Trum

Här kan du se vem som har tjänsten du söker. Klicka på önskat namn så kan du läsa mer om vår vägledare.

Tarotlinje – Tarotguiderna

Tarotlinje – Sveriges största mediala portal – Tarotlinje, Bloggportalen – Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer. Sveriges störstaTarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot tarotlinje drivs av Vivi Linde känd från tv (Let´s Dance och mediumserien “Livet på andra sidan“), Mediumpodden som hon har tillsammans med Camilla Elfving. Vivi har även skrivit andliga och mediala böcker. Här finner du våra duktiga medium, spådamer, healers, djurkommunikatörer mm

Tarotguiderna driver Sveriges största tarotlinje. Det kända mediet Vivi Linde och hennes vägledare finns här för dig.  Oss kan du ringa för att få svar på alla dina frågor i livet. Det kan gälla både arbete, kärlek, ekonomi, karriär, hälsa, andlighet, vägval och de beslut du står inför. Vi ger vägledning genom att se vilka energier, förändringar och händelser om ligger framåt.

På vår tarotlinje finns många välutbildade tolkare av tarot och medium som även har andra mediala förmågor och arbetsområden. Titta gärna in på vår tarotlinje under tjänster för att göra en bedömning utifrån dina speciella behov vemVivi Lindes bok du vill prata med. På Tarotguiderna så är inga frågor konstiga utan vi bistår dig med all vår kunskaper utifrån din livssituation.

Tarotlinje

På vår tarotlinje har vägledare gått igenom en test för att säkerhetsställa kompetensen. Vi brukar för det mesta ta in vägledare till Tarotguiderna som rekommenderas av de som redan vägleder där eller från Vivi Lindes krets av medium och siare. På de olika vägledarnas sidor här på hemsidan kan du läsa om deras tjänster, utbildningar och områden. De som jobbar på vår tarotlinje har alla en gedigen kunskap och de har dessutom hållit på inom det mediala i många år. Många håller även kurser och föreläsningar samt dyker upp på mässor. Du kan finna mer info på din favoritvägledares sida.

Vanligaste när man ringer till Tarotguiderna tarotlinje är att man vill att vi tittar i våra tarotkort. Vägledarna har även andra mediala verktyg och kort som de använder för att se livet, möjligheter, förändringar och händelser ur olika perspektiv. Alla kort olika typer av energi. Några av de kort som används på Tarotguidernas tarotlinje är Tarot, OSHO Tarot, Änglatarot, Änglakort, Orakelkort, Kraftdjurskort,Runkort, Runor och Birkan Tores’s Deck off Intuitive Answers kort.Vägledarna på Tarotguiderna tarotlinje har även kontakt med sina andliga Guider, änglar, ärkeänglar eller skyddsänglar. Det är lite olika hur man jobbar. En del är mer medvetna om sitt sammarbeta eller har gjort det till ett större val.

Korten är ett verktyg som förstärker den informationen, samt ger ytterligare information till den man får från sin vägledare. Korten tillför en ytterligare dimension.Vill man få ytterligare information gällande ett speciellt ämne så kan man komplettera med kort från andra lekar för att belysa det hela ur en vidare vinkel. Olika typer av kort visar på olika energier, händelser, och känslor. Det är vanligt att vägledarna på linjen har olika typer av lekar då varje lek har sin speciella energi vilket tilltalar olika personer. det kan för en del vara enklare att “kommunicera” och få information ur vissa lekar, och andra har lättare att få information från andra lekar. Man upplever att sin utvalda lek ”talar till mig”. Eller så är det leken som väljer oss?

I dessa osäkra tider vänder sig många till vår tarotlinje för vägledning. De upplever ofta att de vill komma i kontakt med något högre, värdefullare, beständigare och kärleksfullare. Något att lita på när omgivningen rämnar eller åtminstone skakar lite. En del söker sig till meditationen och yogan, andra till medium och siare.

Vad kan man se i tarotkorten?

