Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Kristallhealing

0

Kristallhealing – Sveriges största mediala portal drivs av Vivi Linde – Tarotlinje, Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer. 

Kristallhealing – Allt du behöver veta om healing med kristaller

Titt som tätt uppstår en turbulens i ditt liv eller i din omvärld. När detta sker är det viktigt att du känner dig grundad. Detta för att lindra din ångest och stress. Därför är det föga förvånande att många människor vänder sig till alternativa behandlingar, såsom kristallhealing, för att få hjälp. Läs vidare för att lära dig mer om denna typ av healing och hur du kan använda den för att hela dig själv eller andra!

Kristallhealing är ett uråldrigt koncept som är lika aktuellt än idag

Kristallhealing är faktiskt inget nytt koncept utan det är snarare ett uråldrigt sådant. Vi människor har använt kristaller för att hela oss själva och varandra i många århundraden, om inte årtusenden. På senare tid har dock allt fler kändisar börjat tala öppet om sin tro på denna typ av healing. Till exempel har den australiensiska fotomodellen Miranda Kerr och den brittiska modedesignern Victoria Beckham talet öppet i media om att de ägnar sig åt detta.

Det tycks vara så att allt fler människor idag känner ett djupare behov av att komma i kontakt med både sig själva och med andra människor. Bland annat har användningen av sociala medier och internet bidragit till att hjälpa fler personer att upptäcka vilka de verkligen är. Samtidigt har detta mynt även en baksida och det är lätt hänt att scrolla vidare och till slut hamnar allt djupare ner i fel kaninhål. Det är här som kristallhealing kommer in i bilden.

Moder natur har som bekant ett fantastiskt överflöd av allt från växter och deras krafter till kristaller med olika vibrationer. Bägge dessa ting gör det möjligt för oss att grunda oss och att skapa djupare kopplingar till oss själva, till andra och till världen runt omkring oss. Till exempel kan vi med kristaller på ett ganska enkelt sätt fylla på med ny energi som gynnar oss på olika sätt. Kristallerna är med andra ord inte bara vackra att titta på utan de kan även användas för att hela oss.

Men hur fungerar detta egentligen? Fortsätt att läsa så berättar vi hur det ligger till!

Vad är kristallhealing egentligen och vilka är fördelarna med kristallerna?

Kristaller är olika kombinationer av mineraler som kan bidra till att rena, balansera och skapa ordning i kroppens egna system för bioenergi. En kristall sägs ha ett energimönster som är stabilt och oföränderligt. Alla kristaller har också en unik frekvens och ett unikt energifält. Dessa ger dem särskilda egenskaper som kan skänka oss människor harmoni. Vi själva har nämligen ett väldigt instabilt energifält i vår kropp som ibland kan behöva finstämmas med hjälp av kristaller.

Kristallhealing är alltså ett sätt att använda kristaller för att skapa en balans i en persons liv och sinne. Fördelarna med att göra detta har framför allt med vårt mentala välbefinnande att göra. Genom att hela våra kroppar med kristaller kan vi bland annat uppleva ett större lugn, en ökad positivitet och bli mer fokuserade. Dessutom kan vissa kristaller lindra smärta och stärka immunförsvaret på ett naturligt sätt.

Till de mest populära kristallerna och stenarna hör:

  • rosenkvarts (för kärlek och vänskap)
  • bergskristall (för helande och energi)
  • jade (för god hälsa)
  • ametist (för meditation)
  • citrin (för välstånd, framgång och kreativitet)
  • turkos (för skydd, balans och vishet).

 

Det finns även många andra kristaller som har olika typer av helande egenskaper. Därför bör du läsa på om de olika kristallerna och sedan välja ut de vars egenskaper bäst passar dina syften.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke