Anki 177#

Medial vägledning, Tarot, pendel (frågor + rening),  Kristallkula, Andevärlden. Tidigare liv, Personlig utveckling.

Kan även hjälpa dig med:
Jag kan skicka Reiki healing med kärlek till dig och den situation som känns jobbig.

Är du nyfiken på Tidigare Liv?
Behöver du slappna av mer och andas djupare?
Ring mig på Fast Pris; 30 min 495:- (Tel: 0939 2956)

_________________
Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?

Smsa: 71440
Skriv: Anki

_____________________

Redan som tonåring  såg jag andar, visste saker, gjorde astrala resor, kände av energier, upplevde spökade.

Jag spår i Änglakort, Tarotkort & Runor för att få en klarare syn på vad själen, änglar, guider & andar har för råd och visdom att dela med sig till oss, och jag kanaliserar de ord som de vill att jag ska säga till dig.

♦ Gjort en liten forskning i Parapsykologi 2003 i min utbildning, då hade den officiellt blivit godkänd inom psykologin.

Arbetstider

Här kan du se mitt schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Tarot kurs- Pher Trollsvenden Abrahamsson
Medium kurs – Pher Trollsvenden Abrahamsson 

Övriga utbildningar

Omsorgsgruppen Framtid och kompetens  Norrköping
Psykologi A och B, psykiatri, etik och livsfrågor mm.

Egna studier

Jag började först och främst leta över det jag själv upplevde i Tonåren : såg andar, visste saker, astrala resor, kände av energier, spökade. Allt detta läste jag om och såg dokumentärer, forskning. Gjorde även en liten forskning i Parapsykologi 2003 i min utbildning, då hade den officiellt blivit godkänd inom psykologin.
Personlig utveckling ligger mig djupt om hjärtat då jag själv har utvecklats genom tuffa motgångar i livet. Söker fortfarande det jag har frågor på, blir aldrig färdig eller expert. Tittat på Gud och bett sedan liten, ber även till änglar där är min tro stark men är inte religiös. För några månader sedan kom frågan om Jesus och vem han egentligen var här på jorden. Blev klart för mig vad han försökte göra och vad han då fick genomlida. Kände smärta och sorg i hela mig och jag kände igen mig i mitt liv och hur jag upplevt människor och dess gärningar, jag fick svar.
Just nu studerar jag Violetta Flamman genom Bror (Brolan på fb)

Presentation

Jag spår i Änglakort, Tarotkort & Runor för att få en klarare syn på vad själen, änglar, guider & andar har för råd och visdom att dela med sig till oss, och jag kanaliserar de ord som de vill att jag ska säga till dig. Jag kan skicka Reiki healing med kärlek till dig och den situation som känns jobbig. 
Jag har alltid haft min unika och vida syn på livet och mänskilgheten, som utvecklas genom utmaningar och händelser i mitt liv. 
Jag är tvåspråkig Svenska och Engelska.
Mina gåvor var inget jag reflekterade över som liten, det var en naturlig del av mig och mina kära där vi pratade om det vid köksbordet. Frågorna och sökandet började vid tonåren, jag ville leta själv och har sedan dess fortsatt mitt sökande. Jag använder tarot, pendel, spåkula, ser andar, tidigare liv, renar och tar bort blockeringar samt healar.

Övrigt

8 kommentarer

 1. Frida den

  1000 TACK Anki för ett jätte givande samtal. Vad som stämmer visar framtiden. Men samtalet gav så mycket mer än siande om framtid. Du fick mig att finna både svar och handlingsplan för att den nuvarande situationen ska generera positiv personlig utveckling.
  REKOMENDERAR Anki starkt. Allt i kärlek 💕

  • Sara Eliasson den

   Hej Anki. Vill tacka för ett mycket givande samtal. Det är helt otroligt att du utan ett fysiskt möte, kan träffa så rätt! Jag har tidigare varit tveksam till tarotläggning över telefon, men du lyckades omvända mig. Dels kunde du bekräfta mina egenskaper, dels händelser i mitt hittillsvarande liv. Du satte fingret på problem som jag har brottats med och du hjälpte mig att se möjliga lösningar.
   En egenskap jag verkligen uppskattade med dig är, att du kändes rak och genuin och att du inte fiskade efter svar. Ingen kappvändare där inte!
   Så än en gång, tack! Nu har jag fått ny energi och vet vilken väg jag ska ta!
   Mvh Sara.

 2. Anki den

  Hej Frida
  Blir alldeles varm i hjärtat.
  Varmt tack önskar dig all kärlek och framgång i ditt liv på alla betänkliga vis🙏❤

 3. Anki den

  Hej Sara
  Tack för att du hör av dig och
  Bekräftar att framtid har visat sig
  Stämma och för dina varma ord.All lycka och värme
  Till dig, tack❤🙏

 4. M den

  Tack Anki. Du fick min jobbiga situation att kännas bättre efter din vägledning. Jag håller med föregående om att du känns rak och genuin. Du peppade mig och det hjälpte verkligen. Tack <3

  • Anki den

   Hej M
   Tack så mycket fina du! Blir så glad
   För dig.
   All lycka och framgång önskar jag dig.
   Tack🙏❤

 5. Mary den

  Helt fantastisk klockren och ärlig ! Så trevlig och ödmjuk med . Tack för samtalet !

 6. Anki den

  Hej Mary!
  Tack för dina värmande ord,
  Det betyder verkligen mycket🙏
  All lycka till dig, tack♥️

Lämna en tanke