Fru MagIka 210#

Tarotkort, Orakelkort
Medial Vägledning

♦ Som barn fanns alltid “något mer”, dofter, vibrationer, sanndrömmar, utomkroppsliga upplevelser mm.
♦ Älskar att odla allt från blommor och grönsaker till läkeörter.
♦ Diplomerad Tarotsierska

Arbetstider

SE MITT SCHEMA HÄR!

_________________
Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: FruMagIka
_________________

Diplomerade/certifierade utbildningar

Diplomerad Tarotsierska – Veronicasierska

Övriga utbildningar

Mediumutbildling – Elfving Institute (Feb 2022)

Egna studier

För mig, är den rent personliga utvecklingen en av hörnstenarna för att det ”andra” överhuvudtaget skall fungera. Egenterapi är något jag valt att arbeta med hos legitimerad terapeut. Tack vare den, tar jag nu steget att påbörja min Mediumutbildning. Ser det som en fantastisk resa. En livslång sådan

Presentation

Jag är jag, varken mer eller mindre brukar jag säga. En medelålders helt vanlig kvinna, mamma och mormor. Som valde personlig utveckling (dvs jag tog tag i min ryggsäck). Och med det väcktes barndomens andliga och mediala erfarenheter och blev en del av vardagen. Jag älskar djur och natur. Och har under en längre period i livet arbetat praktiskt med hundar. Nu mer bara med mina egna. Till vardags verkar jag än en gång inom vården. Jag trivs med vad det innebär, i möten med de jag vårdar och deras anhöriga. I skogen och naturen finner jag frid och glädje, tillsammans med mina hundar eller ensam. Älskar att försöka odla allt från blommor och grönsaker till läkeörter. Att måla,rita,skriva,sy,sticka och göra om mindre möbler till mer magiska inredningsdetaljer. Är för mig en del av det andliga. Ett sätt att ”koppla upp”.

Övrigt

Som mindre barn fanns alltid “något mer”. Dofter, vibrationer, sanndrömmar mm. Och det jag kallade nattpaniken. Vilket på en seans i vuxen ålder uppdagades vara sömnparalys och utomkroppsliga upplevelser. När det landade i mig, försvann det till mångt och mycket. Först var jag oerhört lättad. Nu kan jag sakna dessa ”flygturer”. Men är trygg med att när jag är mogen så kan jag återigen flaxa vidare i universum . Allt har sin tid.

Lämna en tanke