Korten svarar aldrig på något annat än på din fråga, jag Vivi Linde brukar säga “att som man ropar får man svar”, de är även väldigt direkta så fråga inte om du inte vill ha svar. På vår tarotlinje berättar vi vad som håller på att ske, men vi kan även ge som rådgivning. Vi tittar närmare livsvägen och vad som gynnar oss bäst, många gånger är man förvisad när man ringer tarotguiderna och inte riktigt vad man ska göra eller välja. Då kan vi ge klarhet. Ibland är det smärtsamt men nyttigt att få se vad som håller på att försvinna ut ur ens liv eller vilka personer eller beteenden som släpps samt vad man är färdig med. Livet är i ständig förändring och med kortens hjälp så kan vi på tarotlinjen komma i kontakt med vilka energier som håller på att lämna och vilka som kommer in. Alla skeende tillhör samma händelsekedja och genom att se det högre perspektivet så får man information som annars ligger dold för oss. Det ena leder till det ena till det andra och även om det känns som en mängd slumpartade händelser så hör de ihop med din livsväg, det finns en högre logik även om vi inte alltid förstår det. Korten visar på flödet i den processen.

Som medium på Tarotguidernas tarotlinje så länkar man till andevärlden, man kommer i kontakt med broarna mellan de olika världarna. På så sätt kan man nå de nära och kära på andra sidan. Vi på tarotlinjen kan inte garantera att man alltid kommer i kontakt med den man önskar. Det är upp till andevärlden att styra hur vi jobbar och vilka som kommer, vi får tacksamt ta emot. Det finns många anledningar till att människor vänder sig till oss på Tarotguiderna för att få budskap från andevärlden. En del vill bara få känna att de finns kvar och att de fortfarande älskar oss, en del behöver få till en förlåtelse eller ett avslut och få säga adjö. Men ibland handlar det om det egna sökandet, man vill få svar och utveckla sin egen medialitet, eller åtminstone få svar på om man själv är medial. Att ringa till Tarotguiderna kan vara ett snabbt sätt att få svar på många av sina frågor.

Förstå tarotkorten

På Tarotguiderna så får vi ofta förfrågningar från personer som vill arbeta på vår tarotlinje. Vad som då är viktigt är att man verkligen förstår vad korten betyder och hur man ska tolka dem. Man måste även kunna lägga olika typer av tarotstjärnor och utifrån dom förstå det komplexa mönster som de visar på. Våra liv är sällan raka, enkla ett lätta att förstå så då är tarot ett ypperligt verktyg för att visa på det fördolda i våra liv. För att kunna tolka tarot så måste man känna till kortens betydelse och förstå vad den lilla och stora arkanan symboliserar. Stora arkanan består av 22 kort som alla visar på olika aspekter av vårt liv. De är i sin tur indelade i tre kategorier som är: Den fysiska världens högre verklighet, det intuitiva sinnets verklighet och transformationernas verklighet. De lägre korten visar på de upp- och nedgångar som vi dagligen möter. Dessa tarotkort relaterar till vad som händer i vårt liv, och de hjälper oss att förstå hur den nuvarande situation påverkar och styr dig, och vad du behöver göra och manifestera för att nå dina mål.

Det finns fyra olika Klädda kort (personligheter) i den lilla arkanan

Bägare personer
Bägarkorten visar på tankar, känslor, instinkter, intuitionen och fantasi.
Detta är också egenskaper och ageranden som innehas utav bägare personer.
I en tarotläsning så kan det även visa på moderskap karmaband, tvillingflammor och ditt känslomässiga band med dig själv och till andra.

Mynt / pentagram personer
Myntkorten visar på ekonomi, pengar, materiella ägodelar, hälsa och studier.
Detta är också egenskaper och ageranden som innehas av myntpersoner.
De förekommer ofta i tarotläsningar när det gäller trygghet, ekonomi och pengar.

Svärd personer
Svärdkorten visar på tankar, det mentala, kommunikation, att vara intellektuell och ibland konflikter.
Detta är egenskaper och ageranden som innehas av svärdpersoner.
Förekommer ofta i tarotläsningar när det handlar om tankar, mentala val, kommunikation eller vid konflikter inåt eller utåt

Stav personer
Stavkorten visar på stark energi, agerande, arbete, impulsitivitet, inspiration och entusiasm.
Detta är egenskaper och ageranden som innehas av stavpersoner.
Förekommer ofta i tarotläsningar gällande arbete, projekt, impulser, krafttag, initiativkraft och stark energi .

