ting samt händelser till en början kan framstå som svåra, ovanliga eller ologiska finns det en mening med allt. Du kan helt känna dig försäkrad om att universum placerar allt från personer och saker till utmaningar och annat i ditt liv i det exakta rätta ögonblicket. Därför möter du dessa först i det tillfälle då du klarar av att hantera dem.

Detaljerna runt gudomlig tajming är ofta så subtila att du kanske inte alltid märker dem. Med gudomlig tajming menas att man är på rätt plats vid rätt tidpunkt och att händelser äger rum enligt en annan tidtabell än vad du kanske förväntar dig.

Det finns de som tror att allting sker i gudomlig timing, vilket är uppfattningen att universum är intelligent och omtänksamt och ger dig det material som kommer att expandera din själ mest vid rätt tidpunkt. Vissa individer tror att allting sker av en orsak, medan andra inte håller med. De som har en stark koppling till Anden kan känna att universum och våra andliga team ständigt strävar bakom kulisserna för att ge oss de upplevelser vi behöver. Vivi Linde bok Amedialitet Medium Sierska

 

Du kommer snart märka att allt runt omkring dig alltid sker med en gudomlig tajming. De personer och tankar som har kommit in i ditt liv på sistone har gjort detta av en anledning. När du reflekterar över detta kommer du kunna inse att de alla har placerats i ditt liv på ett avsiktligt sätt.

Du är inte den enda som vill att dina drömmar ska gå i uppfyllelse, utan det finns många hjälpare i änglarnas värld som hjälper dig. Ett av de sätt på vilket universum ser efter dig är genom att sakta ner dig eller händelser, eller så drivs du framåt och något kanske går snabbare än du trott. På så sätt ser universum till att du undviker misstag eller drar nytta av möjligheter. Det är vad gudomlig tajming handlar om.

Människor frågar ofta om de saker de vill ska materialisera sig i deras liv, som nya relationer, mer pengar, bättre hälsa, tillfredsställande karriärer, tillfredsställande hobbies osv. Men man pratar sällan om den roll som gudomlig timing spelar i manifestationen.

Problemet är att vårt jordiska ego inte alltid är medvetet om den gudomliga tidtabellen och vi kan lätt bli irriterade eller frustrerade när något tar längre tid än väntat, precis som egot kan bli oroligt när något sker innan vi är förberedda. Universum vet ofta det bästa tillfället att föra in något i våra liv. Att hålla dessa saker i minnet hjälper dig att hålla dig i linje med den gudomliga tajmingen.

Vad du kan göra för att underlätta den gudomliga tajmingen

 • Ställ inga krav.
 • Ha tålamod.
 • Var inte besatt av de minsta detaljerna.
 • Koncentrera dig på ditt arbete snarare än på slutmålen.
 • Det är viktigt att sätta upp en intention och sedan släppa taget.
 • Låt universum talarom för dig vad du ska göra genom att visa dig de rätta personerna att ta kontakt med, de rätta platserna att vara på och de rätta sakerna att göra.
 • Arbeta med Kristaller.
 • Öva på avslappning/meditation/djup andning.
 • Utveckla intuition och självkännedom, det kan uppnås genom att komma i kontakt med din kropp.
 • a.Var villig att lära dig och väx
 • Utveckla tacksamhet.
 • Höj din medvetandenivå.
 • Ha tillit.
 • Ta hand om din sömn.
 • Undvik att förbereda dig för mycket.
 • Låt dig inte skrämmas det okända
 • Förbered dig för framgång, sitt inte bara och vänta.
 • Att ge upp / släppa taget och inte oroa sig för resultat är enklare om man har tillit till gudomlig tajming.Att överlämna sig fungerar till din fördel eftersom det frigör dig från den mentala begränsning som du ålägger dig själv och låter dig uppleva händelserna i ditt liv på ett mer naturligt sätt. Du kan slappna av när det gäller att manifestera eftersom du inser att ditt livs tidslinje inte helt och hållet är under din kontroll. Att släppa taget gör dig mer avslappnad och öppen och därmed mer attraktiv.

