Ann 202#

Tarot, OSHO ZEN Tarot, Pendel
Medium
Kanalisering

Medial vägledning
Djurkommunikation

Distans Reiki Healing – kan ge under samtalet

♦ Kommer från en släkt med många medium, kloka gummor och botare från Tornedalen.
♦ Länkar till andevärlden om du har frågor du vill ställa.
♦ Djurkommunikation – levande eller i andevärlden.
♦ Mitt mål är att hjälpa dig att få svar på dina frågor och ge dig verktyg för hur du kan gå vidare.
♦ Är mottaglig, inkännande, ärlig och ger tydliga svar.

Arbetstider

Se mitt schema här!

_____________
Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Ann#

Diplomerade/certifierade utbildningar

Reiki I, Reiki II, Reiki Art, Reiki Master – Thomas Zetterström
Personlig & andlig utveckling  – Jane Lyzell
Tarot vidareutveckling – Peter Carlsson
Medium vidareutveckling – Signar Mukka

Övriga utbildningar

Egna studier

Många års träning i personlig-, andlig- och medial utveckling.

Presentation

Jag kommer från en släkt med många medium, kloka gummor och botare från Tornedalen. Att stämma blod var en nödvändig kunskap då många arbetade i skogen och i jordbruk och olyckor hände. Att se och kommunicera med andevärlden var också vardag för dessa botare/hjälpare. Sedan jag var barn har jag upplevt att det finns något mer än det vi kan se och uppleva här i vår fysiska värld. Jag har alltid haft en mycket stark tro på Gud, på en stark Gudomlig energi. Och har haft en upplevelse med Villkorslös kärlek, som är så överväldigande att den förändrar mycket när det gäller förståelsen över hur lite vi vet av det som också finns, utöver oss här på jorden.

Jag började vägleda vänner och bekanta väldigt tidigt i unga år, utan tarotkort och andra verktyg. Det har varit naturligt för mig att hjälpa andra och de som behövt min hjälp har kommit till mig av sig själva. Jag ser det som min livsväg att vara en hjälpande hand. Mitt klart vetande och klart kännande hjälper mig att se svaren och lösningar. Ofta handlar det om att göra medvetna förändringar i sina liv.

Under de senaste 20 åren har jag arbetat med min andliga- mediala- och personliga utveckling. Det har resulterat i att jag fått möjlighet att vara en kanal mellan andevärlden och vår värld här på jorden. Det gäller både med healing och med kanalisering av våra nära och kära.

Min specialitet är att jag kan tona in på just den du vill få kontakt med. Personen jag tonar in på ger mig svar på flera olika sätt. Jag känner personens fysiska och psykiska tillstånd så du vet att det är rätt person. Personen i andevärlden brukar lämna budskap och du kan också ställa frågor som du har. Det händer också att andevärlden tar kontakt med mig för att jag ska lämna något meddelande till en anhörig, som är viktigt för deras helande. Jag kan också tona in på djur, levande eller i andevärlden.

 

Övrigt

Jag har hållit utbildningar i Reiki healing under åren upp till Reiki Masters. Jag är medlem i en medial cirkel sedan många år där vi utvecklar oss kontinuerligt. Jag har också arbetat som vägledare på annan linje.

Jag svarar inte på frågor om hälsa och död. Brukar förstå vad var och en behöver höra för att kunna gå vidare i sitt liv i olika frågeställningar.

 

Lämna en tanke