Det är viktigt att förstå att man kan ha olika individuella tolkningar på korten. Så två siare på tarotlinjen på Tarotguiderna kan spå på olika sätt, men ändå få samma svar eftersom korten alltid svarar utifrån den som spår. Tolkningen länkar mellan den som tolkar, korten och dennes andliga Guide.Korten tolkar det troliga resultatet baserat på de energierna som är i rullning vid tidpunkten.

Korten tolkas alltid olika då de svarar på den unika frågan. Ett kort påverkas också av sin position i en stjärna, samt av de korten som ligger runt om. Tolkningen av korten ändras konstant eftersom alla läggningar är dynamiska och frågeställningen bakom alltid påverkas av nuet, och nuet ändras hela tiden. När du lägger kort i en tarotstjärna skapas en slags tidslinje och karta över konsekvensen av den frågan du ställer.Det blir en annan betydelse på kortens när de vänds upp och ner. Ett uupp och nedvänt kort tolkas omvänt. Så ett kort som visar på framåtanda, krafttag och igångsättande visar på tillbakadragenhet, försiktighet och kraftlöshet när det är upp och ner. Bildspråket i korten låter dig använda din intuition och ditt undermedvetna sinne. Du får vägledning i hur du kan göra meningsfulla förändringar och styra upp utifrån där du är. Du kan även få hjälp med hur du kan manifestera dina mål och önskningar i framtiden.

Vägledare på vår tarotlinje ger här lite tips till nybörjare

Första steget är att köpa dig en tarotkort och sedan lägga ner tid och energi på att bekanta dig med korten. De kommer med tiden att bli ett med dig, en slags förlängning så ni kommer att dela information, därför är det viktigt att du förstår hur korten kommunicerar just med dig. Dra gärna ett kort på morgonen och sedan se vad som händer under dagen. På kvällen så sitter du med ditt kort, känn in det samt se på dess betydelse. Begrunna sedan var det kan passa in under din dag. Utifrån kortets betydelse och det som faktiskt händer så kan du förstå vad kortet berättar. Lär dig gärna en trekortsläggning och lettiska korset, fler läggningar behöver man egentligen inte. Då och då kan manegen dra ett kort. När du tror te kort så speglar dom det förflutna, nutiden och framtid eller personligheten. Keltiska korset är stjärna där varje kort har en specifik plats och betydelse. Det är ett 10 korts läggning där varje kort bidrar min sin dynamik, detaljer och information.

Tarotkort

På Tarotguiderna så använder vägledarna olika slags kort vilket vi ser som en tillgång på en tarotlinje. Det gör att vi får en bredd med olika kunskaper. Här berättar vi om lita olika lekar.

De vanligaste korten

Rider-Waite-kortleken är en av de vanligaste tarotlekarna som finnsidag och man använder dem många gånger när man ska lära sig tarot då många finner dom enklare. När man spår sig på en tarolinje eller privat så är det många gånger dessa kort som används.

Samlingar med de äldsta tarotkorten

Det finns framför allt tre kända samlingar med kort ur Visconti-Sforza: Pierpont-Morgan Bergamo, Cary-Yale och Brera-Brambilla. Ingen av dessa samlingar innehåller en komplett kortlek, men den förstnämnda innehåller 74 av 78 kort.

Just 78 kort har man i de moderna lekarna i dag, så om du spår dig på vår tarotlinje så kan du nästan känna historiens vingslaget, inte mycket har förändrats. Det är verkligen ren magi att få spå i tarot.

Samlingen Pierpont-Morgan Bergamo

En kortlek, som även är känd som Colleoni-Baglioni och Francesco Sforza, tillverkades runt år 1451. Från början bestod den av 78 kort, men den nuvarande samlingen innehåller 74 stycken. Av dessa återfinns 35 kort på biblioteket Pierpont-Morgan i New York, medan det italienska muséet Accademia Carrara i Bergamo har 26 kort i sin katalog. 13 av korten finns i en privat samling tillhörande familjen Colleoni i samma stad.