När det du önskar inte sker eller drar ut på tiden

 • Lägg  mål eller projekt åt sidan ett tag och koncentrera dig på att manifestera något annat nu som du och din själ känner er bekväma med. Du kommer att veta när det är dags, ofta så sker en synkroniciteter som leder dig framåt.
 • Det är möjligt att ditt ego ännu inte är redo så den gudomliga timingen blir fördröjd. Rannsaka dig alltid så att du är redo för ett nästa steg, kanske är det något du måste göra innan? Eller något du måste påbörja? lägga till? eller rensa bort?
 • Manifestation handlar om att följa en av de universella lagarna, attraktionslagen. Även om attraktionslagen är fantastisk uppmuntrar den i sig själv till att vänta. Man behöver även följa den universella lagen om handling och hjälpa till så att saker kan hända för dig.

Därför kan du lita på att universum har en divine timing

Du kanske undrar varför du skulle tro på att universum har en gudomlig tajming och att allt sker i det rätta ögonblicket? Det är faktiskt en fantastisk känsla som uppstår när du blir medveten om att du vägleds och att allt verkligen händer av en anledning. Det finns alltid en lärdom du kan dra från alla händelser. Dessutom är det viktigt att du förstår att du är en medskapare och påverkar hur ditt liv utvecklar sig. Det är upp till dig att samverka med universum för att se till så att du jobbar och interagerar med allt det som placeras i ditt liv.

Allt som händer i ditt liv är en gemensam skapelse, och du är alltid redo att ta emot gudomlig timing. Du är inte ett offer för ditt liv, utan en medskapare. Det handlar om att lita på den gudomliga tidpunkten för allting. Snart kommer du att kunna se de personer eller idéer som nyligen har kommit in i ditt liv och förstå varför de skickades till dig. Det är underbart att veta att du blir guidad och att saker och ting verkligen händer av en anledning. Det finns alltid en lärdom att dra av allting.

Hur man känner igen gudomlig timing

 • Du uppmärksammas på tecken och följ dess vägledning. Saker och ting kommer att bli tydligare för er om ni letar efter tecken och förstår att allt kommer att fungera precis som det är tänkt.
 • Syncronisitet sker i ditt liv
 • Samma saker dyker upp om och om igen. Det är möjligt att en person nämner en bok eller ett namn för dig flera gånger eller att du stöter på samma person gång på gång, till exempel. Hur mycket saker dyker upp i ditt liv är en bra indikator på om du är på rätt väg eller inte.
 • Du har en stark önskan att åka någonstans eller göra något oväntat. Dessa uppmaningar att gå till en viss plats, anmäla sig till en kurs eller lyssna på ett podcastavsnitt kan verka slumpmässiga, men hör på dem. Vad skulle det dessutom vara för skada att prova något nytt?
 • Lägg märke till det som inte äger rum. Koncentrerar du dig på något som inte fungerar eller arbetar du verkligen hårt för en idé eller önskan? Om du har försökt ett tag kan det bero på att du inte är redo för det eller inte vill ha det. Det kan också vara ett fall av gudomlig timing. Släpp det eller öva dig i tålamod.
 • Du upplever deja vu.
 • Du ser ängelnummer, det är ett sätt att upptäcka att en ängel finns med dig.
 • Din magkänsla/ intuition vägleder dig, det känns rätt.
 • Har klärvoajanta drömmar, du kan se saker som är avlägsna eller saker som i det ögonblicket händer någon annanstans
 • Har en djup känsla av att vara vägledd.

Det är viktigt att inse att gudomlig tajming inte ska användas som en andlig bypassing. Det betyder inte att du alltid ska ge upp (vilket många andliga gör), utan snarare att du inte ska luta dig tillbaka och vänta på att det ska ske. Du måste hitta den rätta balansen mellan handling, den maskulina energin, och överlåtelse och flödande, den feminina energin. Om du är i obalans kommer saker och ting inte att fungera ordentligt oavsett hur mycket du trycker på eller hur mycket du överlämnar dig.

