Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

KÄRLEKS RITUAL – dra kärlek till dig

2

Du använder dig av ett ritualschema som en grund och lägger in denna besvärjelse där det står:
VALFRI CERMONI/RITUAL/SABBAT/BESVÄRJELSE

Ritualschema HÄR

Till denna ritualen behöver du venus rökelse. Lämpliga venus (kärleks) rökelser är: cinnamon (kanel), lavender, saffron, eller jasmine.
Denna ritualen är lämplig att utföra på sommarsolståndet, vårdagsjämningen, alla hjärtans dag eller tiden då månen håller på att bli full.

Frivilligt: Om du är kvinna är det extra gynnsamt att utföra den dagarna före din ägglossning och blanda ner lite av ditt könssekret eller mensblod i rökelseblandningen. Är du man kan du blanda ner lite av dina könssafter istället. Låt rökelsen torka innan du använder den. Tänk på att inte yppa något till någon utomstående om dina göranden. Du ska inte sprida din energi utan den ska rikta sig mot enbart målet.

Inledningsvis nedtecknar magikern/häxan sin vilja på ett rosa papper. I texten ska alla detaljer i det önskade resultatet i ritens syfte nedtecknas. Hur det ska börja, hur det ska vara och hur det eventuellt slutar. Du sätter dig ner och mediterar över detta. Din meditation ska rikta sig mot ditt mål och kärlek, starkt och fokuserat, du måste ha en absolut tro på det du gör.

Jag brukar rekommendera att man inte inkluderar en specifik person för att dra kärlek till sig utan att man låter universum bestämma vem som ska in i ditt liv. Om vi påverkar någon med vår önskan som inte ligger i vår livsväg så brukar det bli problem och sluta illa. Bara för att du vill så är det inte okej att tvinga på sin vilja på någon annan.

Ritualen inleds sen med att du tänder två rosa ljus på ett altare (kan vara ett bord eller dyl.). Altaret bör ha en duk i rosa eller grönt. Mellan ljusen placerar du ett något annat som får dig att tänka på ”kärleken”. Under det vänstra ljuset placerar du din besvärjelse. Du tänder nu ljusen och rökelsen och inandas dess doft och tänker på din önskan. Uppfylld av din önskan tar du nu och läser besvärjelsen.

KÄRLEKS BESVÄRJELSEN:
Jag (ditt namn) besvärjer alla kärlekens makter att föra det jag önskar till mig. Så min önskan må bli hans/hennes önskan likaså. Jag spinner in det i mina kärleks trådar så att min önskan kommer att känna en åtrå efter mig. Häri kommer  min önskan se såsom ur mina egna ögon och ta den till sig och göra den till sin. Min viljas slägga slår upp porten till din själ och därinne planterar jag mina frön. När dessa börjar växa upp och blomma är min önskan slutligen din. Detta är min önskan: (här tar du upp den röda lappen och läser högt. I och med detta känner magikern/häxan hur önskan förflyttas till din önskade. Med detta känner du en befrielse från din önskan).
Slutligen begraver du det rosa lappen i jord. Utbrist sedan ”Ske min vilja”.

Var öppen för att sen universum skickar in den kärlek som står på tur för dig.
Namaste vivi

Tarotkort hos Tarotguiderna

Tarotkort hos Tarotguiderna

 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

2 kommentarer

  1. Margareta Svensson den

    Undrar vem som är min nästa kärlek. Ber universum sänder den mannen som står på tur in i mitt liv. En man som uppfyller mina önskningar och den som just nu är den som jag just nu ska dela min tid tillsammans med. ❤

  2. Helene den

    Må han vilja ha mig ????????

Lämna en tanke