Tarotguidernas egen tarotlek – Vi har en intention att framöver skapa en egen lek och då är tanken att den ska säljas här på Tarotguidernas hemsida.

Samlingen Cary-Yale

Denna samling har fått sitt namn efter Cary Collection of Playing Cards, som sedan 1967 huserar på universitetsbiblioteket på Yale. Kortleken kallas även för Visconti di Modrone och har daterats till omkring år 1466. Vissa hävdar dock att detta faktiskt kan vara den allra äldsta kortleken, och att den möjligtvis kan ha tillverkats på order av Filippo Maria Visconti under projektets början. Av de 86 kort som kortleken ska ha innehållit har 67 kort klarat sig.

Samlingen Brera-Brambilla

Den tredje av de mest kända samlingarna har fått sitt namn efter Giovanni Brambilla, som köpte korten år 1900 i Venedig. Sedan 1971 finns korten på galleriet Pinacoteca di Brera i Milano. År 1463 ska Bonifacio Bembo fått order av Francesco Sforza att tillverka denna kortlek. Kortleken innehåller idag blott 48 kort.

Visconto-Sforza tarot kallas den uppsättningen  med 15 kort som härstammar från 14.00-talets mitt.
De finns numera utspridda i olika bibliotek, museum och privata samlingar runt om i världen. Ingen komplett kortlek har bestått, utan det rör sig om inkompletta samlingar med kort. I vissa samlingar finns ett fåtal klädda kort, medan andra består av ett enskilt kort. Dessa kort är dock de äldsta tarotkorten som finns bevarade.

På den tid då dessa kort kom till användes korten till vardags för att spela med. Eftersom Filippo Maria Visconti, hertig av Milano, och hans efterträdare Francesco Sforza gav order om att tillverka leken, går den under namnet Visconti-Sforza tarot. Dessa bägge herrar hade också ett stort inflytande över kortens numrering och visuella komposition.

Det kvarvarande korten ur leken har ett särskilt historiskt intresse på grund av deras skönhet och detaljerade utformning. Korten tillverkades ofta i dyrbara material och föreställer inte sällan medlemmar ur familjerna Visconti och Sforza i tidsenliga kläder och omgivningar. Därmed ger också korten en inblick i adelns liv i renässansens Milano, där släkten Visconti har bott sedan 1200-talet.

Det är synd att många gamla kort är svåra eller omöjliga att få tag på i Sverige. Hade älskat att ha dom på vår Tarotlinje. Vem vet kanske finns det någon på Tarotguiderna som har en hemma?

Nyproduktion av de äldsta tarotkorten

De två kort som inte finns kvar i någon samling är Tornet och Djävulen. I nya upplagor av Visconti-Sforza tarot är därför dessa bägge kort nyproducerade. I övrigt är nya utgåvor av denna tarotlek en reproduktion av den ursprungliga kortleken som under 1400-talet målades för hand och föreställer medeltida människor i medeltida omgivningar. Varken korten i lilla arkanan eller stora arkanan innehåller text. I lilla arkanan innehåller korten inte några bilder på personer eller omgivningar, vilket även är fallet med motsvarande kort ur den ursprungliga leken.

Frågor och svar från Tarotguidernas Tarotlinje

Letar du efter en expert på synsk läsning?

Oavsett om du är intresserad av att lära dig mer om din framtid, söka råd i en personlig fråga eller helt enkelt är nyfiken på världen av synska läsningar är det viktigt att känna in att det är rätt vägledare du vänder dig till. Att träffa rätt expert på psykisk läsning kan bli en upplysande och trevlig upplevelse. Att träffa fel person kan dock vara besvärligt eller en besvikelse. Här är några vanliga frågor som våra vägledare på Tarotguidernas tarotlinje brukar få:

