Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Kristallmagi

0

Kristallmagi – Sveriges största mediala portal – Tarotlinje, Bloggportalen – Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer.

Vivi LindeTarotguiderna Sveriges största Tarotlinje - Vivi Linde Medium Tarot har varit med i tv och då bland annat i Let´s Dance 2009 som Elin Klings spådom. Hon har även varit med i mediumserien “Livet på andra sidan” i åtta avsnitt.

Vägledare på Tarotguiderna ser i kristallkula eller kristaller

Våra häxor / magiker som vägleder på Tarotguiderna

Vägledare på Tarotguiderna ger rådgivning angående kristaller

Vägledare på Tarotguiderna som ger rådgivning ang ritualer och magi

Kristallmagi – använd kristaller och deras magiska krafter

Om du någonsin har hållit i kristaller och betraktat dem från flera olika vinklar vet du vilken oerhörd mystik och magi som omgärdar dessa speciella stenar. De tycks tala till oss människor på ett tyst sätt om Jordens oändliga, kreativa och levande kraft. Människan har använt kristaller i tusentals år, både som smycken och som talismaner. Idag används dessa stenar också för deras helande krafter och vissa personer utövar också kristallmagi. Här kommer vi berätta mer om det sistnämnda – både vad det är och hur det fungerar!

Kristallmagi

Kristaller har länge vördats för sin skönhet och sina helande egenskaper. Naturliga kristaller kan finnas i många färger och mönster, och varje färg har en specifik betydelse och energi. Kristallmagi är en av de mest populära formerna av naturlig magi som finns. Man tror att kristaller kan användas för att förbättra våra andliga förmågor och hjälpa oss i vårt dagliga liv.Vivi Linde bok medialitet medium sierska spådam

Hur hjälper kristaller till med magi?
Som vi diskuterade ovan är kristaller naturligt förekommande ämnen som finns i en mängd olika färger. Varje färg har en specifik och unik vibration som sägs ha en specifik effekt på människans sinne och kropp. När du använder kristaller under en ritual eller i ditt dagliga liv kan du bidra till att öka deras vibrationer. Under kristallritualer och när du skapar en trollformel så brukar kristallerna laddas eller renas med energi. Man laddar dom inom kristallmagi genom att ge dom en intention, en avsikt, eller genom att  hålla stenarna i händerna och fokusera sin energi på dem. Kristallerna kan bland annat hjälpa till med skydd, klarhet och fokus och kan fungera som förstärkare av din egen naturliga energi. Det betyder att de kan förstärka dina intentioner och hjälpa till att fokusera dina tankar.

Betydelsen av färg i kristall magi
Som vi nämnde ovan har varje färg på kristaller en specifik vibration, detta gäller även stenar. När du använder kristaller i ditt dagliga liv eller under en kristallförtrollning är det viktigt att tänka på kristallens färg och hur den kan gynna dig. Låt oss ta en titt på några av de mest populära färgkristallerna som finns och vad de kan göra för dig.
Röda kristaller och stenar – Utmärkta för att öka dina energinivåer och föra tillbaka passion och eld i ditt liv. Dessa kristaller gör också underverk om du försöker manifestera något i ditt liv.
Orange kristaller  och stenar – De är utmärkta för att öka självförtroendet, förtroendet i dina relationer och öka din kreativitet.
Gula kristaller och stenar – de är utmärkta för att öka din mentala klarhet och hjälpa dig att lösa problem. Dessa kristaller är också utmärkta för att hjälpa dig att fokusera och hålla dig till dina uppgifter.
Gröna kristaller – De kan hjälpa dig att släppa loss alla negativa känslor som kan hålla dig tillbaka. De är också utmärkta för att hjälpa dig att vara mer empatisk mot andra.
Rosa kristaller och stenar – de är kända för att stärka kärleken till andra och oss själva. De hjälper oss med känslor och kärlek. Man använder dom ofta inom kristallmagi när man vill träffa en kärekspartner.
Blå kristaller – De är utmärkta för att hjälpa dig att vara mer accepterande mot både dig själv och andra. De är också bra för att hjälpa dig att vara mer intuitiv och öppenhjärtig.
Indigo kristaller och stenar – De är kända för att hjälpa dig att få kontakt med ditt högre jag. De kan hjälpa till med psykisk utveckling och de är också bra för att hjälpa dig att vara mer i samklang med din intuition.
Violetta kristaller och stenar – De är kända för att föra in högre vibrationer och föra in ljus i ditt liv. De är utmärkta för att hjälpa dig att komma i kontakt med din intuition och att släppa dåliga vanor som kan hålla dig tillbaka.

