Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Kanalisering – ett omvälvande budskap kom till mig

9

En helt otrolig upplevelse och kanske den mest omvälvande kanalisering jag har haft hade jag för några år sedan tillsammans med bästa vän Marie. Denna händelse var enormt stark och har verkligen svetsat oss samman.

Kanalisering innebär att man kanaliserar budskap från våra andliga guider. Man kan även kanalisera änglar, naturväsen, Högre Jaget, arketyper, gudinnor mm.

Helt plötsligt så fick jag ett budskap

Jag var en höstdag 2006 ute på en promenad i skogen med min hund Gordon. Helt plötsligt så fick jag fick en sån stark insikt till mig så att jag tvärnitade på stället, det kändes som en stöt gick igenom hela min kropp. Jag bara “VISSTE “ Marie skulle bli en underbar mamma, eller rättare sagt, Marie skulle bli mamma” fick jag ordagrant till mig.

Det var en spontan kanalisering där det inte var jag som sökte kontakten utan min Guide kom till mig. Kanalisering kan ske på flera sätt.

Några dagar senare träffades vi över en fika. Jag skruvade lite på mig inför att ta upp detta med henne, det är alltid lite känsligt att lägga sig i sina vänners privatliv och känslor när man inte vet var de står.

Möte med sitt barns själ

Jag berättade i alla fall för Marie vad jag hade fått för budskap genom kanalisering, hon tittade inte det minsta förvånat på mig och sa; Jag vet, för några veckor sedan var jag och fick healing och då “mötte” jag mitt kommande barns själ. Hon hade då bl.a exakt fått veta vilket datum barnet skulle födas på. Då var M ännu inte gravid…

Hon blev naturligtvis gravid. Barnmorskan berättade vilket datum barnet “blev till” på, och det visade sig vara samma dag som jag fick info om graviditeten på min skogspromenad.

Senare födde Marie barnet exakt på det datumet som hon själv förutspådde innan hon ens var gravid. Jag hade berättat om datumet för flera i omgivningen så förvåningen var onekligen stor och dom blev lätt chockade när det hela slog in. Jag med kan jag säga, man slutar aldrig förvånas även om jag litade på min och hennes kanalisering så var det stort att ta in.

En vecka innan tösen föddes så bara “visste” både hennes mamma och jag att det var en flicka som var på ingång..

Jag fick dessutom nästan hela dotterns namn till mig när hon var knappt en dag gammal. Jag gick omkring hemma och städade, helt plötsligt så kom namnet, först förstod jag ingenting men sen klarnade det. Jag berättade dock inte vilken namn som jag fått för Marie då vi pratade med varandra, jag frågade vad hon skulle heta men de visste inte ännu så jag höll tyst. De tog tre dagar innan de visste vad hon skulle heta. Det visade sig sen att namnet hade kommit till Marie i drömmen i tre nätter i rad. Tösen visste själv och ville förmedla sitt namn till oss….och hon var envis 🙂

Denna lilla tjej är precis som hennes mamma en oerhört viktig person i mitt liv. Lilla L lärde mig att barnen förmedlar sin ankomst innan vi ens vet att de är på väg…om vi lyssnar så finns de där. Barn är högt andliga själar som fortfarande har ena benet kvar i en högre dimension. Jag lärde mig att man aldrig ska ha en förutfattad mening över vem som kan vara ens läromästare…

* Har du fått någon föraning/besked om att något håller på att ske som sen har hänt? Brukar du känna på dig saker? Berätta gärna om din upplevelse.

Namaste Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

9 kommentarer

 1. Elisabeth Gustafsson den

  Jag vet inte om det är till fälligheter som gjort det☺men en gång var jag med ner till ett källar föråd och då tänkte jag Gud så lätt det skulle vara att göra inbrott här , några dagar senare var det inbrott just i det källar förrådet , sen har jag haft fler tankar som slagit in, har även haft drömmar om döds fall som slagit in men då har någon annan person som har anknytning till den som dött visat sig…så jag vet inte om det bara är till fälligheter eller inte skulle va kul att veta

  • Vivi den

   Visst kan det vara så att du får förhandsbesked, inte ovanligt men alla fångar inte upp det. Många gånger så ser inte förhandsbeskedet ut exakt som det som kommer att ske så jag tycker inte det låter konstigt alls. Kram vivi

   • Elisabeth Gustafsson den

    Tack kul att du svara ☺skulle vilja lära mig mer, men det får bli när allt om kring mig har lugnat ner sig och är det meningen så sker det när det ska ske lycka till med alla nya upptåg

    • Vivi den

     Så är det. Allt sker när tiden är mogen. Tack och kram Vivi

 2. Carita den

  Hej! Va spännande det låter. Jag har inte utvecklat min kanaliserings förmåga helt fullt ut. Men jag får budskap ibland. Har en syster dotter och hennes man som har svårt att bli gravida. Felet ligger hos henne. Nu har dom försökt flera ggr med hjälp av medicinering att bli gravida. Har inte hänt så mkt vilket gör min syster dotter väldigt lessen. Till saken hör att jag jobbar nätter och hade suttit och tittat på en film. Slö tittade på efter texten till filmen och namn. Plötsligt kommer det till mej att min syster dotter ska få en flicka. Jag blir jätte förvånad och undrar om jag blivit snurrig. Men jag tror på det. Har försiktigt försökt att säga att dom ska fortsätta för tjejen är värd att väntas på. Hon är djupt kristen och tror inte på sånt här med andlighet och spådomar. I ljus och kärlek! Carita

  • Vivi den

   Vad spännande, fortsätt utvecklas. Läs gärna lite om kanalisering. Kram vivi

 3. Sara den

  Haha, jag har varit med om liknande flera gånger, har aldrig tänkt på det ur det perspektivet som du lägger fram när du berättar om namndrömmarna, att det är barnet som på något vis flaggar för sin ankomst…

  • Vivi den

   Inte ovanligt 🙂 Kram vivi

 4. Therese den

  Hej❤️Upplevt lampor som tänts på natten och tavlor som ramlat från väggen i samband med födelsedag av avlidna och dödsfall. Men det mest häpnadsväckande jag upplevt var när jag vaknade en natt av att någon satte sig på sängkanten. Kändes exakt som en människotyngd. Jag hörde en klar tydlig röst som bad mig läsa ett avsnitt i Bibeln. Rösten talade två gånger till mig. Har aldrig läst Bibeln och blev nyfiken på om avsnittet ens fanns. Det gjorde det!! Efter hjälp med tolkning av en pastor, förstod jag exakt att det passade i mitt liv just då. Häftig känsla. Sen dess är jag helt övertygad om högre makt. Stor kram från Tess ❤️

Lämna en tanke