Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Tidigare liv – Regressions- och reinkarnationsterapi

4

Tidigare liv – Sveriges största mediala portal drivs av Vivi Linde – Tarotlinje, Bloggportalen Andlig Livsstil, Mediumpodden, Veckans astro/tarot, artiklar & meditationer. 

Medial utveckling Medium Mediumkunskap Vivi Linde Tarotguiderna Tarot bok böcker

Regressions- och reinkarnationsterapiMedial utveckling Medium Mediumkunskap Vivi Linde Tarotguiderna Tarot bok böcker

Vägledare på Tarotguiderna som kan se ditt tidigare liv

Har du någonsin upplevt något som verkade vara en märklig dröm men ändå kändes väldigt verkligt? Kanske kan det vara en händelse eller upplevelse från ditt förflutna som gjorde sig påmind? Vi syftar dock inte på det förflutna i ditt nuvarande liv utan snarare om upplevelser från de tidigare liv som du har levt. Om du är nyfiken och vill lära dig mer om dessa kan du med fördel välja att genomgå en regression- och reinkarnationsterapi.

Vad är en regressions- och reinkarnationsterapi?

En regression- och reinkarnationsterapi är en slags terapi där terapeuten hjälper en person att minnas de händelser som finns begravda i personens undermedvetna. Denna typ av terapi kan bland annat användas för att skapa ett medvetande kring förtryckta minnen och känslor samt för att sedan kunna frigöra dessa. Men det går även att med hjälp av denna metod, som vanligtvis sker under hypnos, ta fram minnen från tidigare liv.

Genom att genomgå en regressions- och reinkarnationsterapi kan du därför få hjälp med att bringa klarhet kring dina tidigare liv. Kanske är du nyfiken på att få veta mer om dessa? På så vis kan du få en bättre förståelse för dig själv samt dina olika vanor och begär. Dessutom kan detta vara ett bra sätt att bli kvitt mardrömmar och fobier samt att hantera sorg och kunna förlåta andra.

Denna terapi kan helt enkelt hjälpa dig att lösa några av de större mysterierna i ditt liv. Om du undrar hur det känns att genomgå en regression- och reinkarnationsterapi kan det enklast beskrivas på följande sätt: det kan kännas som att du går igenom en portal till andra världar vilka du tidigare har levt i. Somliga beskriver det istället som att du åker en slags dimensionell bergochdalbana. I bägge fallen tillåts du betrakta ditt liv ur ett annat perspektiv.

Stenar kristaller kärlek

Så går det till och detta kan du förvänta dig av terapin

För att kunna få tillgång till minnen från ditt tidigare liv samt avlägsna minnen som finns begravda i ditt undermedvetna behöver du fokusera inåt. Därför sker denna terapi under hypnos där du som patient får möjlighet att dyka ner i ditt undermedvetna. Du kommer befinna dig i ett slags transliknande tillstånd där du fortfarande är medveten om din omgivning. Detta samtidigt som du har tillgång till minnena från dina tidigare liv.

Om du väljer att genomgå en regressions- och reinkarnationsterapi kan du få nya perspektiv på saker och ting. Till exempel kan du få hjälp att förstå dina nuvarande relationer till andra människor. Dessutom kan du känna att pusselbitarna i ditt liv faller på plats och att du kan nysta upp känslomässiga problem såsom tvångsmässiga beteenden eller fobier. Allt detta sker genom att du återupplever och hanterar dina tidigare minnen.

Värt att notera är att en session med regressions- och reinkarnationsterapi inte nödvändigtvis är särskilt trevlig. Till exempel kan det finnas traumatiska händelser från ditt undermedvetna eller ditt förflutna som plötsligt kommer upp till ytan. Samtidigt kan det vara såväl fascinerande som givande att dyka ner i ditt undermedvetna på detta sätt och få insikt i vem du är och vem du har varit.

Tidigare Liv – Guidad meditation

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

4 kommentarer

 1. Jocelyn den

  Hej Jag drömmer ofta..och ville veta vad mina guider säger till mig. Jag har aldrig fått tar reda på vad de betyder? Får mina mål eftersom har massa att göra hela tiden. Tack ????

 2. Kerstin den

  Jag har länge undrat över hur jag kunde få en nyckel i handen från ingenstans.

 3. Sofia den

  Spännande med tidigare liv. Jag hann knappt blunda innan jag var en liten pojke i Egypten på 1200-talet. Men livet blev kort där. Nästa gång var jag indian, vita fjädern, och jag dog vid hög ålder. Jag var tydligen en bra talare. Fascinerande.❤️

  • Vivi den

   Coolt, kram vivi

Lämna en tanke