Hitta din kristall
Att hitta en enskild kristall som resonerar med dig och dina behov kan vara en mycket givande process. Innan du går ut och köper en slumpmässig kristall är det viktigt att gå igenom en process av kristallval så att du kan hitta en kristall som talar till dig.
Börja med en visualisering
– Hitta en lugn plats och sätt dig ner. Blunda och ta tre djupa andetag. Börja visualisera dig själv i en vacker kristallgrotta. När du ser dig omkring kommer du att se olika kristaller utspridda i hela rummet. Se till att du inte håller fast vid några förutfattade meningar om vilken färg du bör välja. Låt kristallerna komma till dig.
– Ställ en fråga – När du har gjort ditt val ställer du dig själv en fråga som du vill utforska vidare. Kristallen du väljer kommer att kunna hjälpa dig att hitta en lösning eller ytterligare klarhet.
– Kontrollera din intuition – Lita slutligen på din intuition. Om du känner dig dragen till en viss kristall är det troligt att den har något viktigt att berätta för dig.

Identifiera rätt kristall för din ritual
Som nämnts ovan kommer varje färg av kristall och sten med en specifik vibration. Det bästa sättet att identifiera den perfekta kristallen eller stenen för din ritual är att identifiera det önskade resultatet av din ritual och sedan välja den kristall eller sten som är associerad med den önskade vibrationen.
När du väl har valt den kristall som passar dig kan du lägga den till ditt altare eller ha den med dig medan du utför ritualen.
Alternativt kan du rena och ladda din kristall genom att hålla den i dina händer och ställa in intentioner eller helt enkelt meditera med den.
När du väl har bestämt dig för vilken kristall som passar dig kan du använda den på flera olika sätt. Du kan lägga den till en dekorativ del på ditt altare eller i din heminredning. Du kan också lägga till den i ditt kristallnät. Kristallnät är bra för att manifestera positiva förändringar och de är enkla att skapa och använda.

Kristallmag är en vacker och kraftfull form av naturlig magi. När kristaller används på rätt sätt är de ett utmärkt sätt att främja positivitet och goda vibbar i ditt liv. När du använder kristaller i ditt dagliga liv kan du bidra till att höja deras vibrationer, vilket kan hjälpa dig att manifestera dina önskningar snabbare. Oavsett om du använder kristaller för skydd, klarhet eller för att hjälpa dig att fokusera är kristaller ett utmärkt val.Häxa Magi Tarotguiderna

Kristallmagi

Tror du på magi? Om du gör det kommer du troligen att upptäcka att det finns ett samband mellan kristaller och magi. När allt kommer omkring, vad är magiskt om inte kristallernas förmåga att ge lycka, läka känslomässiga sår och allmänt göra livet lyckligare? Det är något med dessa stenar som bara känns överjordiskt. Kanske beror det på att de ofta hittas på platser där man skulle kunna förvänta sig att möta älvor och alver, till exempel i skogar och ängar eller vid rinnande bäckar. Eller kanske beror det på att de i huvudsak är små bitar av själva jorden – små fragment av mineraler och naturliga föreningar som har grävts upp ur marken och förts upp till ytan så att vi kan förundras över dem.