Så vet du om du verkligen är redo för de utmaningar som du står inför

En grundläggande princip som är kopplad till gudomlig tajming är att universum aldrig kommer ställa dig inför någonting som du inte är redo för. Du kan såklart argumentera mot detta påstående genom att hävda att saker och ting går emot dig i sämre tider och att du inte är beredd på att hantera dessa. Men du är otvivelaktigen redo att hantera vad du än ställs inför närhelst du gör detta. Du behöver bara se tillbaka och reflektera över hur många utmaningar du har ställts inför i livet. Då kommer du snart inse hur mycket du faktiskt har vuxit genom att hantera de olika utmaningarna. Kanske går du för närvarande igenom en väldigt svår tid i livet eller har en utmaning att tackla? Ibland kan det kännas som att allt är hopplöst och du kan då inte se ljuset i slutet av tunneln. Men du får helt enkelt förlita dig på att det finns ljus och hopp – det är alltid som mörkast innan det ljusnar. Och att det som ska ske sker i det rätta ögonblicket. Gudomlig tajming innebär inte att livet bara kommer att bli positivt och att inga jobbiga händelser kommer att ske, det är inte vad divine timing handlar om. Utan att när du önskar något eller har en planering så ska du ha tillit till att det finns en perfekt tid för detta i ditt liv. Gudomlig tajming innebär att du ska ha tillit och inte forcera när du är rädd eller stressad.

Därför kan du vara helt säker på att du verkligen är redo för alla de utmaningar som du står inför. Du kan kallt räkna med att kunna ta dig igenom vad än som kommer i din väg. Du behöver bara ha en orubblig tro på att de prövningar och utmaningar som du står inför kommer hjälpa dig att växa. För det är genom just utmaningar och prövningar som du får möjlighet att växa som människa och bli en bättre version av dig själv! Gudomlig tajming hindrar inte sorg och elände men när du vill gå framåt och förbättra ditt liv så finns det ett flöde du kan koppla upp dig på som hjälper dig framåt och uppåt.

Har allting ett syfte? Att universum iscensätter ditt liv bakom kulisserna och på ett subtilt sätt vägleder dig (gudomlig timing)? Är vi kopplade till denna himmelska vägledning? Vi kommer att lära oss mer om det här!

Hur sker gudomlig timing och manifestation?

Du behöver komma ihåg att universum ger dig exakt det du behöver vid exakt den tidpunkt som du behöver det, samt det som din själ önskar för att du ska kunna växa. Anledningen till att vi är här på jorden är för att utvidga vårt individuella och kollektiva medvetande, och på det enda sätt som universum vet hur det ska åstadkommas på är genom att utvidga vårt medvetande.

Därför måste vi överlämna oss till den gudomliga tidpunkten snarare än att försöka få den att hända. Den gudomliga timingen kanske inte ser ut precis som du vill, men den kommer alltid att ge dig det som din själ behöver. Den sker alltid och arbetar bakom kulisserna för att föra dig närmare de människor, platser, saker och upplevelser som din själ behöver mest. Även om ditt liv inte har utvecklats enligt dina planer kan den gudomliga tajmingen fortfarande vara verksam.

Kom ihåg att ha tålamod, eftersom gudomlig tajming sällan sammanfaller med dina egna personliga planer. Kom ihåg att ditt andliga team har en plan för ditt liv och att den är helt logisk ur andarnas perspektiv.

När allt i ditt liv går som du vill har den gudomliga timingen inget utrymme för att utöva sin magi.

Att planera varje aspekt av våra liv i det moderna samhället leder ofta till besvikelse. Den gudomlig tajmingen har ofta en bättre plan för din själs utveckling än vad du kanske är medveten om. Lite planering är bra, men kom ihåg att lämna utrymme för universum att göra sitt arbete. Koncentrera dig på ditt arbete snarare än på att uppnå dina mål. Det är bra och hälsosamt att sätta upp mål; problemet med att tvinga ett resultat att inträffa exakt på ett visst sätt är att man kan störa den gudomliga tajmingen. Tänk om du i stället för att fokusera på resultatet koncentrerade dig på att göra arbetet? Genom att fokusera på vad du måste göra snarare än på var du vill vara om ett år eller tio år låter du universum arbeta genom dig. Ditt liv börjar stämma överens med universums plan som ett resultat av att du låter den gudomliga tidpunkten diktera vad du gör och när du gör det.

