Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Tarotkort och Zodiaken

0

Alla tecken i zodiaken är kopplade till ett av tarotkorten i stora arkanan. De flesta av dessa kraftfulla kort har bilder av en arketypisk figur som representerar essensen av en slags person. Här får du veta vad ditt tarotkort säger om ditt tecken!

Väduren

Likt den kungliga figuren på tarotkortet, Kejsaren, kan du använda din auktoritet och analytiska förmåga till att hjälpa andra och för att nå dina mål. Du står vid dina vänner i vått och torrt, så din lojalitet är högt värderad.

Oxen

Precis om Översteprästen på ditt tarotkort, utforskar du ständigt beprövade och sanna traditioner i jakt på en högre innerbörd. Din lärda själ når alltid till hjärtat av saker för att avslöja viktiga livslektioner.

Tvillingarna

Du står ofta inför valet mellan att ta den enkla eller den svåra vägen. Ditt tarotkort, De Älskande, uppmuntrar dig att noga överväga dina val och välja väg utifrån din personliga integritet.

Kräftan

Likt Vagnen på ditt tarotkort, är du stolt och stark medan du styr din väg genom livet. Den öppna vägens frihet hjälper dig att ställa dig över livets konflikter genom att hela tiden röra dig framåt med din välutvecklade intuition.

Lejonet

Du besitter ofta de mentala, känslomässiga och andliga förmågorna som det mäktiga lejonet på ditt tarotkort, Styrkan. Du är välsignad med stort mod, vilket hjälper dig att överkomma hinder och problem i livet.

Jungfrun

Likt ditt tarotkort, Eremiten, blir du ibland trött på världen omkring dig. Sakta ner och håll dig inuti för att fokusera. När du drar dig tillbaka för att utforska mysterierna i ditt inre liv, kommer du finna barndomens öppenhet och oskuld.

Vågen

Precis som vågarna på ditt tarotkort (Rättvisan), kan du väga dina begär mot dina behov. Ställ dina känslor åt sidan för att fatta de rätta besluten. När du når ljuset i slutet av tunneln av obeslutsamhet, kommer du kunna tjäna ett större syfte.

Skorpionen

Ditt tarotkort, Döden, handlar om förvandling – precis som du. Du kan ömsa ditt skinn som en orm för att frigöra din ande och födas på nytt. Det är lätt för dig att förändra din identitet, vilket gör det omöjligt för andra att förstå sig på dig.

Skytten

Likt ditt tarotkort, Måttlighet, finner du en gemensam grund genom att balansera ditt omdöme och din medvetenhet. Som en stadig ström arbetar du dig fram genom de svårigheter du ställs inför.

Stenbocken

Ditt tarotkort, Djävulen, påminner dig om ditt behov att möta ditt ljusskygga jag för andlig förvandling. Reflektera kring eventuell negativitet och självtvivel, byt ut dem mot självförtroende och håll fast vid din högsta bild av dig själv!

Vattumannen

Din optimist skiner likt ditt tarotkort, Stjärnan. Din andliga natur kan göra att dina innersta önskningar blir sanna. Ditt syfte här i världen är att övertyga andra om att även deras önskningar kommer bli sanna, och leda dem hem i ett andligt syfte.

Fiskarna

Likt ditt tarotkort, Månen, är du i fas med naturens cykler, vilket gör dig till en intuitiv och medlidsam varelse med ett humör som ständigt förändras. Månen styr över känslor, vilka är din starkaste sida, särskilt när du hjälper andra.

Dela.

Om skribenten

Lämna en tanke