Marita Älvyra 205#

Tarot, Orakelkort, Änglakort.
Kanaliserar andliga Guider, Änglar, Förfäder & Healingguider
Ser på Själsfränder & Tvillingsjälar
Medial vägledning.
Coachande samtal.
Distans – Andlig & intuitiv Healing.
Distans – Blue Spirit Healing & Atlantis Ljus Healing.
Distans Djur – healing & energibalansering.

♦ Född med min förmåga. Som så många andra i släkten på min pappas sida.
♦ Tagit fram två, kanaliserade healingmetoder – Blue Spirit Healing & Atlantis Ljus Healing, ger under samtalet (Se info under “egna studier”).

♦ Hjälper dig finna din balans i livet, ditt lugn, att hitta dig själv & din väg framåt.
♦ Distans – Rening av energier/ditt energifält/chakran,
♦ Distans – Rening av störande energier i hemmet.
♦ Energibalansering och påfyllning av ny energi under samtalet.
♦ Ger råd vid beroende/medberoende.

Arbetstider

SE MITT SCHEMA HÄR!

_______________

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: MaritaÄlvyra

________________

Diplomerade/certifierade utbildningar

Mindfulnesscoach och Qi-andningscoach – Livscoachakademin

Silva Ultra Mind ESP System – Nei Jing Akademien

Reiki 1 och 2 – Nei Jing Akademien

Naturens Medicin – Nordens folkhögskola Biskops Arnö (1år)

Öronakupunktur- Nordens folkhögskola Biskops Arnö

Övriga utbildningar

Egna studier

Jag har bl.a. tagit fram och utvecklat två egna healingmetoder. Blue Spirit Healing och Arlantis Ljus Healing. BÅDA KAN GES PÅ DISTANS UNDER VÅRT SAMTAL.

Blue Spirit Healing och Atlantis Ljus Healing. I dessa har jag intuitivt plussat ihop en del från redan befintliga metoder, samt lagt till sådant som jag intuitivt känt vad gäller kanaliserad healing. I Blue Spirit Healing har jag alltid Ärkeängeln Metatron med mig. Samt andra änglar. De änglar du behöver just då, kommer in och hjälper till. Detta är en energirenande och lugnande healing som man kan ge t. ex. vid oro, stress, sorg, sömnbesvär etc.

Atlantis Ljus Healing sänder jag direkt från Atlantis, där jag då befinner mig under healingen, som den jag en gång var, en översteprästinna och kristallkvinna. Detta är en skön och och mycket högfrekvent healingform som jag har fått förtroendet att kanalisera därifrån. Detta är också en mycket helande och lugnande healing som under healingen kan ge dig budskap och råd som du kan få till dig. Healingenergin hämtar jag där och då ifrån olika kristallstavar och Atlantis helande vatten.

Jag ger även Violetta flamman, som är effektiv när man behöver rena t. ex. något, eller rena någons energier/energifält.

Har ett stort intresse av Attraktionslagen.

Presentation

Jag är en glad och positiv person. Har lätt till skratt, men även till lugn och förståelse. Är uppvuxen i skog och natur. Redan när jag var liten, gick jag ut i skogen själv där jag lekte, lyssnade på naturen och njöt. Jag utvecklar ständigt mig själv inom det andliga. Det har jag gjort i över 20 år nu. För mig är det viktigt att du efter vårt samtal, har fått ett tankefrö av mig. Att du känner dig lugn och att jag har kunnat ge dig goda råd och nya positiva insikter. Att jag tänder en härlig gnista i dig och väcker din nyfikenhet i livet och att lag kan leda dig vidare på din livsväg. Jag är lugn, inkännande, varm och ärlig i vårt samtal.

Jag är född med min förmåga. Som så många andra i släkten på min pappas sida. Även om jag inte upptäckte, eller snarare förstod, att jag hade den förrän i tonåren. Då väcktes min nyfikenhet att spå i kort. Jag minns hur förvånad och lycklig jag blev när det jag sade, faktiskt stämde! Det andliga och andevärlden har alltid funnits där för mig. Jag har alltid jobbat med människor. Det har fallit sig naturligt och det är fantastiskt att göra det. Jag har t ex jobbat inom sjukvård, äldrevård, personlig assistent och förskola, butikssäljare, och i eget företag inom reklam.

Alla människor har olika liv och livsöden och det har alltid intresserat mig. Och det härligaste som finns är ju att kunna hjälpa och vägleda människor, mot något positivt och att så tankefrön som kan förvandla en annan människas liv till något nytt och spännande, i glädje!

 

Övrigt

3 kommentarer

 1. Robert Nilsson den

  Hej!!

  Tack för ett trevligt samtal!!!! 🙂

  Vänliga hälsningar
  Robert

 2. Anki den

  Tack för ett härligt samtal med dig…Blev så glad…❤

 3. Maria den

  Tack för ett underbart samtal igår.
  Jag ska lita på min magkänsla , ha hoppet uppe så händer det.
  Ska ha tålamod. Fick så fantastiska kort och energi.
  Tack ❤️.
  Nu håller vi tummarna att det händer snart. Kram

Lämna en tanke