Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Serapis Bey – Bl.a överstepräst i Himmelsfärdens Tempel i Atlantis

0

Serapis Bey, ibland enbart kallad Serapis, anses vara en av den antika visdomens mästare och en upphöjd mästare av flera olika saker. Han anses vara renhetens och den Gudomliga Moderns Mästare, men även disciplinens, harmonins och geometrins mästare. Vissa menar att han bär den Gudomliga Moderns energi för kärlek och balans. Han är också medlem i det Stora Vita Brödraskapet. Han anses även vara herre över den fjärde strålen och/eller renhetens vita stråle.

Serapis Bey var också en överstepräst i Himmelsfärdens Tempel i Atlantis. Innan Atlantis förstördes flyttade han faktiskt templet med uppstigningens vita flamma. Han flyttade den till en eterisk nivå ovanför staden Luxor i södra Egypten. På grund av detta kallas han även ibland för egyptiern.

Serapis Bey anses ha en så pass hög energi att utseendet inte ens kan avbildas eller uppfattas. Därför avbildas han ibland med en mask för ansiktet då man inte kan urskilja detaljer i ansiktet.

Inkarnationer

Serapis Bey arbetade med energier, främst änglaenergier, när pyramiderna skapades. Hans läror sägs vara dolda i pyramiderna på en eterisk nivå. Serapis Bey har haft flera olika inkarnationer. Han har bland annat inkarnerats som Kung Leonidas i Sparta och två olika faraoer. Farao Akhenaton och Farao Amenophis som var den som byggde templet i Thebe är två av dessa faraoer som han inkarnerats till. I hans inkarnationer var bland annat fred, välstånd och arkitektur framträdande.

Vad Serapis Bey kan hjälpa oss människor med

Serapis Bey kan hjälpa oss vanliga dödliga människor med flera olika saker. Han kan bland annat hjälpa oss med att släppa våra egon för att vi på så sätt ska kunna utvecklas in i den fjärde och femte dimensionen. Han kan underlätta för oss så att vi kan samarbeta och respektera varandra och de olika vägvalen vi alla gör utan att vara dömande. Vi kan då stötta varandra för det bästa för gemensamheten.

Serapis Bey kan även ge oss människor energi så att vi kan arbeta på våra svagheter på ett kärleksfullt sätt. Han hjälper även till med att vi får en upplösning på dessa svagheter så att vi kan fortsätta vår resa i renhet och lätthet. Han hjälper oss därmed att gå den rätta vägen med både disciplin och hängivenhet. Vi får också möjlighet att våga oss uttrycka våra sanna jag och detta stöd kan man få genom från Serapis Bey.

Serapis Bey har även inspirerat sjukvården att använda sig av olika metoder som till exempel ljus- och ljudvågor för att komplettera den övriga sjukvården.

Serapis Beys tillflyktsort

I staden Luxor i södra Egypten återfinns Serapis Beys uppstigningscenter, eller retreat som vissa kallar det. Uppstigningscentret kan du besöka i drömmar och meditation om du får lov till det. Denna eteriska retreat bygger på ruinerna av en magnifik byggnad som byggdes av Amenhotep III och tillbyggnationer av Ramses II. Tillflyktsorten är känd för sin intensiva disciplin som markerar döden för det mänskliga egot och även förbereder själen för sin permanenta återförening med Gud. Där finns också bland annat kungskammaren och uppstigningsflamman.

Dela.

Om skribenten

Lämna en tanke