Vad är magi egentligen?
Vad vi talar om här är användningen av energi för att åstadkomma förändring. Detta kan ske på ett antal olika sätt. Du kanske utför en ritual som innebär att du använder specifika ingredienser, till exempel salvia eller rökelse, för att uppnå ett specifikt önskat resultat. Eller så kan du använda en förtrollning, som i huvudsak är en uttalad önskan. Eller så använder du kristaller. Kristaller har använts av människor i tusentals år. De tros faktiskt ha använts av civilisationer som de gamla egyptierna och kineserna. Så varför har kristaller funnits så länge? Det beror på att de har en mängd magiska egenskaper som förmågan att förstärka positiva tankar, känslor, önskningar, drömmar och är perfekta för att skapa bättre liv och nå dina mål.

Kristallers magiska egenskaper
Nu när vi har etablerat kopplingen mellan kristaller och magi, låt oss utforska kristallernas magiska egenskaper mer i detalj för att se hur man kan skapa kristallmagi. Här är bara några av de viktigaste:
– Fokus – Kristaller hjälper till att fokusera vår energi på ett positivt sätt, vilket gör att vi kan nå våra mål och få mer gjort på kortare tid.
– Hälsa – Kristaller och stenar, särskilt de som är gröna eller blå i färgen, kan bidra till att öka vår allmänna hälsa och vårt välbefinnande. Detta beror på deras helande egenskaper, som hjälper till att rensa bort negativ energi, lindra stress och främja ett positivt och glatt sinnestillstånd.
– Kärlek – Kristaller och stenar, särskilt de som är rosa i färgen, förknippas med att främja kärlek, vänskap och intimitet.
– Välstånd – Kristaller och stenar, särskilt de som är gula i färgen, sägs attrahera positiv energi till ditt liv, vilket gör att du kan föra in mer välstånd och överflöd i din värld.
– Skydd – Kristaller och stenar, särskilt de som är blå eller har silver i sig, sägs kunna skydda dig från negativ energi och till och med skada.
– Rikedom – Kristaller och stenar, särskilt de som är gröna i färgen, sägs attrahera rikedom, samt hjälpa till att hantera och upprätthålla den.
– Uppfyllelse av önskningar – Kristaller och stenar, särskilt de som är lila till färgen, sägs kunna förverkliga en persons önskningar.

Hur man skapar kristallmagi
Nu när du vet vad kristaller gör och vad de är kapabla till, låt oss diskutera hur du kan använda dem för magi. Detta kan göras på ett antal olika sätt – det beror på vad du vill uppnå och vad du hoppas få ut av upplevelsen.
– När du utför en ritual eller besvärjelse med kristaller kan du placera dem på ett altare eller ett fat eller i en liten glasskål.
– Du kan också bära dem som hängen eller placera dem i ditt hem.
När du utför en ritual eller förtrollning med kristaller är det viktigt att rengöra dina kristaller innan du börjar. Detta kan göras på ett antal olika sätt, beroende på själva kristallerna. Du kan till exempel placera dem i en skål med vatten och låta dem “snurra” – det vill säga rotera runt skålen i en rörelse medurs. Du kan också använda salvia, ett ljus eller låta dom bada i mån- eller solljus.

Upprepnings ritualer
Kristaller kan också användas i upprepningsbara ritualer när man utövar kristallmagi, vilket i huvudsak är ritualer som du upprepar vid vissa tider på året för ett specifikt önskat resultat. Det kan vara något som att få mer kärlek i ditt liv eller att locka välstånd till din värld. Det kan även vara något som du vill ska förändras på lång sikt och därför aktiverar energierna med jämna mellanrum.

Trollformler i kristallmagi
Besvärjelser med kristaller görs ofta inom kristallmagi genom att man placerar sin önskan i en påse tillsammans med kristallerna och/eller stenarna, vilket gör att de  kan arbeta tillsammans för att uppnå det du önskar.

Vad du än önskar kan kristaller hjälpa dig att uppnå dina önskemål. Oavsett om du vill föra in mer välstånd i ditt liv, attrahera mer kärlek eller skydda dig från negativitet.

