Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Lady Nada – chohan av den sjätte strålen av ljus

0

Lady Nada tillhör de uppstigna mästarna och är chohan av den sjätte ljusstrålen. Hon representerar den mjukaste och mest graciösa energin, och man kallar ofta på henne för att få hjälp med att utveckla sitt osjälviska tjänande eller sin hängivenhet till att stödja andra. Färgerna på henne ljusstråle är lila, guld och rubinröd.

Hon fungerar som ett stöd för lärare, healers och missionärer. Alla som på något sätt arbetar för människor genom exempelvis regeringsarbete eller kommunalt arbete hålls under hennes vingar. Hon är en kosmisk varelse som assisterar oss människor och hjälper oss att inte dömas.

Lady Nada och rosornas betydelse

Lady Nada är som uppstigen mästare kända för sin kärlek och sitt tjänande, genom vilket hon visar oss människor vägen till osjälvisk kärlek. Hon leder oss till förändring genom den helande effekten av olikfärgade rosor och anses vara drottningen av sina jämlikar. Hennes uppgifter innefattar bland annat att att bringa gudomlig rättvisa till de människor som är nedtryckta eller förtryckta. Hon lär oss också att veckla ut hjärtats ros samt att utveckla dess känslighet.

Rosor har för övrigt alltid varit populära och är kända för att vara väldigt vackra och väldoftande blommor. De rosor som förknippas med Lady Nada har olika färger med varierande innebörd:

  • Röda rosor symboliserar hennes kärlek och att hon hjälper de förtryckta.
  • Gula rosor associeras med ljus och helande.
  • Blå rosor står för sanning och rättvisa.
  • Lila rosor symboliserar förvandling.
  • Rosa rosor är väldigt speciella då de står för osjälviskhet och universell kärlek.

Lady Nadas tillflyktsort och tjänande

Den 1 januari 1956 tog Lady Nada över den sjätte strålen av ljus från sin företrädare, Jesus/Buddha. Hon tjänar främst vid den arabiska tillflyktsorten, vid Arabiska halvön. Där tjänar hon tillsammans med bland andra Jesus och hans moder Maria. Men hon tjänar även vid ett tempel som är beläget på det eteriska planet ovanför New Bedford i den amerikanska delstaten Massachusetts. Templet kallas för The Rose Temple (Rosentemplet), vilket har att göra med dess design. De olika rummen i templet utgör nämligen enskilda rosblad som tillsammans bildar en ros.

Detta tempel ovanför New Bedford där Lady Nada tjänar är den eteriska motparten till det Kärlekens tempel på Atlantis där hon en gång i tiden tjänade som en översteprästinna. Hon har även inkarnerats på Atlantis som människa vid ett tidigare tillfälle. Den gången verkade hon som advokat. Hon ägnade flera av sina senare inkarnationer åt att i hemlighet hålla livets flamma för sin familj och andra medlemmar i samhället. För omkring 2 776 år sedan steg hon dock upp och gjorde de övriga uppstigna mästarna sällskap.

Men även om Lady Nadas huvudsakliga hemvist är belägen på det eteriska planet ovanför Arabiska halvön, teleporterar hon sig till vardags till Shambhala. Det är nämligen där som hon varje arbetsdag utför sitt arbete, vilket består i att höra de själar som befinner sig på den tredje ljusstrålen och lyssna till deras fall. Shambhala är för övrigt det mytologiska rike inom den tibetansk-buddhistiska traditionen där ungdomens källa enligt uppgift är belägen.

Dela.

Om skribenten

Lämna en tanke