Vad kan jag förvänta mig när jat ringer en tarotlinje?
En expert på synsk läsning kan hjälpa dig att få klarhet och insikt i ditt personliga eller yrkesmässiga liv. Detta kan vara till hjälp på så många sätt, från att ta kontroll över din ekonomi till att förstå vad som driver dina relationer, till att få insikt gällande arbetet och mycket mer. Mediala läsningar kan också ge tröst och klarhet i tider av osäkerhet, t.ex. vid en skilsmässa, byte av arbete, dödsfall i familjen eller andra utmanande livshändelser. Vi på Tarotguidernas tarotlinje kan också vara till hjälp för personlig utveckling och omvandling. Du kan använda mediala läsningar för att få ett klargörande samt insikter om ditt livs syfte, få kontakt med sin andliga guide och upptäcka dina livsläxor. Mediala läsningar kan ge en mängd information som är till hjälp i så många aspekter av ditt liv. Dessutom kan de vara väldigt roliga! Om du vill veta vem som kan ge dig vilken medial vägledning på Tarotguidernas tarotlinje så se i panelen under “Tjänster”.

Vem ska man välja på Tarotguidernas tarotlinje?
Erfarenhet är en viktig faktor när det gäller att hitta rätt expert för en medial läsning för dig. Helst ska du välja någon med många års erfarenhet av att erbjuda  läsningar. För oss på Tarotguiderna tarotlinje är det en självklarhet att vägledarna har många års erfarenhet. Detta kommer att säkerställa att du får information som är tillförlitlig och korrekt. Jag Vivi brukar säga att man ska välja de som känns rätt. Läs gärna igenom vad våra olika vägledare gör eller vilken expertis de sitter innne med.

Kommunicerar Tarotguidernas vägledare med andliga guidern?
Många av de mediala vägledarna har en andlig guide som de kanaliserar information av under sessionen, även om de inte berättar det för dig. En guide är en högt stående själ eller energi som tilldelas dig när du föddes eller var mycket ung. Denna vägledare fungerar som din personliga guide under hela livet. Vissa människor kan också se och höra sin guide under en psykisk läsning. Andra kanske bara hör en röst.  Vissa vägledare använder också en pendel. Se under “tjänster” i panelen för att ta se vilka olika vägledningar vi kan ge på tarotlinjen.

Hur ska jag förhålla mig efter en konsultation på Tarotguidernas tarotlinje?
Efter din psykiska läsning bör du ta dig tid att reflektera över vad du fått till dig. Du kan också skriva ner information som du fick under din läsning. Det kommer att hjälpa dig att bearbeta dina tankar, få klarhet och behålla information som kan komma till dig när du befinner dig i ett drömtillstånd eller när du ska sova. Du kan också spela in din läsning, vilket är särskilt användbart om du har frågor som du är osäker på hur du ska skriva ner. Du kan också spara din läsning och använda den som referenspunkt i framtiden eftersom nya insikter och information kan komma till dig när du reflekterar över din läsning.

Slutsats
En medial läsning är ett utmärkt sätt att få en inblick i ditt personliga eller yrkesmässiga liv. Oavsett om du söker klarhet om en svår situation eller om du helt enkelt är nyfiken på vad din framtid har att erbjuda kan en synsk läsning ge användbara svar. För att hitta rätt expert på psykisk läsning för dig bör du ställa vissa frågor och vara öppen och ärlig om din situation. En expert på medial läsning kan hjälpa dig att få klarhet och insikt i ditt personliga eller yrkesmässiga liv.

Psykiska råd och tips från vägledarna på Tarotguiderna tarotlinje

När du träffar en ny person, vad är det första du letar efter? Din instinkt är förmodligen att kolla in deras astrologiska tecken och se om ni är kompatibla. Detta kan verka fånigt, men det finns vissa människor som faktiskt tror att om man känner till någons stjärntecken kan man få reda på något om deras personlighet. Mediala läsningar har funnits i århundraden eftersom olika kulturer har olika uppfattningar om livet efter döden och om det är möjligt att kommunicera med dem som har lämnat denna värld eller inte. Det finns gott om skeptiker som inte tror på synska personers äkthet och tror att de alla är bluffmakare som försöker utnyttja sårbara människor. Det spelar ingen roll vilken sida av debatten du hamnar på, faktum kvarstår att fler och fler människor vänder sig till synska läsningar som en källa till råd och vägledning i sina liv. Med detta i åtanke får du här några användbara råd om du någonsin vill få en synsk läsning från en expert:

