Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Min Häxgrupp firar sabbaten Samhain – häxornas nyårsafton

0
bild

Samhaine – Vi hade äpplen, torkade löv, ett rött ljus och pumpor på vårt altare då de är saker som tillhör Samhain. Att förstärka är att manifestera och finna närvaro i stunden. Dessutom är det vackert och varje sabbat är olika med olika teman och mening.

Igår träffades delar av häxgruppen och firade den gamla Keltiska sabbaten/högtiden Samhain. Även om alla inte har tid och tillfälle att komma så försöker vi som kan att ses.

Vi låter de bortgångna vara med oss

Just Samhain är en av mina favorithögtider då det är de gamla Kelterna och häxornas nyårsafton. Det är ur Samhain som Halloween och Alla Helgonas dag har fötts. En tid att hedra våra älskade på andra sidan. Vintern börjar sin resa till dödsriket. Detta är det gamla årets död och det nya årets födelse. Slöjan mellan värdarna är så tunn att vi kan bjuda in de bortgångna på andra sidan till att besöka oss. Utmärkt tidpunkt för spådom och magi. För många är detta den största högtiden. Vintern kommer och man tar kontakt med de döda, förfäderna. Det är en tid av förändring, man lämnar det gamla bakom sig. Man kastar ofta skyddande besvärjelser.

När vi sen äter efter ceremonin för att jorda oss tillsammans så har vi alltid en extra tallrik vid bordet vid Samhain för de bortgångna och våra gamla förfäder. De är välkomna att vara med oss under måltiden.

Som alltid så hade jag med mig min Gudinna Hekate som jag mediterade med, det är verkligen otroligt häftig att komma i kontakt med dessa magiska energier som det innebär att utöva en naturreligion.

Vi sände ut önskningar till universum för sådant vi ville förändra eller hitta nya vägar för, efteråt så grävde vi ner våra lappar utomhus så de kan gro och växa. I häxgruppen arbetar vi starkt med Attraktionslagen – det vi sänder ut är det vi får tillbaka.

1480502_690606091047275_5866522929255810841_n

Vivi & Britt-Marie

Magi

Många blir oroade när de hör att vi arbetar med magi, det tycker det låter läskigt, men det är det inte. Vi arbetar starkt med attraktionslagen. Det vi gör är att vi lägger stort fokus på det vi önskar. För att kunna manifestera i våra liv så måste man erkänna och starta upp det man vill ska ske, det är det vi gör, vi tar ett första steg i händelsens kedja i stället för att sitta och vänta. Vi fokuserar och agerar och lämnar över till universum. Ingen risk att universum inte vet vad som står på vår agenda, vi är snudd på övertydliga. Vill man ha förändring i sitt liv så är det lika viktigt att man vet vad man vill ha som att fokusera på det, annars kommer med största sannolikhet inget att ske.

Trefaldighetslagen

10672398_690604914380726_5341370792432184648_n

Vivi & Veronica

Vi häxor arbetar under Trefaldighetslagen – Allt gott vi gör får vi tre gånger tillbaka och allt ont vi gör får vi tre gånger tillbaka. Så vi tar ansvar för våra önskningar och en sann häxa blandar aldrig in andra människor i sina önskningar, vi påtvingar ingen något.

Namaste Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

Lämna en tanke