Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Liv före livet.

11

Den mest omvälvande andliga/mediala/personliga upplevelsen jag har haft hade jag för några år sedan tillsammans med bästa vän M. Denna händelse var så stark och har svetsat oss samman ännu mer

Jag var en höstdag 2006 ute på en promenad i skogen med min hund Gordon. Helt plötsligt så fick jag fick en sån stark insikt till mig så att jag tvärnitade på stället, det kändes som en stöt gick igenom hela min kropp. Jag bara VISSTE “M skulle bli en underbar mamma….M skulle bli mamma” fick jag ordagrant till mig.

Några dgr senar träffades vi över en fika. Jag skruvade lite på mig inför att ta upp detta med henne, det är alltid är lite känsligt att lägga sig i sina vänners privatliv och känslor när man inte vet var de står. Jag visste dessutom att hon stod i en expansiv period karriärmässigt.

Jag berättade i alla fall för M vad jag hade fått till mig, hon tittade inte det minsta förvånat på mig och sa; Jag vet! För några veckor sedan var jag och fick healing och då “mötte” jag mitt kommande barns själ. Hon hade då bl.a exakt fått veta vilket datum barnet skulle födas på. Då var M ännu inte gravid…

Hon blev naturligtvis gravid. Barnmorskan berättade vilket datum barnet “blev till” på, naturligtvis var det samma dag som jag fick info om graviditeten på min skogspromenad.

Senare födde M barnet exakt på det datumet som hon själv förutspådde innan hon ens var gravid. Jag hade berättat om datumet för flera i omgivningen så förvåningen var onekligen stor och dom blev lätt chockade när det hela slog in. Jag med kan jag säga, man slutar aldrig förvånas. Än i dag kan jag minnas känslan när jag fick smset på bussen till tåget i Skåne, jag hamnade som i ett vakum även fast jag visste att de var på gång, det var som att jag ändå inte kunde tro att hon skulle födas den dagen.

En vecka innan tösen föddes så bara “visste” både hennes mamma och jag att det var en flicka som var på ingång..

Jag fick dessutom nästan hela dotterns namn till mig när hon var knappt en dag gammal. Jag gick omkring hemma och städade, helt plötsligt så kom namnet, först förstod jag ingenting men sen klarnade det. Jag berättade dock inte vilken namn som jag fått för M då vi pratade med varandra, jag frågade vad hon skulle heta men de visste inte ännu så jag höll tyst. De tog tre dagar innan de visste vad hon skulle heta. Det visade sig sen att namnet hade kommit till M i drömmen i tre nätter i rad. Tösen visste själv och ville förmedla sitt namn till oss….och hon var envis 🙂

Denna lilla tjej är precis som hennes mamma en oerhört viktig person i mitt liv. Lilla L lärde mig att barnen förmedlar sin ankomst innan vi ens vet att de är på väg…om vi lyssnar så finns de där. Barn är högt andliga själar som fortfarande har ena benet kvar i en högre dimension. Jag lärde mig att man aldrig ska ha en förutfattad mening över vem som kan vara ens läromästare…

Detta var den första viktiga bebis i mitt liv som annonserade sin ankomst. I oktober föds den andra…

Tack för att ni finns i mitt liv 🙂
Bild

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

11 kommentarer

 1. Marika den

  Underbart, .. och fantastiskt att du och barnets mamma kunde uppfatta det hon ville berätta för er <3

  • Vivi den

   Ja, det var magiskt och en otroligt häftig upplevelse att dela 🙂 Kram vivi

 2. Ennazus den

  Otroligt intressant!!! Jag ryser1 Vivi: Hur lång tid efter någons död kan man få kontakt genom dig????

  • Vivi den

   Ingen tid alls krävs i mellan:-)

 3. Lena Gustavsson den

  så underbart härligt….tänk vad lyckligt lottad det barnet är som har en mamma och god vän som är öppna och lyssnar:)

  • Vivi den

   Ja, en fantastisk upplevelse <3

 4. Irene den

  Vilken härlig historia <3

 5. Mia den

  Helt otroligt vad man kan få veta om man är öppen i sitt sinne 🙂
  Hade liknande upplevelse när min kusin skulle bli pappa. Jag talade om för min man vilket kön
  och vikt och längd och datum med tid allt stämde förutom tiden som var 4 min för sent 🙂

  • Vivi den

   Fantastiskt! Kram vivi 🙂

 6. Rebecka Arnell den

  <3 Stor Kram! 🙂

  • Vivi den

   Detsamma till dig <3 kram kram

Lämna en tanke