Var uppmärksam på din intuition.
Detta är något som ofta förbises, men det är den grund som många synska personer arbetar efter. Alla har förmågan att utnyttja sin intuition och det är den som guidar oss genom det dagliga livet och hjälper oss att fatta beslut och lösa problem. Det är samma kraft som synska använder för att ge läsningar och i många fall leder synska faktiskt dig till att titta in i dig själv och försöka hitta svaret på ditt problem. Så nästa gång du funderar på att få en synsk läsning, se till att du först vänder dig inåt och försöker ta reda på vad problemet är och vad du ska göra åt det.

mediala läsningar är inte bara till för att förutsäga framtiden.
En del människor tror att en medial läsning på en tarotlinje bara är användbar för att berätta vad som kommer att hända i framtiden. Även om en synsk person säkert kan göra det kan de också ge dig användbara råd om hur du ska leva ditt liv och övervinna problem. En synsk kan koppla sig till din energi och berätta saker om dig själv. De kan ge råd och rekommendera att du provar en ny livsstil eller diet för att förbättra din hälsa och lycka. Ett medium kan också hjälpa dig att komma till rätta med det förflutna. Vare sig du har en traumatisk händelse i ditt liv som du behöver ta itu med eller om du bara vill veta mer om din familj eller barndom kan en synsk ge dig insikt.

Var inte rädd för att ställa frågor på vår tarotlinje
En del människor känner att det finns ett stigma kring mediala läsningar, som om de blir dömda för att de vill ha en. Detta är absolut inte fallet. En psykisk läsning är en normal sak och det finns inget att vara rädd för. Om du känner att du inte fick den läsning du ville ha eller om du är förvirrad över vad det synska berättade för dig, var inte rädd för att ställa frågor. Det är helt normalt att vara förvirrad efter en synsk läsning och att inte veta hur man ska tillämpa informationen i sitt liv. Du kan be skådaren om förtydliganden och om förslag på hur du kan förbättra ditt liv enligt de råd som de gav dig.

Var säker på vad du vill
Det finns många olika typer av läsningar som en vägledare på vår tarotlinje kan ge dig. Du kan få en allmän läsning som ska gälla alla områden i ditt liv. Eller så kan du välja att få en läsning som fokuserar på ett specifikt område, som kärlek och relationer. Se till att du är tydlig med vad du vill få ut av läsningen. Om du får en allmän läsning, se till att du har några frågor redo att ställa till sierskan så att hen kan hjälpa dig inom de områden av ditt liv som du bryr dig om. Om du får en specifik läsning, se till att du vet vad det är du vill veta om det området. Om du till exempel ska få en läsning om kärlek och relationer bör du ha en klar bild i huvudet av vad du vill veta. Vill du veta om du kommer att gifta dig, när du kommer att träffa någon eller om du någonsin kommer att göra slut med din nuvarande partner?

Vet vad du vill få ut av sessionen.
Beroende på hur du närmar dig läsningen och vad du vill få ut av den kan du faktiskt få många olika resultat av en synsk läsning. En del människor vill att deras psykiska läsning ska hjälpa dem att fatta ett beslut. Andra vill ha hjälp med att gå vidare från en kärleksaffär som de håller på att avsluta. Vissa människor är nyfikna på sin framtid och vill veta mer om vad deras liv har i beredskap för dem. En synsk läsning kan hjälpa till med alla dessa saker och mer därtill. Du måste dock se till att du har en uppfattning om vad du vill åstadkomma med läsningen så att du kan styra det psykiska mot att hjälpa dig med dessa saker.

Slutsats
Om du någonsin har övervägt att ringa en tarotlinje eller gå på en privatkonsultation så kanske du undrar vad du kan förvänta dig och vad du ska göra under besöket för att få ut det mesta av upplevelsen. I den här artikeln diskuterade vi vad man kan förvänta sig av en synsk läsning och vad man ska göra för att få ut det mesta av den. Vi har också avlivat några myter om psykiska läsningar och gett information om hur man väljer en läsare och vad man kan förvänta sig när man besöker en sådan. Så om du är intresserad av att få en synsk läsning, se till att följa dessa tips så borde du få en fantastisk upplevelse!

