Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

6 tips- Lär dig att kommunicera med din andliga vägledare

19

Ibland får jag frågan: kan du se om jag har några guider eller änglar med mig? Jag svarar: jag behöver inte titta på det, det kan jag tala om direkt att du har, utan tvekan.

Vi har alla guider med oss. Alltid. Några har du med dig hela livet. Vissa dyker upp och är med ett tag, eller i speciella situationer, t.ex. när vi skall lära oss något nytt.

Jag fick en ny guide på en utbildning
Jag minns när jag började studera kinesisk medicin och vi skulle börja ha praktik med akupressur. Då ser jag hur en liten figur frigörs från lärarens aura och börjar segla genom rummet. Det är en kines, en äldre man. Jag tittar fascinerat på honom och ser att han närmar sig mig och till slut landar i min aura. Jag uttryckte min tacksamhet till mannen och hälsade honom varmt välkommen.

När vi sedan hade praktik så slogs alla – inklusive jag själv – av hur jag direkt bara ”visste” var punkterna satt. Fingrarna åkte dit av sig själv. Jag förstod direkt var hjälpen kom ifrån.
Vanligaste felet – man försöker för mycket
I början av min andliga bana tyckte jag att det var jättesvårt att få kontakt med eller höra mina guider. Nu så här i efterhand kan jag nästan fnittra åt mig själv, för problemet var, som det är för många, att man försöker alldeles för mycket. Man tar i och mediterar allt vad man orkar och försöker lyssna så att man blir blå för att man glömmer bort att andas.
Men det är inte riktigt så det funkar, det är inte så att man plötsligt hör en myndig stämma som talar till en. Inte för de allra flesta i alla fall. Att höra röster kan ju faktiskt vara ett symptom på psykisk sjukdom också, medan att höra sina guider eller änglar är något helt annat.

Informationen kommer subtilt

Informationen kommer ofta väldigt subtilt. Som en fjärilsvinge, eller en vindpust. Den bara snuddar förbi medvetandet. Ofta tror man att det var man själv som tänkte till en början. Så tricket är alltså inte att försöka höra allt vad man orkar, då är man så koncentrerad på det att men inte noterar vindpusten som nuddade tanken. Tricket är att lära sig känna igen att det är så det känns, och då blir informationen snart tydligare.

Be om hjälp, dom älskar att få vara med och hjälpa till!

Dina guider och änglar älskar när du pratar med dom! Tro aldrig att du stör eller tjatar. Det är det bästa dom vet att få hjälpa till, och här kommer ett viktigt kom-ihåg: dom får inte blanda sig i om man inte bett om det. I enstaka fall kan de göra det om något håller på att hända som inte hör hemma i ens livsväg, om man är på väg till andra sidan innan det är dags osv.
Så be dom om hjälp! Var inte rädd för att dom skall bli sura för att du inte riktigt tror på dem. De vet att vårt sinne har sina begränsningar och hjälper gärna till med att ge oss bekräftelse.

Här kommer några konkreta tips på hur du kan göra för att få kontakt med dem:

1. Be om ett tecken på att de hör dig. Antingen ett som du specificerar, men annars kan du låta dem välja hur de visar det. Var sen öppen för att det kan komma från alla möjliga håll. Som en annons i tidningen, en kommentar i ett tv-program, en låt på radion, någon som säger något till någon annan när du råkar befinna dig i närheten till exempel. Ha ett öppet sinne!

2. Meditera och stilla ditt sinne och ta bara emot det som kommer. Värdera inte. Du kommer att fundera på om det är dina egna tankar du hör – och det är det, för det är genom dina tankar de kommunicerar.

3. Ställ en fråga och notera det allra första som dyker upp i ditt huvud innan du egentligen startat igång dina tankar. Där har du svaret! Värdera inte, börja inte analysera logiken i det utan notera bara. Ofta brukar man höra något och få i uppgift att googla på det. Fråga om deras namn. Får du bara första bokstaven så börja där. Resten kommer! Ofta när jag får frågan om vad ens guide heter brukar guiden vilja att personen skall fråga dem själv, så att de kan börja kommunicera mer medvetet med varandra.

