Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Lord Lanto

0

Lord Lanto är uppstigen chohan (mästare) av den andra strålen. Denna stråle är strålen av sanning och visdom. Han tog över ledarskapet av denna stråle från Kuthumi och har ett nära samarbete med El Morya, chohan av den första strålen, samt Serapis Bey av den andra strålen och Djwhal Kuhl. Den sistnämnde har tagit på sig en stor del av det vardagliga lärandet av studenter på de tre strålarna.

Lord Lanto vill att alla ska finna det inre ljuset

Lord Lanto var faktiskt en av de första själarna som erbjöd sig att komma till Jorden med Sanat Kumara. Han har vid ett flertal tillfällen förkroppsligats på jorden. Detta i Atlantis och Lemurien och senare även i Kina. Den mest kända av de personer vilka han har förkroppsligats som som är Hertigen av Zhou (1046-256 f.Kr.) Denne hertig har gjort sig känd som den verkliga grundaren av konfucianismen.

När han inkarnerades för allra sista gången manifesterade sig det inre ljus som han höll genom sin gudomliga klarhet som ett synligt gyllene sken som strålade ut ur hans bröst. Detta faktum bevisade för alla personer runt omkring honom att vem som helst kan utveckla sin egen gudomliga låga, på samma sätt som han hade gjort.

Och detta är precis vad han önskar. Lanto vill att vi alla ska finna vårt inre ljus och tro på vår gudomlighet. När vi kan inse att vi alla är en utstrålning från Gud, att vi aldrig riktigt avskiljs från honom och att vi alla är en, kommer vi kunna se att det inte spelar någon roll vilken väg hem vi väljer. Det viktiga är istället hur vi beträder denna väg.

Lantos har sin tillflyktsort i Wyoming

Lanto arbetar främst med kronchakrat och kan hjälpa oss att motta ord som är rika på kunskap och visdom. Han hjälper oss även att få en ökad insikt i när vi hör sanningar.

Han och hans tvillingflamma Shoshimi har en eterisk tillflyktsort som är belägen ovanför bergen vid Grand Teton, i närheten av Jackson Hole, Wyoming. Han delar även på ytterligare en tillflyktsort ovanför Lanzhou, Kina med Lucida och Jophiel. Vid Royal Teton Retreat håller Lord Lanto enligt uppgift numera i klasser. Den 3 juli 1958 efterträddes han av Konfucius som Royal Teton Retreats hirerak.

Lord Lantos mirakulösa gyllene sken

En spännande observation om denna uppstigna mästare är att han lärde sig vikten av att balansera visdom och kärlek. Han strävade nämligen inte bara efter ytterligare upplysning – hans hängivenhet har dessutom sällan skådats hos en förkroppsligad själ.

Under sin slutgiltiga livstid uppnådde han vad ingen annan person tidigare hade gjort. Han hade dyrkat Guds inneboende närvaro genom böner, meditation och konstant uppmärksamhet. Detta till den milda grad att ett intensivt gyllene sken började stråla ut från hans hjärta. Och som vi redan nämnt kunde andra faktiskt se detta sken.

Detta är ett mirakel som bestod under återstoden av hans livstid. Det synliga skenet utstrålade Lord Lanto ända tills han blev uppstigen omkring år 500 f.Kr.

Dela.

Om skribenten

Lämna en tanke