Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Holy Crap

Holy Crap: podcast för spiritualitet och holistisk hälsa

Holy Crap är en framträdande podcast i Sverige som utforskar områdena av spiritualitet och holistisk hälsa. Med sina rötter djupt förankrade i de svenska traditionerna av välbefinnande, har detta forum vuxit till att bli en av de största community inom sitt fält i landet. Genom att erbjuda en samling av insikter och personliga erfarenheter, strävar “Holy Crap” efter att vägleda sina lyssnare på en resa mot inre frid och självförbättring.

Podcasten är värd för Amanda Miklin och Mathilda Ritzén, två barndomsvänner med expertis inom life coaching och healing. Deras gemensamma passion för att hjälpa andra att navigera genom livets utmaningar lyser igenom i deras diskussioner. De tar upp ämnen som modern spiritualitet och hur man hanterar personliga utmaningar, allt medan de delar med sig av sina egna resor och upplevelser.

Tillgänglig på flera plattformar, tillåter “Holy Crap” lyssnarna att fördjupa sig i en värld där spiritualitet och holistisk hälsa är i fokus. Med en blandning av gästintervjuer med experter inom områdena och djupdykningar i diverse relaterade teman fortsätter communityn att inspirera till en hälsosammare och mer medveten livsstil. Programmet erbjuder också onlinekurser och resurser som komplement till podcastavsnitten, vilket ger lyssnarna verktyg att tillämpa i det dagliga livet.

Om Holy Crap Podcasten

Holy Crap har etablerat sig som en ledare inom området för spiritualitet och holistisk hälsa i Sverige. Detta tack vare dess djupgående avsnitt som belyser diverseHoly crap aspekter av andlighet och personlig utveckling, med en stark community i ryggen.

Värdar Amanda Miklin & Mathilda Ritzén

Amanda Miklin och Mathilda Ritzén är barndomsvänner som har utvecklats till coacher och healers. De ledsagar lyssnarna genom en resa av inspiration och självupptäckt med sina personliga erfarenheter och insikter.

Podcastens Teman och Innehåll

Holy Crap bjuder på en diversitet av teman inom spiritualitet och holistisk hälsa. Varje avsnitt syftar till att ge inspiration, utveckling och kunskap genom att dela med sig av värdarnas egna upplevelser och utmaningar.

 • Exempel på avsnittsinnehåll:
  • Personlig utveckling
  • Andlig hälsa
  • Medvetet liv

Hur man Prenumererar

För att prenumerera på Holy Crap  kan lyssnarna hitta podcasten på Acast samt andra vanliga podcastplattformar. Genom att prenumerera säkerställs det att man inte missar något avsnitt.

Podcasten i Internationella Sammanhang

Trots att podcasten är en av Sveriges största inom sitt fält, når den också en internationell publik intresserad av samma teman, vilket visar på dess överensstämmelseMediumpodden, Holy crap och relevans i globala sammanhang.

Community och Publikinteraktion

Holy Crap har etablerat en stark närvaro och interaktion med sin publik via flera plattformar. De skapar sammanhängande gemenskaper och engagerar sina lyssnare genom diverse sociala medier, arrangerade evenemang och regelbundna energiprognoser.

Instagram och Sociala Medier

Holy Crap stärker sin community genom en aktiv närvaro på Instagram. Den officiella sidan, @holycrapofficial, uppdateras kontinuerligt med innehåll som resonerar med dess följare. Bilder, inspirerande citat och utdrag från podcastavsnitt bidrar till en dialog och sammanhållning bland dess medlemmar. Instagram erbjuder dem också en plattform för att snabbt och effektivt dela nyheter och uppdateringar från Holy Crap.

Evenemang och Sammankomster

Evenemang och sammankomster organiserade av Holy Crap fungerar som en fysisk utvidgning av deras digitala community. Genom workshops, föreläsningar och retreats möjliggörs personliga interaktioner där lyssnare och följare kan bli vänner IRL. Dessa evenemang brukar annonseras via deras olika kanaler och nyhetsbrev, som lockar dedikerade lyssnare samt nya intresserade.

Energiprognoser och Nyheter

Varje vecka delar Holy Crap sina energiprognoser som ger en inblick i kommande teman och fokuspunkter inom spiritualitet. Nyhetsbrevet fungerar också som ett viktigt medel för att informera communityn om sådana insikter, men även andra viktiga uppdateringar och nyheter från podcasten. Dessa två verktyg bidrar till ettMedialitet Healing kontinuerligt engagemang och håller deras publik informerad och involverad.