4. All information som kommer från dina guider eller änglar har ett drag gemensamt: den är alltid kärleksfull och konstruktiv. Den är aldrig dömande, eller negativ. Aldrig, aldrig, någonsin. Får du information som får dig att känna dig illa till mods, eller känna dig ledsen, eller nedtryckt så skall du avsluta samtalet, direkt. Då är det inte högre energier du kommunicerar med! Däremot betyder inte det att dom alltid är putte-nuttiga och bara gullar med dig, dom har mycket konkret och konstruktiv information som de delar med sig av, men alltid utan att klandra. Låt oss säga att du kanske inte tar hand om din kropp på ett kärleksfullt sätt. De skulle aldrig anklaga dig för detta, men de kan vara bekymrade över att du inte sköter dig och ge dig tips om hur du kan göra för att vara snällare mot dig. De anklagar dig inte när du inte lyckas, däremot ser de alla små, positiva framsteg och hejar på dig som tokar. De älskar dig så oändligt mycket, alltid, i alla sammanhang och gör allt för att du skall må så bra och vara så lycklig som det bara är möjligt. Rätt schyssta polare faktiskt.

5. Om du tycker att det är svårt kan du prova det här för att få det att lossna: låtsats att du berättar en saga, eller gör en film. Du får hitta på precis vad som helst, det som dyker upp i ditt huvud. Strunta i att värdera om informationen som kommer är sann eller inte. Kör bara på och ha kul! Släpp prestationen och stressen och se det som en lek. Det som kommer är information från dina guider! Och de älskar när du har kul! De är (oftast) inte gravallvarliga utan har en stor portion humor som ofta får en att skratta. Försök gärna med något som du har möjlighet att kolla upp i efterhand så att du får konkret bevis på att din galna brain-storming fungerade.

6. Lär dig känna igen den där subtila fjärilsvingen som flimrar förbi på bråkdelen av en sekund i vardagen. Snart kommer du att känna den tydligt och förstå att den där tanken som for förbi var information till dig som du skall lyssna på. Lyssna också på dina känslor, på hela din kropp. Vi har olika sätt att förnimma och inget är rätt eller fel. Känn efter vilket av dina sinnen som tydligast uppfattar vindpusten så att du kan stanna upp och fånga den lättare nästa gång.

7. Skaffa ängla- och orakelkort. Där har du ett väldigt enkelt sätt att få svar från dina guider. Ställ en fråga, dra ett kort. Titta på det, läs vad det innebär, känn vad det betyder för dig. Låt kortet ligga framme och titta på det då och då. Meditera över kortet och se vilken information som dyker upp.
Kom ihåg att de alltid är stöttande och kärleksfulla. Livet är en berg- och dalbana och vi är här för att lära oss saker som vi har lagt upp en livsplan för. Att du får kontakt med dina guider och änglar betyder inte att du slipper livets upp- och nergångar. Det betyder att du får hjälp att hantera dem, se dem i ett större perspektiv, hitta en mening i dem och får hjälp att finna en lösning och komma vidare. Ditt liv fylls med en närvaro av villkorslös kärlek när du bjudit in dina guider i ditt medvetande.

Namasté Åsa

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

19 kommentarer

 1. Maria Håden den

  Ååå så klockrent de visa orden om hur man bäst känner igen sina guider, än så länge är de flesta namnlösa, men o så många tecken jag fått o tagit emot, tankar frågor som getts snabba tankelösa svar. Nu Förstår jag verkligen, stort hjärtligt tack.

  • Vivi den

   Härligt, kram vivi

  • Vivi den

   Underbart! Kram vivi

  • Mia den

   Tack för dessa tips och fantastiska text!!! Äntligen börjar jag förstå att jag kommunicerat mycket med min guid som liten. Och med hjälp av dina tips vet jag hur jag kan få kontakt igen. ???????

