Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Skillnaden mellan andliga Guider och uppstigna Mästare.

0

Alla människor på jorden har sin egen andliga guide. Vilka de är beror på tidigare liv, karma, lärdomar som behöver göras, läxor som behöver läras och vad vi ska utveckla och lära i detta liv.

Innan man inkarneras så tilldelas man ett andligt team av änglar, guider och mästare. Det finns i princip lika många olika guider som det finns människor då vi alla har unika vägar att gå, de är anpassade efter vårt liv och vår livsväg. Ibland så har man en hela livet och ibland flera. Man kan även ha samma hela tiden eller så byts guiden ut för att man är färdig med en fas och ska gå in i en ny där en annan typ av kunskap som krävs. Vi kan alla vända oss till de olika ärkeänglarna men vår skyddsängel är unik för oss. Det finns även en uppsjö av mästare men även där som med ärkeänglarna så kan man dela dem med andra,

Guiderna finns för oss i vår personliga utveckling, i arbetet, när vi behöver beskydd och stöd. De hjälper oss även med att balansera ut gammal karma från tidigare liv, nuvarande livsläxor samt i vår andliga utveckling.

Guider är nära oss och arbetar främst med vår själs utveckling. De uppstigna Mästarna är här för att hjälpa mänskligheten i deras uppstigningsprocess och för att hjälpa oss att förstå de frågor och lärdomar som uppstår i detta liv. Uppstigning handlar om att höja vår vibration och på så sätt vårt medvetande. Vi lyfter upp vår vibration genom att släppa våra tillkortakommanden, nå insikt och balansera ut vår karma. Uppstigning handlar om att bli sin egen mästare.

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Vivi Lindes podd. Välkommen till min blogg!

Lämna en tanke