Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Universell vit tids healing

0

Universell vit tids healing – en populär form av energihealing

Universell vit tids healing är en alternativ healingmetod som utvecklades under 1990-talet. Den bygger på idén att en healer kan använda “vit tid” (en speciell typ av energi) för att hjälpa människor, djur och även platser att läka på olika sätt. Vit tid anses vara en blandning av alla tidsdimensioner, det vill säga såväl det förflutna som nuet och framtiden, i en och samma energiform.

Hur går universell vit tids healing till?

Inom universell vit tids healing används olika metoder och verktyg för att kanalisera denna universella energi genom healern till mottagaren av behandlingen. Dessa metoder och verktyg kan inkludera handpåläggning, visualisering och användning av kristaller med mera för att rikta energin. Det huvudsakliga målet är att skapa balans och harmoni i mottagarens energifält. På så sätt kan personens fysiska, mentala och emotionella hälsa främjas.

En typisk session kan gå till på lite olika sätt beroende på helarens personliga stil och den person som mottar behandlingen. Generellt sett börjar sessionen med en kort konsultation där klienten beskriver sina problem eller vad personen hoppas uppnå med behandlingen. Därefter kan personen bli ombedd att ligga ner eller sitta bekvämt medan helaren utför olika metoder för att kanalisera vit tids energi. Sessionen avslutas vanligtvis med en kort diskussion efter själva behandlingen, där klienten kan diskutera sina upplevelser och känslor.

Vem kan gynnas av att få denna behandling?

Anhängare av universell vit tids healing hävdar att denna typ av healing kan vara till gagn för en rad olika ändamål. Till exempel ska den kunna användas för att behandla fysiska åkommor såsom smärta och inflammation. Men även emotionella eller psykiska problem såsom ångest och depression ska kunna gå att behandla på detta vis. Behandlingsformen kan även användas i en mer allmän mening för att förbättra klientens välbefinnande och livskvalitet.

Fördelarna med universell vit tids healing

Det finns många olika fördelar med att genomgå denna behandling. De olika fördelarna bör delas in i fysiska respektive emotionella och mentala samt andliga sådana.

Fysiska fördelar

  • Smärtlindring. Många personer som har provat denna form av healing upplever en minskning av den fysiska smärtan.
  • Förbättrad sömnkvalitet. Eftersom metoden syftar till att återställa balansen och harmonin i kroppens energifält ska den kunna leda till en förbättrad sömnkvalitet.
  • Stärkt immunförsvar. Energihealing sägs kunna stärka immunförsvaret genom att balansera kroppens chakran.

Emotionella och mentala fördelar

  • Minskad stress och ångest. Många anhängare av universell vit tids healing känner sig lugnare och mer centrerade efter en session.
  • Förbättrat humör. Vissa personer som har fått behandlingen upplever att deras allmänna humör och välbefinnande har förbättrats.
  • Emotionell balans. Metoden används ofta för att hjälpa människor genom emotionella svårigheter som depression eller sorg.

Andliga fördelar

  • Ökad medvetenhet. Vissa människor rapporterar att de upplever en ökad medvetenhet om sig själva och sin omgivning efter behandlingen.
  • Andlig utveckling. Anhängare menar att universell vit tids healing kan vara ett verktyg för personlig och andlig utveckling.

Sammanfattningsvis är universell vit tids healing alltså en form av healing som bygger på energi och fokuserar på att använda “vit tid” för att främja helande och balans. Den är populär bland dem som söker alternativa metoder för att förbättra sin hälsa och sitt välbefinnande.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

Lämna en tanke