   • Vivi den

    Vad härligt att höra, kram vivi

 2. Annsofie den

  Om jag var ett löv skulle du plocka upp mig då?

 3. Ylva den

  Tack för en fin artikel, ????‍♀️

 4. Eva den

  Jag får inga svar, inga tecken. Ingenting. Någonsin. Oavsett när och hur jag mår eller är i för sinnesstämning. Det är inga tecken någonsin. För mig fungerar det inte alls.

  • Vivi den

   Det beror på att du inte övat upp förmågan. Väldigt få märker av ngt innan. Kram vivi

 5. GUNILLA ALESTIG den

  HEJ VIVI LINDE, HAR KÖPT OCH LÄST DIN BOK – VÄGEN TILL UPPLYSNING OCH DET FLERDIMENSIONELLA MEDVETANDET. VILL SÅGÄRNA FÖRSÖKA KOMMA I KONTAKT MED ANDRA DIMENSIONER. MEN VET EJ HUR. BOR I GÖTEBORG. HAR EN NATURLIG ANDLIG LÄGGNING- OM MAN KAN UTTRYCKA SIG SÅ. BER TILL MIN GUD OCH SLUKAR ANDLIG LITTERATUR OCH FILMER. MÅR BÄST DÅ ELLER KANSKE JAG SKA
  JAGUTTRYCKA DET SÅ ATT LIVET KÄNNS MEST MENINGSFULLT NÄR JAG SÖKER. VILL KOMMA NÄRMARE ANDLIGHETEN. KAN DU GE MIG ETT FÖRSLAG.TACK PÅ FÖRHAND. MVH GUNILLA

  • Vivi den

   Hej! Mitt förslag är att du går en kurs i kanalisering, där får du kontakt med din andliga guide. Kram vivi

 6. Malin den

  Jag ville bara lämna in en önskan om att du och Camilla ska prata om siffror som ”förföljer” en. Jag har sedan så länge jag kan minnas haft sifferkombination 2222 återkommande i mitt liv. Ofta. Nästan dagligen. Oftast klockslag. Är det något andligt? Vad kan det betyda? Det skulle vara jättespännande att få lyssna på er prata lite om sånt i podden.

  • Vivi den

   Ok, tack för förslaget. Kram vivi

 7. Mia Karlsson den

  Hej! Tack för ett bra blogginlägg,

  Har en fråga: vad menar ni rent praktiskt med att be om svar? Ska man säga det högt eller tänka det? Jag har nämligen ibland självdestruktiva tankar som kan tänka ”hjälp mig med …” när jag egentligen verkligen vill motsatsen. Lyssnar guiderna på detta eller hjälper de/kommunicerar de bara när man genuint vill det?

  • Vivi den

   Du kan tänka eller säga högt. Universum svarar utifrån ditt känsloläge så det är viktigt att känslsa, tanke, önskan stämmer ihop. Kram vivi

 8. Susanne den

  Jag kan inte höra och jag kan inte tala. Därför undrar jag över en sak som någon försöker säga mig via mitt huvud. Jag är förvirrad. Betyder JA-signal två gånger och NEJ-signal en gång? Eller betyder JA-signal en gång och NEJ-signal betyder två gånger?

  • Vivi den

   Hur menar du?

   • Susanne den

    Om jag ska göra något eller tänker på något/någon, då får jag en “knackning” i mitt huvud från någon på andra sidan döden. Betyder en “knackning” nej? Ibland “knackar” någon två gånger i mitt huvud. Är det ja?
    De kommunicerar mig via mitt huvud utan ett ord eftersom jag är döv.

    • Vivi den

     Hej! Jag vet tyvärr inte, men känn va du känner är rätt. Sänd över en tanke hur du vill att det ska vara. Kram vivi

Lämna en tanke