Betydelsen av kristallmagi

Kristaller har använts i tusentals år inom kristallmagi och som verktyg för att utvidga intuitionen, hjälpa till med meditation och personlig utveckling och stärka sinnet. Förutom dessa praktiska användningsområden kan kristaller införlivas i dina magiska metoder för att öka deras effektivitet. För att skapa kristallmagi så måste du först förstå hur det fungerar. De är inte bara vackra stenar; de innehåller energi som kan hjälpa oss med våra mål och intentioner när vi använder dem på rätt sätt. Energin i en kristall kallas för dess “vibration”, vilket är dess naturliga svängning eller frekvens. Detta gör dem perfekta för att arbeta med energi och för att ansluta sig till andliga guider och andra varelser som befinner sig i alternativa dimensioner.

Hur hjälper kristaller till med magi?
Kristaller är till hjälp i magi eftersom de fungerar som ett verktyg för att fokusera din energi och intention. Varje kristall har sin egen vibration och energi, och genom att hålla eller bära en kristall kan du koppla upp dig på kristallens energi och vibrationer. Om du arbetar med en annan person kan du använda en kristall som motsvarar deras energi och hjälper dem att fokusera sina intentioner om de håller kristallen tillsammans med dig. Kristaller kan användas inom kristallmagi för att fokusera din energi, ladda en talisman eller ett annat magiskt föremål, eller till och med för att rena eller bryta negativa energier från ett utrymme.

Varför används de i magi?
Som vi har diskuterat har kristaller sina egna unika vibrationer och energi. Dessa egenskaper kan utnyttjas av människor, särskilt eftersom kristaller reagerar på mänsklig energi och intentioner. Detta kan vara till hjälp på många sätt, bland annat för att hjälpa dig att fokusera dina intentioner och din energi under en besvärjelse eller ritual, eller till och med för att hjälpa en person att koppla ihop sig med sin intuition. Det finns många olika typer av kristaller, var och en med sin egen specifika vibration som kan användas för olika ändamål.

Hur man använder kristaller för magi
För att skapa kristallmagi så måste du först förstå deras vibrationer och energi. Hitta en kristall som resonerar med dig och som har egenskaper som du vill införliva i din magi. Du kan också använda kristaller i kombinationer, så kallad “stone stacking”, där du bär eller använder flera stenar samtidigt. När du använder kristaller i dina övningar är det viktigt att rengöra dem regelbundet med hjälp av vatten eller solljus. Du kan också lägga dem i en kristallskål eller påse för att förhindra att de går sönder av misstag. När det är möjligt ska du försöka använda naturliga kristaller i stället för syntetiska kristaller eller labbskapade stenar. Dessa stenar har tillverkats och innehåller ofta orenheter eller syntetiska element och mineraler som kan påverka din energi negativt. Naturliga kristaller bryts vanligtvis i gruvor och bearbetas med mindre mänsklig inblandning.

Magiker, wiccaner och häxor utövar kristallmagi

Häxor använder sig ibland av det som kallas för kristallmagi. Det är vanligt för dem att använda kristaller och stenar för att märka ut den magiska cirkeln innan en ritual inleds. Wiccander använder ofta vissa specifika stenar för att ära olika gudar och gudinnor. Dessutom kan de använda sig av olika magiska verktyg, såsom pentagram eller stavar, vilka kan dekoreras med kristaller och stenar.

Inom kristallmagi kan olika kristaller och stenar användas för att hela eller för att manifestera kärlek och rikedom. Kristallerna kan också användas för att göra olika besvärjelser mer kraftfulla. Till exempel används ofta ametist för att åstadkomma denna effekt medan klar kvarts kan placeras på altaret för ökat fokus i samband med mer komplexa besvärjelser. Dessutom används ofta röd jaspis för mod och citrin av personer som vill locka till sig pengar. De olika kristallernas färger korrelerar med andra ord med olika syften och symboliker.