Resurser och Utbildning

Holy Crap erbjuder en plattform med omfattande resurser och utbildningar inriktade på andlighet och holistisk hälsa. Genom hemsidan och onlinekurser får individer möjlighet att fördjupa sig i personlig utveckling med vägledning från erfarna coacher och healers.

Webbsida och Online Kurser

Hemsidan holycrapco.com fungerar som en central sida för resurser och lärande. Användare kan anmäla sig till en rad kurser som täcker olika områden av andlighet och välmående. Kurserna leds av ett team av dedikerade coacher och healers, vilka delar med sig av sina kunskaper och personliga insikter. Ämnen som behandlas är bland annat mindfulness, meditation och emotionell balans.

Personliga Utvecklingsverktyg

Holy Crap tar även in gäster och experter som bidrar med sina perspektiv och specialiserade kunskaper. Dessa sessioner utgör viktiga verktyg för personlig utveckling och erbjuder deltagarna en chans att interagera med ledande figurer inom olika discipliner. Anteckningar och huvudpunkter från dessa samtal finns tillgängliga för

medlemmar som en del av deras lärande och personliga tillväxt.

Produkter och Erbjudanden

Holy Crap erbjuder en mångsidig produktlinje inriktad mot spiritualitet och holistisk hälsa. Deras webbshop är utformad för att ge kunderna tillgång till kurser, events, retreats och andra materiella produkter som understödjer deras spirituella resa.

Shop och Exklusiva Rabatter (för närvarande är shoppen stängd)

Webbshopen hos Holy Crap innefattar ett brett sortiment av produkter relaterade till spiritualitet och välbefinnande. Kunderna kan dra nytta av exklusiva rabatter på utvalda produkter, ofta erbjudna till medlemmar av communityn. För att göra shoppingupplevelsen mer fördelaktig är det ibland möjligt att få gratis fraktHoly crap beställningar som överstiger en viss summa.

Användandet av Rabattkoder

Vid köp i onlinebutiken kan kunder använda sig av rabattkoder för att ytterligare minska kostnaderna av sitt köp. En populär kod är welcome10, vilken ofta används för att ge nyregistrerade användare en rabatt på deras första order. Rabattkoderna skrivs enkelt in i kassan innan slutförandet av köpet, varpå rabatten appliceras på ordervärdet.

Community Retreats och Event

Holy Crap, som är känt för sin stora podcast och community inom spiritualitet och holistisk hälsa, anordnar även retreats och event där deltagarna kan fördjupa sina kunskaper och upplevelser.

Retreats i Portugal och Österlen 2024

Portugal Holy Craps retreats i Portugal erbjuder deltagarna en unik chans att koppla av och återfå energi. Dessa retreats hålls ofta i natursköna omgivningar där havet och den portugisiska landsbygden bildar en fridfull bakgrund. Under vistelsen fokuseras det på personlig utveckling genom meditation, yoga och workshoppar inom självinsikt och spiritualitet.

 • Plats: Naturnära områden i Portugal, ofta med närhet till kusten.
 • Aktiviteter: Yoga, meditation, workshoppar.
 • Boende: Komfortabelt och i harmoni med omgivningen.

Österlen I Sverige erbjuder Holy Crap retreats på Österlen, som är känt för sin pittoreska natur och sitt lugn. Dessa event är designade för att hjälpa deltagare att finna ro och ny inspiration. Österlenretreats innefattar ofta vandringar, stillhet, reflektion och samtal som leder till ökad medvetenhet och välmående.

 • Plats: Österlens vackra landskap.
 • Aktiviteter: Vandringar, reflektion, gruppsamtal.
 • Boende: Anpassat efter retreatens fokus för att främja en lugn och helande atmosfär.

Support och Användarvänlighet

Den grövre delen av användarstödet för Holy Crap Sveriges podcast och community fokuserar på att säkerställa kompatibilitet och optimerad prestation över en rad olika webbläsare.

Webbläsarsupport och Optimering

“Holy Crap” erbjuder stöd för de mest populära webbläsarna, vilket inkluderar Chrome, Firefox, Safari och Edge. Deras plattform är optimerad för var och en av dessa för att ge en smidig och konsekvent upplevelse för användarna.

 • Chrome: Optimerad för senaste version.
 • Firefox: Fullt stöd och regelbundna uppdateringar för att matcha browserns egen utveckling.
 • Safari: Anpassad för optimal prestanda på Apple-enheter.
 • Edge: Kompatibel med Microsofts nyaste webbläsaruppgraderingar.

Vidare har “Holy Crap” ett team dedikerat till användarsupport som aktivt arbetar med att lösa eventuella problem som kan uppstå oavsett vilken webbläsare lyssnaren väljer att använda.