Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Min mest magiska meditation!

9

 

Här ska jag berätta om en av mina starkaste och mest omvälvande meditation jag gjort.

Min absolut starkaste personliga upplevelse som häxa hade jag nog i januari 2004. Jag hade då gått 2 kurser inom magi och startade även upp en egen coven=häxgrupp. Jag hade hållit på själv sedan 1999 men under detta år så fick magin ett ännu större utrymme i mitt liv.

Jag fick detta år även mitt Häxnamn i en meditation. Det är just denna meditation som är väldigt speciell för mig och ett oförglömligt minne som jag tänker berätta om.

Innan jag började meditationen för att få mitt Häxnamn så tände jag ett stearinljus, satte på lite meditationsmusik och satte mig bekvämt tillrätta.I meditationen så vandrade jag på det astrala planet, efter en stund kom jag fram till en liten röd stuga som jag gick in i. Där möter jag min gamla hund Rozz och min mormor. Hon välkomnar mig och berättar att jag nu är redo för att få mitt häxnamn. Jag ser då ett namn framträdda framför mina ögon, det liksom svävar fram och tbx….MHILMO. Jag tänker i mitt stilla sinne att No Way! att det är mitt namn, jag vill ha ett coolt häxnamn som Zelda eller nåt. MHILMO….nä, det var nog inte mitt namn…..

Sen kom namnet igen och jag avfärdade det igen med att det kunde inte vara mitt namn.
Tredje gången det kom så hörde jag min mormor säga  “det är ditt namn och du kommer att skratta när du förstår vad det betyder”. Va? tänkte jag och lite besviket tog jag emot namnet och därefter avslutades meditationen.

Jag satt sedan en stund och stirrade på namnet, vad var det jag skulle skratta åt? Vad var det jag missat? MHILMO?

Helt plötsligt så såg jag L:et i mitten och mo på slutet. Kunde det symbolisera min mormor Linnéa?(det var ju ändå hon som kom i meditationen). MO på slutet, kunde det symbolisera mormor? Vad betyder då de andra bokstäverna?

Då slog det mig att jag har haft 3 st mormödrar i mitt liv. Min riktiga mormor, min foster mormor och min pappas frus
mamma. Alla 3 var underbara kvinnor som jag älskade mycket.

Mina 2 extra mormödrar kände jag endast under 1970-1974 och 1975-1978. Då man alltid sa mormor så hade jag lyckats glömma deras namn. Jag hade ingen kontakt med min familj förutom systrarna Kristin och Lisa och de visste inte heller.

Jag satt länge och funderade , hade ju inte tänkt på dem under många år så namnen kändes omöjligt att framkalla, helt plötsligt så bara kom det…..pang! MARGIT! där kom M:et. Då blev jag säker på att jag
var på rätt väg. Vad var då det sista namnet och pusselbiten?

Jag satt länge och försökte komma på namnet men det infann sig inte, då kom jag på att någonstans ska jag ha ett gammalt kort på henne, kunde namnet stå där?

Jag hittade fotot efter mycket letande, på baksidan stod det HILMA. 3:e och sista pusselbiten föll på plats HI och MO=mormor i slutet på namnet fick verkligen sin betydelse. Helt plötsligt såg jag mitt namn som en fantastisk kärleksgåva och jag skrattade gott åt de härliga mormödrarna. Idag älskar jag mitt häxnamn. MHILMO= Margit+Hilma+Linnea=mormödrar 🙂

Dessa mina tre mormödrar brukar alltid komma tillsammans, de kommer då som mina tre Gudmödrar (mödrar nära Gud). Och de kommer med humor flygande som de tre goda feerna i Törnrosa. Jag älskar dessa tre kvinnor på andra sidan som alltid finns med mig.

godafe

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

9 kommentarer

 1. Marie-Louise Grimlund den

  Det var väl trevligt !

  Har inget speciellt häxnamn, ska vara efter min Mormor Ingeborg, då i så fall. Mitt ex kallar mig det

  Nu rusar häxkatten runt som en tokig ,

  Ha en fin Onsdag i härvärlden

  • Vivi den

   Haha man gör precis som man känner, det är det som är så underbart 😉 Kram vivi

 2. Cicilia Andersson den

  Vilken fantastik upplevelse och jättfin historia, förstår att du känner dig lyckligt lottad att ha dessa 3 kvinnor runt omkring dig…
  Kram Cicilia från Karlstad

  • Vivi den

   Tack! Ja, de är fantastiska och jag är tacksam 🙂

 3. Maria Westerberg den

  Vad fint du förklarar och vilken upplevelse! Ja, man får inte ge sej i första taget….jag håller fortfarande på att “tolka väderstrecken på mina kors”…tror jag har hittat anledningen. Men jag måste invänta de närmaste halvåret för att se om jag tolkar rätt! Kram från Maria

  • Vivi den

   Härligt att höra 🙂 Kram kram

 4. Helén den

  Du är så vacker med ditt namn <3

  • Vivi den

   Tack systeryster. Visst är det fint <3

 5. Cate odia den

  Vivis häxnamn är börja på D Darvina, Hon föddes först i Rom 1880 talet och var fattig och levde på gatorna. Sedan kom sjukdommar och så kom hon till nästa liv och tog med sig visheten in i nästa liv. Idag är sjukdomarna borta och envisheten finns där att hjälpa andra. Hon möttes av mycket tråkigheter i sina föregående liv vilket härdat själen som idag är stark och jordbunden.

Lämna en tanke