Kristaller är inte döda ting – de har magiska egenskaper

Vissa skulle kanske betrakta de färgglada stenarna som döda ting, men de är betydligt mer levande än vad de flesta av oss känner till. De har faktiskt förmågan att inte bara hela oss människor utan även djur och växter. Vissa kristaller visar prov på sin kraft genom det som forskare kallar för den piezoelektriska effekten. Två exempel på sådana stenar är kvarts och turmalin. När dessa stenar utsätts för ett mekaniskt tryck avger de en elektrisk laddning som kan iakttagas. Detta kan antingen ske då man pressar ihop dem eller då man slår på dem med en hammare. Kvarts och vissa andra stenar uppvisar också pyroelektricitet, vilket innebär att de frigör en elektrisk laddning när de exponeras för en temperaturförändring.

I själva verket är det dock endast ett fåtal av de kristaller som används inom kristallmagi och healing som har dessa synbara effekter. Men den traditionella vetenskapen har ännu inte upptäckt det som många redan har förstått, d.v.s. att varje enskild sten har en egen energi som samverkar med energifälten tillhörande allt i närheten. Detta är någonting som framtida vetenskapliga studier högst troligen kommer att visa när vetenskaper äntligen hinner ifatt på detta område. Däremot har många redan insett vilken kraft olika kristaller och stenar besitter. Dessa krafter är i grund och botten samma som man kan se i samband med olika naturligt förekommande fenomen, såsom en flödande flod eller en blåsande vind. All materia utgörs av energi och energin är sammanlänkad. Detta gäller oavsett om materian ifråga är synlig eller ej. Därmed är även dina tankar energi som kan användas och skickas ut i universum genom kristallernas energifält. Stenarna kan med andra ord ses som ledare vilka leder energi. De kan både skicka helande krafter till oss och skicka positiv energi ut i universum som i sin tur skapar påtagliga förändringar i våra liv.

Helande kristaller och deras magiska krafter.

Användningen av helande kristaller och kristallmagi är inget nytt koncept; det har faktiskt funnits i tusentals år. Det finns exempel på användning av kristaller i nästan alla kulturer över hela världen som går tillbaka till de gamla grekerna, romarna och ännu längre tillbaka.

Hur används kristaller i healing?

Kristallhealing fungerar genom att man utnyttjar kristallernas helande energi genom att visualisera att de absorberas i olika delar av kroppen. De kan sedan arbeta på dig på en mental, känslomässig och till och med andlig nivå för att hjälpa till att rensa din energi och läka dig inifrån. Kristaller har använts i tusentals år för att läka på alla nivåer. De används för att främja välbefinnande genom att rensa din energi och hjälpa dig att fokusera dina tankar och intentioner. Kristallerna som du använder för healing kan placeras på olika delar av din kropp eller placeras i en påse eller skål för att rena och hela rummet.
– Visualisering – Vid kristallhealing är visualisering det viktigaste verktyget du har. Visualisering är det som hjälper dig att dra in kristallernas helande egenskaper i din kropp. Genom att visualisera att kristallerna absorberas i din kropp kan du frigöra gifter och främja läkning.
– Att sätta en intention – När du tittar på kristaller kommer du att märka att varje kristall har något som kallas för en “terminal” kant. Detta är den punkt där kristallen slutar och en annan börjar. Denna kant sägs representera platsen mellan det medvetna och det omedvetna sinnet. Genom att hålla kristallen i dina händer, fokusera på dess färg och sedan sätta en intention kan du koppla dig till kristallens helande energi.

