Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Höj din vibration och frekvens

0

Universum är full av så kallade energimoln av tankar, intentioner och känslor som vi fångar upp. Det skapar ett ständigt flöde av energi runt om oss och inom oss.

Vi drar till oss de vibrationer som är på samma frekvens som våra känslor, lika söker lika. Om du inte är nöjd med ditt liv eller vill utvecklas så behöver du höja din frekvens.

Det finns många varierande känslor och deras energier vibrerar alla på olika frekvenser. Våra känslor är vår sanna informationskälla till hur vi förhåller oss i livet. Vi agerar och tänker utifrån hur vi känner. Det är utifrån dessa känslor vi attraherar i livet. Så genom att förstå vad vi känner så kommer vi att veta vad vi kommer att dra till oss för energier, resultatet berättar vilken frekvens vi befinner oss på.

Vi agerar, och tänker utifrån hur vi känner, känslorna är vår största orsak till vad vi manifesterar i livet. Vi befinner oss aldrig på en högre nivå än våra lägsta känslor. Som när vi t.ex jobbar med välgörenhet och vår tillfredsställelse ligger i att andra behöver oss, att vi känner oss duktiga, att det får oss att känna oss lite förmer eller att vi använder det som ett martyrskap och låter omgivningen förstå hur mycket vi uppoffrar oss. Då är det vår lägsta känsla och det är på den nivån vi vibrerar. Flera av dessa känslor är inte fel, de har en motivationsfunktion, allt handlar om vad man vill åstadkomma. Kan man däremot släppa egot helt så höjer man sin vibration. Vi människor har ofta svårt att totalt släppa egot och det finns oftast med på något sätt. Så genom att jobba med detta så kan man höja sig till sin högsta möjliga potential som man kan nå just nu. När man väl har nått dit så brukar nästa höjning vara på ingång på grund av den förändring och det förarbetet man gjort.

Vi kan förändra vår framtid genom att förändra våra känslor, för då förändrar vi hela energin och vi vibrerar på ett nytt sätt som responderar till en högre frekvens.

Utifrån hur vi känner(vibrerar) angående ett ämne/person(energi) så berättar det vilken nivå (frekvens) vi befinner oss på. Om vi håller fast vid våra gamla känslor så kommer vi alltid att få samma resultat som i det förflutna. Så att jobba med att transformer sina känslor förändrar framtiden.

Tänk dig det hela som en biblioteksbok. Boken är energin, innehållet är bokens vibration, och hyllplaceringen är frekvensen den befinner sig på. Det är då inte svårt att förstå att boken har sin givna placering (frekvens) beroende på sin energi och vibration och att det krävs både mod och nya tankar för att flytta boken från sin invanda plats till en ny.

Läs gärna även detta inlägg:

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke