Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Paul the Venetian – Den tredje strålen av gudomlig kärlek

0

Paul the Venetian är chohan av den tredje strålen av gudomlig kärlek. Hans eteriska tillflyktsort heter Château de Liberté och är beläget på det eteriska planet ovanför den sydfranska floden Rhône.

Paul the Venetian är en majestätisk varelse med en längd på närmare 196 cm. Han har ett vackert yttre med djupblå ögon och ett vågigt, gyllene hårsvall. Han iklär sig vanligtvis kläder av smaragdgrön sammet.

Paul the Venetian härstammar från Venus och utstrålar harmoni och gudomlig kärlek. Detta då invånarna på planeten Venus är mästare av flamman. Paul är därmed född med egenskaper såsom skönhet, finkänslighet och diplomati. Han har en melodisk och vänlig röst som inger lugn och tröst hos alla som kommer i kontakt med hans närvaro.

Den uppstigna mästaren Paul the Venetian är också skicklig på att lära ut kärlekens väg. Han är hängiven skönheten och själens perfektion genom tålamod, medkänsla, förståelse och självdisciplin. Han är även engagerad i utvecklingen av hjärtats intuitiva och kreativa förmågor genom osjälviskhet, självuppoffran och underkastelse.

Paul initierar hjärtchakrat och lär oss människor gåvan att urskilja gott och ont, ljus och skugga samt de fina nyanserna i alla våra sköna skapelser.

Pauls beskrivning av mästarnas samarbete

Gyeorgos Ceres Hatonn berör flera olika ämnen i sin bok The Rainbow Masters. Boken ifråga innehåller kanaliserat material i vilket Paul the Venetian hjälper oss människor att ta itu med förvirring sett ur vårt fysiska perspektiv. Paul förklarar där också mästarnas samarbete på följande sätt: “Jag är Paul av den tredje strålen av ljusbrytning av kristalljuset. Jag kallas ofta för Paul the Venetian. (…) Det är svårt att särskilja att vi är av de högre frekvenserna. Vi har en drivkraft, en given talang om du så vill, för fokuserade syften. Medan Morya mest värdefullt representerar Guds ‘vilja’ och Lanto Guds ‘vishet’ – fokuserar jag, Paul, på ‘kärlekens’ element och andligt omdöme.”

Det vita brödraskapet

Han är en av de gamla visdomsmästarna i kollektivt “det stora vita brödraskapet” . Det är en andlig order som innehåller västerländska helgon och österländska mästare som har förenats i det högre medvetandet. De har lämnat karma och återfödelsprecessen bakom sig och uppstigit i en högre verklighet. Ordet ”vit” hänvisar till auran av vitt ljus som omger dem. De är förenade över människans högre syfte och ger oss nycklar, stimulerar vår utveckling samt inspirerar oss till olika kreativa prestationer inom utbildning, konst och vetenskap

Paul the Venetians tidigare liv

På den tid då Atlantis fortfarande existerade tjänade Paul regeringen i sin roll som ansvarig för kulturfrågor. Innan den numera förlorade kontinenten sjönk hann han etablera ett fokus av frihetens flamma i Peru. Denna gav kraft åt inkarikets kultur, rikedom och skönhet.

Senare i historien var han inkarnerad i Egypten. Där var han en mästare i esoterisk arkitektur och hade ett nära samarbete med El Morya, som vid denna tidpunkt var en murarmästare.

Pauls sista inkarnation inträffade under 1500-talet då han var Paolo Veronese, en av de stora venetianska renässanskonstnärerna. Inledningsvis var hans stil enkel och uppriktig, men han skulle snart bli en framstående konstnär som dekorerade större byggnader såsom kyrkor. Hans verk hade också i grund och botten ett kristet tema och föreställde olika betydelsefulla händelser inom kristendomen, såsom Jungfru Marias kröning till himladrottning.

Den 19 april 1588 steg han upp från Château de Liberté, hans nuvarande tillflyktsort. Paul the Venetian befinner sig alltså dock på det eteriska planet snarare än vid det fysiska slott som numera ägs privat av en fransk familj.

På tal om familj är Pauls tvillingflamma (himmelska fru) en kvinna vid namn Lady Master Chi Seong Li. Medan Paul alltså är mer konstnärligt lagd sägs hon vara mer fokuserad på former, logik och matematik.

Dela.

Om skribenten

Lämna en tanke