 

Varför du bör lita på din intuition och hur du tränar den

Vi som jobbar på Tarotguidernas tarotlinje rekommenderar verkligen att du tränar upp din intuition om du vill utveckla dina färdigheter.

Intuitionen är den där lilla rösten inom dig som vet saker utan att du behöver tänka på dem. Det är en magkänsla, en instinkt eller en naturlig benägenhet. Intuition är något som vi alla har och som vi alla kan lära oss att lita på. Intuition kan komma till oss på många olika sätt – som en tanke, en känsla eller en fysisk reaktion. Ofta är det något så litet att vi till en början inte ens känner igen det som intuition. Med tiden och med övning kommer du dock att kunna lita på din intuition allt oftare. Du behöver bara de rätta verktygen och tipsen för att göra det. Här är några sätt att träna din intuition och öka dess närvaro i ditt liv så att du kan lita på den snabbare och oftare. När man tar klienter privat eller på en tarotlinje så har man uppgraderat sin intuition så att sinnena har blivit mediala.

Var medveten om dina tankar och känslor
Ditt första steg för att lita på din intuition är att vara medveten om när den försöker berätta något för dig. Det bästa sättet att göra detta är att bli medveten om dina tankar och känslor. När du kan känna igen de olika känslor och tankar som går igenom dig kan du bättre känna igen när något inte stämmer. Din kropp och ditt sinne arbetar tillsammans för att kommunicera med dig. Om det är något du behöver veta kommer de att låta dig veta det. Tänk på att intuition inte är din enda informationskälla. Det finns andra saker som händer i din kropp som du måste vara uppmärksam på, som hunger, trötthet, värk och smärta. Dessa kan vara tecken på att något är fel.

Håll utkik efter fysiska reaktioner
Ett annat tecken på att du litar på din intuition är om du känner plötsliga fysiska reaktioner på vissa saker. Det kan betyda att något inte känns rätt för dig. Att andas ytligt eller känna sig orolig är till exempel tecken på att din kropp talar om för dig att något inte stämmer. Du kan också känna någon plötslig och ovanlig värk i kroppen eller märka en snabb förändring i din energinivå. Du kanske inte förstår vad du känner direkt, men du bör lita på att det finns där av en anledning. Vi på Tarotguidernas tarotlinje känner många gånger i våra kroppar när vi talar med kunderna. och på så sätt får vi budskap.

Stäm av din omgivning
Din intuition kan också berätta om din omgivning. Om du till exempel befinner dig i en obekväm situation – som ett överfullt rum, ett spänt möte eller en osäker plats – kommer din intuition att låta dig veta det och guida dig ut ur situationen. Om du känner att du måste gå och du inte vet varför kan du använda det som ett tecken på att du måste lita på din intuition och gå därifrån. Du kan också använda din intuition för att ställa in dig på positiva miljöer, som glada sammankomster och trygga, öppna utrymmen. Om du känner att du befinner dig på en bra plats kommer din intuition att låta dig veta det. Om du känner att något inte stämmer är det ett tecken på att du behöver vara försiktig och uppmärksam. Din omgivning påverkar dig, så det är viktigt att vara uppmärksam på den. Om du befinner dig i en situation där du inte känner dig säker kan du lita på att din intuition hjälper dig. Det här med att känna in och känna av är bland det viktigaste att kunna göra. På vår tarotlinje kan vi ofta guida dig utifrån vad du berättar, vi förstår intuitivt vad det handlar om.

