Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Va din egen Guru! Placera inte din kraft utanför dig själv.

2

För mig är det viktigt att inte placera min kraft utanför mig själv. Se din kraft som en planta, där du planterar den och ger näring, där kommer den att gro och växa. Detta gäller även i den andliga och mediala utvecklingen.

Lyssna på dig själv

Jag är inte bekväm med Guru tänkandet där man tillskriver någon annan så stor andlighet att det överskuggar ens egen. Där man lyssnar mer på någon annan än på sig själv. I slutändan är det endast du som kan komma i kontakt med just din specifika livsväg. Ha tillit till att du kan utvecklas andligt och medialt om du vill och att du har kapaciteten. Man kan lyssna på andra, läsa böcker och gå på kurser och föreläsningar men i slutändan så kommer endast resultat och utveckling vid eget agerande, egen träning, eget sökande och när man lyssnar på sig själv.

Man ska vara försiktig med att lämna ifrån sig sin kraft och lägga den i någon annans händer, det blir lätt så om man sätter shutterstock_73552864någon på en piedestal. Kunskap och visdom ska man lyssna på men man ska vara försiktig med att smöra människors egon så att de tar sig själva på för stort allvar och tappar sin kurs, för då tappar man lätt även sin. Att göra sig beroende av någon annan eller att lägga hela sin tillit till någon annans storhet kan vara vanskligt. Lever de sen inte upp till dina förväntningar så kan du även börja ifråga sätta dig själv.

Att söka sin väg

Mitt sökande och min andliga utveckling sköts i första hand av mig och med mig längs vägen har jag min andliga Guide. De är vi som tillsammans har stakat ut min livsväg under detta jorde liv. Jag låter mig inte styras av andra människor även om jag lyssnar på dem. Mitt sökande är mitt och ingen annan kan göra det åt mig. Alla människors vägar är unika och den ena är inte den andra lik, så jämför dig inte med andra och lägg ingen värdering i om det ser annorlunda ut för dig. Vi har alla olika karman, läxor och vägar i livet. Ha tillit till att du haevägledning.

För att utvecklas andligt och medialt så är det viktigt att komma i kontakt med sin inre röst och kunskap. Om vi lyssnar mer på andra än oss själva så missar vi vad vi egentligen redan vet, vår inre kunskap och visdom, vi går omvägar istället för att stanna i källan. Vi söker ofta våra svar utanför oss själva och någon annanstans än just här

Det är när jag har en stark kontakt med mitt egna högre Jag som jag kommer i kontakt med just min specifika livsväg och sanning, hittar mina svar och får vägledning. Svaren ligger inte utanför mig själv, utan jag finner dem hos mig.

Naturligtvis ska man lyssna på andra duktiga, utvecklade människor med stor kunskap och lyssna på råd, det tillhör utvecklingen. Lyssna och ta till dig det som känns rätt för dig och låt dig inte indoktrineras av andras övertygelse och tro, utan lita på att du har den inre visdomen att vägleda dig själv.

Bara för att någon tillsynes kommit längre än dig i sin utveckling så behöver inte det de säger vara en sanning, känns det inte rätt så behöver du inte ta till dig det. Vi har alla mycket att lära och det finns mycket som vi inte vet eller förstår, detta gäller alla. Jag värjer mig alltid lite när människor är övertygade om att just de vet hur någon annan ska utvecklas. Eller att just de vet hur allt ser ut eller fungerar. Människor som lägger monopol på sanningen skrämmer mig, för mig hör det inte ihop med andlighet.

Namaste Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

2 kommentarer

  1. Cherie den

    När jag är i mej själv är jag fri..tacksam kärleksfull och hoppfull.

  2. Helena den

    Tack för de orden! Tvivlande osäker och lite trasig duger jag i mig dom. De var precis vad jag behövde höra just nu! Tack !!

Lämna en tanke