Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Häxspegel – för spådom eller andlig kommunikation

0

Spådom – Vivi Linde driver Sveriges största Tarotlinje + mediala portal , Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans tarot, artiklar, mm.

Vivi Linde bok medialitet Medium Sierska

En häxspegel kan användas för spådom eller andlig kommunikation

En häxspegel är en spegel som sägs kunna användas för spådom och att komma åt det undermedvetna samt avslöja dolda insikter och kunskaper. Du kan använda enTarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot sådan spegel för andlig kommunikation eller för att reflektera kring ditt privatliv. Genom att använda spegeln kan du få en djupare förståelse för såväl dig själv som för världen runt omkring dig.

Dessa speglar har faktiskt en rik historia som sträcker sig ända tillbaka till forntida civilisationer. Faktum är nämligen att vi människor i årtusenden har använt oss av häxspeglar i olika former. Bland annat har de forntida egyptierna, grekerna och kelterna använt sig av sådana speglar. De användes då ofta för att försöka upptäcka visioner eller meddelanden av olika slag. Användningen av den moderna häxspegeln kan härledas till det medeltida Europa. Där och då användes dessa svarta speglar av häxor och magiker för spådom samt för att kommunicera med andevärlden.

Så fungerar en häxspegel

  • En häxspegel är vanligtvis tillverkad av ett mörkt och reflekterande material.
  • Några exempel på material som dessa speglar kan vara tillverkade av är svart glas eller obsidian.
  • Den person som tittar in i spegeln bör försöka träda in i ett transliknande tillstånd och låta sitt sinne slappna av. Detta för att bli mottaglig för de meddelanden som kommer från antingen personens undermedvetna eller från andevärlden.
  • Spegelns svarta yta sägs fungera som en portal. Det är denna som gör det möjligt att få tillgång till dolda insikter och kunskaper. Dessa vore helt enkelt inte möjliga att få tillgång till enbart genom det medvetna sinnet.
  • De bilder som visas i spegeln kan vara antingen abstrakta eller symboliska. De kan också tolkas på flera olika sätt beroende på personens förståelse och intuition.

Dessa speglar kan användas för många olika syften

Häxspeglar kan användas för flera olika syften, såsom att kommunicera med andevärlden eller för spådom. Dessutom kan de även användas för att få insikter i det egna privatlivet samt för att få vägledning i ett visst beslut eller i en specifik situation. Vissa personer använder sig därför av dessa seglar för att kunna kommunicera med andra entiteter. Detta utifrån tanken att spegeln fungerar som en portal genom vilken dessa varelser kan kommunicera med oss människor.

Så använder du en häxspegel

  • När du vill använda en häxspegel bör du försöka hitta en lugn och tyst plats där du kan arbeta ostört.
  • Sätt dig sedan framför spegeln och tillåt ditt sinne att slappna av och bli mottagligt.
  • Blicka därefter in i spegeln och tillåt dina ögon att tappa sitt fokus samt låt eventuella symboler eller bilder dyka upp i din spegel.
  • Vissa personer föredrar att använda sig av ett ljus eller någon annan ljuskälla som hjälp för att fokusera. Andra använder istället sin spegel i ett rum som bara är svagt upplyst.
  • Det viktiga är att du vågar lita på din intuition och att du låter de bilder eller symboler som dyker upp i spegeln tala till dig.

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke