Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Maha Chohan

0

Maha Chohan ses som en representant till den Heliga Ande och förkroppsligar också  det vita ljuset av alla strålar. Namnet Maha Chohan betyder den Store Herren. Han är ledare för Det stora vita Brödraskapet, som i sig består av odödliga som har hållit i flamman och som blivit ett med flamman i en speciell ritual.

Maha Chohan förkroppsligar de vita strålarnas ljus och lär ut balansen och blandningen mellan dessa strålar genom att tillföra en åttonde ljusstråle. Maha Chohan lyssnar till alla som kallar på honom och anses vara väldigt närvarande. Han är dedikerad till att hjälpa mänskligheten. Det sägs att Maha Chohan har uttryckt att “Jag håller flamman åt dig tills du är redo eller kan göra det”. Detta gör honom också till Flammans väktare.

Maha Chohan praktiserar rätt val och rätt handling utifrån den åttafaldiga vägen som i sin tur praktiseras av Gautama Buddha. Man kan även dra paralleller med den väg som lärs och demonstreras av Jesus Kristus. Han är en representant för den Heliga Ande.

Förkroppsligande i det antika Grekland

Maha Chohan har varit förkroppsligad i det antika Grekland som poeten Homeros. Detta har också gett insikt i Maha Chohans mer mänskliga personlighet. Genom Homeros epos har man fått ta del av hans egenskaper som en stor taktiker, hans goda hjärta, hans tålmodighet och en stor improvisatör.

Så kan Maha Chohan hjälpa dig

För att göra de rätta valen och de rätta handlingarna, behöver man behärska den fria viljan, begäret av lust och kropp samt få jämvikt i de sju strålarnas vita ljus i hans chakran genom att balansera flamman. Genom att engagera sig i samhället och världen och ge med sig av sina krafter, kropp, själ och sinne kan man nå målet.

Maha Chohan lär ut att sann kärlek bär andra dygder. Han initierar själar i hjärtats hemliga kammare och hjälper själarna hur de ska förbereda sig inför att ta emot de nio gåvorna från den Heliga Ande. Dessa nio gåvor består av: vishet, kunskap, tro, mirakel, helande, profetia, spridning av andar, talande i tungor samt tolkning av detta.

Maha Chohan menar att när du som individ vill ta dig vidare på din spirituella resa, behöver du i viss utsträckning vara sträng mod dig själv. Du bör därför inte betrakta stränga och seriösa människor som individer vilka ska förvandlas till mindre seriösa sådana. Han lär vidare ut att mänsklig sympati, till skillnad från verkligt medlidande, är en perversion signerad den Heliga Andes flamma. Maha Chohan, flammans väktare, vill därför inte veta av den.

Han menar vidare att det finns inget annat sätt att kapa bandet till det mänskliga medvetandet än att just kapa det. Detta måste göras med hjälp av ett mäktigt svärd, ett svärd som är vasst, tveeggat och plöjer vägen framåt. Det finns inget sätt på vilket du kan behålla förhållandet till det mänskliga medvetandet och samtidigt erhålla den Helige Ande.

Du borde enligt Maha Chohan därför etablera band till dina nära och kära samt se bakom människan. Detta då människan ständigt förändras.

Dela.

Om skribenten

Lämna en tanke