Att sätta upp en intention och sedan släppa den är vad som krävs för att lyckas.

Att släppa taget om exakt hur du vill att varje steg längs vägen ska se ut är nyckeln till att uppnå dina mål. Fokusera i stället på hur du skulle känna dig när du har uppnått ditt mål. Du kanske inte inser det, men vägen till ditt mål kan se helt annorlunda ut än vad du föreställde dig.

Universum vet bättre än du vad som kommer att hjälpa din själ att växa mer än själva målet när du väl når dit. När du släpper taget kommer du att finna dig själv på den gudomliga tajmingens väg.

Låt dig vägledas av universums tecken

Om du ser siffror (t.ex. 1111) eller symboler (t.ex. ett visst djur eller en viss växt) överallt, följ upp dessa tecken! Om du ser en symbol eller ett tecken ofta kan du intuitivt känna igen vad det betyder. Om du inte vet vad det betyder, Googla. Du kan till exempel få många 1111:or, och med hjälp av forskning kommer du att lära dig vad universum försöker säga till dig. Följ alltid dina instinkter, ta det som känns rätt och lämna det som inte känns rätt.

Arbeta med kristaller

Syftet med månsten, till exempel, är att hjälpa oss att ansluta till vår intuition och leva i ett tillstånd av flow. När vi gör motstånd tillåts inte den gudomlig tajming att ta kontroll. Genom att bära en laddad, renad månstenskristall med oss dagligen kan vi lära oss att ge oss hän till den gudomliga tidpunkten.

Låt din själ kommunicera med universum

När du praktiserar mindfulness eller djupandning tillåter du din själ att kommunicera med universum genom att tysta ditt tänkande sinne. Våra upptagna tankar hindrar oss ofta från att höra vår själs djupaste visdom.

Vårt samhälle villkorar vårt sinne med krav på att uppnå vissa saker vid en viss ålder och att det se ut på ett visst sätt för att vi ska känna oss lyckade. Dessa tankar dominerar vår vakna tid och lämnar lite utrymme för universum att kommunicera med oss. När du mediterar och andas och därigenom tystar dessa tankar ger du dig själv över till gudomlig timing som ett resultat.

Att utveckla intuitionen och självkännedom 

Är du mer uppmärksam på din kropps och själs visdom eller på världens krav? När du är överväldigad av det du hör via skvaller, nyheter eller sociala medier kan du inte höra universum tala. Du kan dock återknyta kontakten med din kropp genom att ta en enkel promenad utomhus eller utöva yoga för att hjälpa dig att återgå till ett djupt, närvarande medvetande. Genom att göra det kan universum enkelt vägleda dig.

Att utveckla tacksamhet

Varje liten sak i ditt liv har betydelse, och att visa tacksamhet för allt du älskar i ditt liv kan hjälpa dig att inse att du redan är på en gudomlig väg till allt du önskar.

Höj din energinivå.

Det är också möjligt att höja din frekvens för att koppla ihop dig med universums visdom och följa gudomlig tajming. Du behöver inte tvinga dig själv att vara glad när du är ledsen eller arg för att höja din frekvens! Faktum är att det är mycket effektivare att ha dessa känslor för att höja din frekvens än att trycka ner dem. Det viktiga är att inte stanna i känslorna en längre tid utan att hela tiden sträva mot balans.

Kristaller, meditation och yoga är utmärkta för att höja din vibrationsnivå. Du kan också prova att till exempel promenera i naturen, utföra en vänlighetshandling eller helardina chakran.

Slutligen

Universum arbetar alltid bakom kulisserna i ditt liv, oavsett om du är i linje med gudomlig tajming eller inte. Om du är det kommer du att veta det eftersom universum ständigt skickar signaler till dig. Du kan alltid öka din förmåga att ta emot Universums hjälp genom att följa något av de förslag som anges ovan.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

Lämna en tanke