Hur man utför en kristallritual för healande
Kristallritualer är ett utmärkt sätt att börja använda kristaller för healing. De är ett enkelt sätt att sätta upp intentionen att använda kristaller för healing och rensa din energi. De kan utföras när du har tid över och är bra för att få dig i ett fokuserat och avslappnat tillstånd.
– Börja med ett rent utrymme
– Se till att du befinner dig på en tyst, fridfull plats med så få distraktioner som möjligt.
– Andas – Ta djupa andetag för att hjälpa dig att slappna av helt och hållet.
– Håll eller placera kristallerna
– När du är helt avslappnad tar du upp kristallen som du vill använda för ritualen och låter den helt och hållet bli en del av dig. Alternativt kan du placera kristallerna på olika delar av din kropp eller i en skål eller påse.
– Håll dig fokuserad – När du håller kristallen, fokusera verkligen på det du vill uppnå. Släpp alla andra tankar som dyker upp i ditt huvud.
– Visualisera den helande energin
– Visualisera att kristallerna sprider sin energi i hela kroppen och hjälper till att hela dig. Släpp loss och slappna av medan helandet sker.

Fler sätt att använda kristaller för helande
Det finns många olika sätt att använda kristaller för healing. Några av de mest populära användningsområdena för helande kristaller är att placera dem på chakrapunkterna, placera dem på kroppen, färghealing och kristallnäthealing.
– Chakrapunkterna – Våra chakran är de viktigaste energicentren i människokroppen. Genom att placera kristaller på vissa chakran kan du hjälpa till att främja helande och balans på en känslomässig och andlig nivå.
– Kropp – Du kan också använda kristaller på de olika delar av din kropp som behöver helas. Det kan vara allt från att placera en kristall på magen om du har illamående till att placera en kristall på huvudet om du har huvudvärk.
– Färghealing – Färger sägs ha helande egenskaper som kan användas för att hjälpa till att ta itu med en mängd olika hälsoproblem. Du kan använda kristaller i vissa färger för att hjälpa till att läka specifika problem.
– Crystal Grid Healing – Kristallgaller skapas när du placerar kristaller i ett visst mönster. De kan användas för en mängd olika saker och är utmärkta för att skapa en specifik helande miljö.

Kristallhealing är ett utmärkt sätt att främja din hälsa och ditt välbefinnande. Det finns många olika kristaller där ute och var och en har olika helande fördelar. Det är viktigt att notera att kristaller inte ersätter medicinsk vård. Se till att du kontrollerar med en läkare om du känner att du behöver mer seriös uppmärksamhet.

Kristallernas kraft: 7 viktiga tips för att öka din energi

Energi är det första och sista ordet när det gäller allt du gör i livet. Om du är energisk kan du åstadkomma allt som du sätter dig för att uppnå, omvänt om du saknar energi blir allting en utmaning. Lyckligtvis finns det saker som kan öka vår energi som inget annat. Kristaller har till exempel den unika förmågan att hjälpa oss att få mer energi och må bättre med oss själva. I den här artikeln ska vi utforska olika sätt att använda kristallmagi för mer energi i ditt liv.

Varför kristaller kan hjälpa dig att känna dig mer energisk
Kristaller har använts i årtusenden på grund av deras anmärkningsvärda helande och energigivande egenskaper. Detta beror på att kristaller är naturligt förekommande mineraler som bildas i jordskorpan när mineraler smälter och sedan svalnar igen. Det finns många olika typer av kristaller som har olika egenskaper, färger och frekvenser; därför kan många kristaller öka din energi och få dig att känna dig mer energisk. Nyckeln till att komma ihåg vilka kristaller och stenar som kan hjälpa till att öka din energi är att förstå att alla kristaller har en elektromagnetisk laddning som kan hjälpa dig att få högre energi på olika sätt. Du kan till exempel använda kristaller för att hjälpa dig att sova, eliminera negativ energi och manifestera positiv energi i ditt liv. Kristaller är verkligen ett magiskt sätt att hjälpa dig att känna dig mer energisk.

