Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Lär dig att skriva med automatiskt skrift – kanalisera information från högre frekvenser

8

Automatisk skrift är en metod för att kanalisera information från högre frekvenser av andliga varelser: vårt högre jag, våra guider, änglar och bortgångna på andra sidan. Det som sker är att vi sätter oss med papper och penna, eller vid datorn, välj det som känns mest bekvämt, kopplar upp oss mot det andliga planet och låter sedan pennan eller fingrarna skriva själv. Resultatet kan bli förbluffande!

I början kan det kännas konstigt och man blandar sig i med sitt intellekt och vill rätta grammatiska fel, stavning eller att man helt enkelt ifrågasätter informationen som kommer, kan det här verkligen stämma eller var det jag som hittade på det där nu? Precis som man ofta gör när man tränar upp sin andliga förmåga på andra sätt med andra ord. Så det är samma sak som gäller för att lära sig använda automatisk skrift som för andra metoder – öva, öva, öva. Ha roligt, ställ inte så höga krav på dig själv eller det som kommer. Då är det lätt att man låser sig och informationen stannar av. Det bästa sättet att få ett starkt och fritt informationsflöde är att bara släppa taget så mycket man kan och acceptera det som kommer utan att värdera.

Så här gör du för att träna på automatisk skrift:

 1. Börja med att grunda sig ordentligt och koppla bort världen runtomkring i möjligaste mån.
  • Sitt med rak rygg och fötterna i golvet, andas långa djupa andetag och lägg din fokus på hur andningen känns. Andas sakta in tills hela dina lungor är fyllda, håll en liten stund och släpp sedan långsamt ut luften, vila en stund innan du fortsätter och låter nästa andetag lugnt och mjukt fylla bröstet ända ner till magen. Rikta hela din uppmärksamhet på processen.
  • Föreställ dig att det växer ut rötter ur dina fötter som slingrar sig djupt ner i jorden.
  • Känn hur du får energi genom rötterna som stiger upp genom dina fötter och sprider sig som ett ljus upp genom hela din kropp, visualisera hur ljuset sakta fyller dina ben, ditt bäckenområde, din mage, bröst och bröstrygg, axlar, armar, händer, nacke, huvud och till slut fortsätter upp via kronchakrat och möter det gudomliga ljuset från universum. Du är en del av universums kretslopp med alla dess obegränsade möjligheter.
  • Känn hur det här kretsloppet fyller dig med ny, ren energi samtidigt som gammal energi ”spolas” ner i Moder Jord för att bli kompost.
 2. Rikta sedan hela din intention mot dina änglar eller guider och be dem hjälpa dig med information via automatisk skrift. Upprepa 3 gånger ”Jag kallar endast in de väsen som jobbar för mitt högsta bästa”, detta för att säkerställa att informationen kommer från rätt källa och att ingen annan blandar sig i processen.
 3. Om du vill kan du sätta av en viss tid, säg att du skall ta emot information under 5 eller 10 minuter. Sätt en timer så att du vet när tiden är ute. Det kan kännas lättare i början så att man inte behöver fundera på om flödet är igång eller inte.
 4. Har du en speciell fråga som du undrar över så ställ den frågan tydligt. Undvik ja- och nej frågor. Ju mer konstruktivt du formulerar dina frågor, desto mer uttömmande blir svaren. Skriv din fråga längst upp på pappret. Jag brukar skriva datum också.
 5. Börja sedan skriva. Skriv bara direkt ner det som dyker upp i huvudet utan att värdera. Rätta inte stavfel, bry dig inte om hur din handstil ser ut om du skriver med papper och penna. Den kan se väldigt annorlunda ut beroende på vem man kanaliserar. Låt orden bara flöda fritt och förutsättningslöst. Ha tillit till att det fungerar och att du har kontakt med dina guider eller de änglar som du har bett om hjälp.
 6. När du känner att flödet börjar avta (eller att timern ringer) har du fått svar på din fråga. Du kan nu börja läsa och tyda vad du har skrivit. En del är nonsens, det ingår i början när man tränar. Men du kan troligen se tydliga svar och budskap i din text.
 7. Tacka dina guider för hjälpen och de svar du fått.
 8. Spara dina dokument på ett speciellt ställe. Genom att spara sina kanaliseringar och sedan titta tillbaka och läsa dem längre fram kan man få många tydliga bekräftelser om att den information man fått visade sig vara korrekt när man senare sitter med facit i sin hand.
 9. Lycka till med ditt arbete, kom ihåg att det skall vara roligt, ingen prestation.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

8 kommentarer

 1. Madelyn den

  Jag testar mycket men sen tänker jag njae..jag ör inget bra..det där är bara mina fantasier..
  Hur vet man egentligen, när det är på “riktigt”?

  • Vivi den

   Ge de tid så kommer tiden att visa att det är rätt. Ha tillit och tålamod. kram vivi

 2. Barbro Kristina den

  Tack Vivi! Du ger så bra och tydliga tips och instruktioner. Jag har ett svårt dilemma – en konflikt. Provade nu för första gången på automatskrift – det var mycket intressant och det kom många goda råd/tankar som jag skrivit ner. Mycket intressant. De känns så sanna – jag tror på dem, tvivlar inte alls och det finns inte det minsta tvivel på att jag skall följa dem. En mycket hissnande upplevelse. / Tack och varm kram

  • Vivi den

   Kram kram vivi

 3. Carina den

  Hej Vivi
  Så spännande att läsa på din sida jag ska pröva med att kanalisera
  En fråga varför kunde inte min mobil ta kort på min gammel mormors gravsten Mobilen vägrade jätte konstigt ( på min
  (pappas sida )
  Ljus och kärlek Carina

  • Vivi den

   Kan tyvärr inte svara å det. kram vivi

 4. Pauline den

  Vet du om det finns några kurser eller utbildningar i automatisk skrift?

  Tacksam för svar.
  Vänligen Pauline

 5. VR den

  Trevligt!

Lämna en tanke