Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Magi-magiskt-häxeri

2

Tänkte berätta lite hur det kan se ut och fungera när man lever som ”häxa”.

Min tro är Naturreligionen där jag arbetar med magi som är detsamma som att arbeta med Attraktionslagen. Genom att affirmera – sända ut det jag vill åstadkomma så drar jag till mig energin jag önskar. Magi är energiarbete…

Här berättar jag om när jag behövde ett nytt boende..

050315 – Gjorde jag en bostadsritual. Jag valde att göra detta vid helmåne då jag ville ha fullkraft, månen stod i oxen som står för hem, trygghet och stabilitet.
Jag öppnade upp och tog kontakt med min Guide Sorin och Gudinna Hekate. Jag gjorde ritualen i vår värld först, sedan vandrade jag genom en meditation upp till mitt astrala tempel i den astrala världen. Allt som sätts i gång på det astrala planet kommer förr eller senare att manifestera sig i vår värld. Sker sällan exakt samtidigt…

Jag begravde en nyckel i jord, att gräva ner t innebär ett växande av något, nyckeln symboliserade ett nytt hem. Det gör man när man vill öka något eller vill att det ska ”växa” fram något. Innan jag avslutade så meddelade mig Sorin att ett meddelande skulle komma inom 1mån.

050412 – Fick ett meddelande att jag stod i den interna förturskön där jag var inneboende.  Surprise! Lägenhet är på gång! Jag tackade energierna, överflödet och universum för att de bistod mig. Det är viktigt att tacka, ödmjukhet och tacksamhet skapar flöde.

050801 – Inflyttningsdatum :-)

Namaste Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

2 kommentarer

 1. Petra Kempf den

  Hej Vivi
  Jag hittade din podd av en slump men är verkligen förtjust i den. Du delar med dig av kunskap och förmedlar var man kan få mer information. Jag har lyssnat på alla avsnitt, några mer än andra och jag är i fatt och väntar till du släpper nästa avsnitt.
  Jag har alltid känt att jag har andligheten med mig men har av olika anledningar inte alltid lyssnat inåt.
  Just nu står jag inför en kurs som ska lära mig hypnoterapi, det känns så spännande. Jag har fått material att läsa in före kursen. En sak i kompendiet som jag hajade till inför, var ett avsnitt som beskrev en gammal form av hypnos/healing. Jag reagerade på att sättet de beskrev hur man skulle göra, har jag använt mig av när jag gett healing till de i min familj. Jag har bara gått på instinkt och det har fungerat! När jag får små bevis för mig själv att jag är på rätt spår, blir jag så glad!:)

  • Vivi den

   Underbart att höra, kram vivi

Lämna en tanke