Lär dig att lita på din magkänsla
Detta med magkänsla är otroligt vägledande  livet och de som jobbar på en tarotlinje har oftast en väl utvecklad magkänsla som leder dom framåt i livet.  Din magkänsla är ett tecken på att din intuition är närvarande. En magkänsla är din intuition in action, som låter dig veta att det är något som inte stämmer eller något som du måste vara uppmärksam på. Din magkänsla kommer att kännas som en stark känsla i magen. Det kan kännas obekvämt eller som om du måste reagera på något direkt. Din magkänsla är till för att hjälpa dig att navigera i många olika situationer, så det är viktigt att lära dig att lita på den. Om du känner att något inte stämmer men inte är säker på vad det är, lita på din magkänsla. Den finns där av en anledning och kan hjälpa dig att navigera i ditt liv.

Ställ dig själv viktiga frågor
Ett annat sätt att träna din intuition är att ställa viktiga frågor till dig själv. Detta är särskilt användbart när du befinner dig i en situation där du inte vet vad du ska göra eller vad din intuition säger dig. När du befinner dig i en förvirrande situation kan du ställa dig själv frågor som “Vad säger min intuition om den här situationen?” och “Vad säger min magkänsla till mig?”. På så sätt kan din intuition kommunicera med dig och hjälpa dig att förstå vad den försöker berätta för dig.

Rensa ditt sinne
Vi på Tarotguidernas tarotlinje inser betydelsen av att stilla och rensa sitt sinna för att kunna ta emot det som kommer till våra kunder. När ditt sinne är rörigt är det svårt att höra vad din intuition försöker säga dig. För att rensa ditt sinne kan du ta dig tid att vara uppmärksam på din omgivning. Ett sätt att göra detta är att fokusera på din andning. Andas in och ut djupt och fokusera på inget annat än din andning. Detta hjälper dig att rensa ditt sinne och fokusera på det som händer just nu. När du är klar kommer detta att göra det möjligt för din intuition att komma fram starkare. Detta beror på att ditt sinne är fokuserat på ingenting annat än det som händer här och nu. Det betyder att din hjärna inte är distraherad av andra saker eller bekymmer, så den kan fokusera på vad din intuition försöker berätta för dig.

Skriv och spåra din intuition – Något vi på Tarotguiernas tarotlinje verkligen rekommenderar
Ett annat sätt att träna din intuition är att föra dagbok och spåra din intuition. Det innebär att varje gång du känner att något inte stämmer eller att din intuition försöker berätta något för dig, skriver du ner det. När du för dagbok tvingar du dig själv att sakta ner och fokusera på din intuition. Detta gör att du kan komma i kontakt med din intuition oftare och förstå vad den försöker berätta för dig. När du spårar din intuition ser du tillbaka på alla de gånger som din intuition har berättat något för dig. På så sätt kan du se mönstren och förstå vad din intuition försöker berätta för dig. På så sätt kan du lära dig av din intuition och veta vad den betyder när den dyker upp.

Var uppmärksam på din kropp
Din intuition visar sig också i din kropp. Det finns fysiska tecken på att din intuition försöker berätta något för dig. Om du märker några plötsliga eller ovanliga förändringar i din kropp – som värk, smärta eller stickningar – försöker din intuition berätta något för dig. Dessa är inte nödvändigtvis dåliga saker, men de är tecken på att du behöver vara uppmärksam och använda din intuition. Som tidigare nämnts kommer din intuition ibland att berätta något för dig genom att utlösa en fysisk reaktion. Detta kan vara allt från smärta till en ovanlig känsla i magen. Dessa fysiska tecken är din intuition som kommunicerar med dig, så du bör lyssna på dem och förstå vad de betyder. Det är viktigt att uppmärksamma din kropp och lita på vad den försöker berätta för dig.

Slutsats
Din intuition är ett kraftfullt verktyg som kan hjälpa dig att navigera i ditt liv och förstå vad du behöver och vad du inte behöver. Det bästa sättet att träna din intuition är att bli medveten om dina tankar och känslor, se efter fysiska reaktioner, stämma av din omgivning och lära dig att lita på din magkänsla. Du kan också rensa ditt sinne, föra dagbok och spåra din intuition. Slutligen kan du uppmärksamma din kropp och föra dagbok för att spåra din intuition. Genom att göra dessa saker kan du träna din intuition och förstå vad den försöker berätta för dig.

Ha en underbar dag önskar Vivi och vägledarna på Tarotguidernas tarotlinje