Hur man använder kristaller för mer energi
Det finns inget universellt tillvägagångssätt för att använda kristaller, men det finns några enkla tips som kan göra stor skillnad för hur mycket energi du känner av kristaller. Här är några tips som hjälper dig att få mer energi från kristaller: –
Välj rätt kristall. Detta är kanske det viktigaste du kan göra, så se till att du väljer en kristall som kommer att hjälpa dig att känna mer energi. Det finns många olika typer av kristaller, så att hitta rätt kommer att hjälpa dig att känna mer energi.
– Håll kristallen i din hand. Detta är ett riktigt enkelt och kraftfullt sätt att hjälpa dig att känna mer energi från en kristall. Ta helt enkelt kristallen i handen och håll den i några minuter tills du känner mer energi. Detta är ett bra sätt att hjälpa dig att få mer energi snabbt och enkelt när du behöver det som mest.
– Placera kristaller i din miljö. Ett annat sätt att hjälpa dig att få mer energi från kristaller är att placera dem i din miljö. Om du till exempel arbetar på ett kontor där du känner mindre energi kan du placera kristaller i ditt skrivbord eller på väggarna för att hjälpa dig att känna mer energi.
– Ett annat sätt att hjälpa till att öka din energi är att välja en kristallfärg som hjälper dig att känna mer energi. Det finns många olika kristallfärger som kan hjälpa dig att känna mer energi.
– Ett annat sätt att använda kristaller för att hjälpa till att öka din energi är att använda dem för att manifestera positiv energi i ditt liv. Om du till exempel vill ha mer energi på jobbet kan du placera en kristall i din skrivbordslåda eller på din dator för att hjälpa dig att manifestera mer energi på jobbet.

Ha en kristall i fickan
Detta är kristallmagi i sin enklaste form. Om du vill ha mer energi när du är på språng och inte har tid att sitta ner och meditera kan du ha en kristall i fickan för att hjälpa dig att känna mer energi. Detta är ett snabbt och enkelt sätt att hjälpa dig att känna mer energi när du behöver det som mest. Om du har en kristall i din vänstra ficka hjälper den dig att känna dig mer balanserad och lugn. Om du har en kristall i din högra ficka hjälper den dig att känna dig mer energisk och kreativ.

Ta en morgonpromenad
Ta en morgonpromenad med din kristall i fickan för att hjälpa dig att få mer energi. Att gå med en kristall kan hjälpa dig att få mer energi och känna dig föryngrad.  Att gå med din kristall kan hjälpa dig att känna mer energi, vara mer fokuserad och vara mer jordad.

Stretcha och andas
Om du vill hjälpa din energi att flöda smidigare och öka din energi kan du prova att göra några enkla stretch- och andningsövningar. Stretching och andning kan vara ett extremt effektivt och enkelt sätt att hjälpa dig att känna mer energi. Sätt dig helt enkelt ner och stretcha kroppen i några minuter, följt av några minuters andningsövningar. Andningsövningar är bra för att hjälpa dig att känna mer energi och är mycket enkla att göra. Det är bara att ta långa och djupa andetag för att hjälpa dig att känna mer energi. Om du vill ta dina andningsövningar till nästa nivå kan du också prova att meditera med kristaller.

Lägg till färg i din miljö
Om du känner att du saknar energi och liv i ditt liv kan du försöka sätta färg på din miljö för att hjälpa dig att känna mer energi. Placera helt enkelt färgglada föremål i ditt rum, till exempel en blomstervas, en färgglad väggbonad eller en intressant tavla. Om du vill ta dina ansträngningar för att öka din energi ett steg längre kan du kombinera att lägga till färg i din miljö med att meditera med kristaller. Välj helt enkelt en färg som du vill lägga till i din miljö och välj sedan en kristall som resonerar med den färgen. Håll kristallen i handen medan du mediterar och du kommer att känna hur färgen kommer in i din miljö.

Öka ljuset i din miljö
Ett annat sätt att hjälpa till att öka din energi är att öka ljuset i din miljö. Ljuset i din miljö kan påverka dina energinivåer, så du kan använda detta för att hjälpa dig att känna mer energi. Om du känner att du saknar energi kan du prova att tända ljuset i ditt rum. Om du inte har tillräckligt med ljus i ditt rum kan du också köpa lampor som är utformade för att öka ljuset i din miljö. Att bara öka ljuset i din miljö kan hjälpa dig att känna mer energi och ljusstyrka.

 

 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

Lämna en tanke