Marya 81#

Tarot, Runor, Pendel
Medial vägledning & Coaching
Tidigare liv, Drömtydning
Djurkommunikation

Vägleder gällande Själsfränder & Tvillingsjälar
Rådgivning örter & Kristaller
Distansrening – andar, spöken o& naturväsenDistans healing
Sorgebearbetning

 

♦ Medialiteten  finns i min släkt
Använder min medialitet, men även andra saker som en speciell duk, molnformationer, rök från rökelse, jag får också bilder som ibland är verkliga, ibland symboliska.
♦ Har arbetat medialt sedan 2005, på Tarotguiderna sedan 2015
♦ Får ibland in tidigare liv.

♦ Får ibland in andevärlden som lämnar budskap.
♦ Känner in vitamin/mineralbrister, kan många gånger utröna olika symtom/smärtor.
♦ Intresserad av örter & aromterapi

Arbetstider

SE MITT SCHEMA HÄR!

_______________
Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?

Smsa: 71440
Skriv: Marya
_______________


 

Diplomerade/certifierade utbildningar

Mediumkurs – Pehr Trollsveden
Regressionsterapeutkurs – Pehr Trollsveden,
Djurkommunikation 2 av 4 –  Lennart Abrahamsson.
Reiki 1,2  & 3

Övriga utbildningar

Örtkurs

Egna studier

Jag läser mycket och gärna och mycket av detta faller inom det andliga området och anknytande som aromaterapi, örtkunskap, tidigare liv, “hemligheten, the secret”, Resan, kristaller (jag fick  en sorts kristallhealing kanaliserad från min följeslagare). Så lite tid. så mycket att lära… 🙂

Presentation

Jag började använda Tarotkort 1988 och jag har arbetat med medial rådgivning professionellt sedan 2005. Har arbetar på Tarotguiderna sedan 2015.

Jag vill hjälpa människor men är för känslig för att arbeta inom vården eller direkt med människor, så att jag kan göra detta är underbart, och jag känner verkligen att jag hjälper människor, genom att se den mest sannolika utvecklingen av den situation de befinner sig i, man har alltid val, och jag kan råda det som leder dem närmare deras mål.

Jag arbetar konstant på min andliga och mediala utveckling genom att vara uppmärksam på var min information kommer ifrån så att jag inte blandar medialitet och de små ledtrådar man kan lägga märke till undermedvetet. Jag får också mycket information från mina guider; det kan vara böcker, vartåt jag ska gå, program att se exempelvis.

Jag kan i de flesta fall känna in vitamin/mineralbrister samt många gånger utröna olika symtom/smärtor. Jag har en omfattande kostutbildning och det är till hjälp när jag känner av en person. Aromaterapi är ett mycket intressant område som jag både försöker lära mig mer om och försöker praktisera, i likhet med örtkunskap.

Jag är även Meditationsledare – Rustningsmeditation

♦ Jag pratar svenska och engelska flytande och har bott i Norge i fyra år och det är sällan jag har problem med norska.

Övrigt

Min medialitet berör alla delar av mitt liv och det har funnits med så länge jag kan minnas. Begåvningen finns i min släkt. Mitt första medvetna mediala minne är då jag gick i söndagsskolan (jag var ca 4 år); då jag kom till församlingshemmet såg jag flera äldre, allvarliga män, de liksom klev ur tavlorna. Jag frågade ledaren vilka det var, och han skällde på mig och sa att de inte fanns, att jag inte skulle hitta på… När jag berättade det för mamma sade hon: Jaha då är du som mormor. För mig var det aldrig något att bli rädd för, det kändes naturligt. Men om det inte hade varit för mammas, och min övriga familjs accepterande, hade det nog varit betydligt svårare för mig.


Många gånger i mitt liv har jag varit djupt tacksam för hjälpen jag får från andra sidan. Det ger mig enormt mycket att kunna hjälpa, det berikar min själ, det är det här  som är min “grej”. Det är också oerhört givande att kunna ge bekräftelse på det som andra upplever, vare sig det är genom “bilder”, kort, runor eller pendel. Jag älskar att möta andra människor, och veta att jag kan hjälpa andra genom att jag är som jag är.

En intressant sak som jag upptäckt är att det faktiskt inte finns dumma frågor. Är frågan viktig nog att ställas, är den inte dum.

Jag försöker alltid att avdramatisera mina upplevelser för andra, jag försöker få dem att förstå att det är något som finns, vare sig man vill eller inte. Både anlagen och händelserna.

33 kommentarer

 1. Elisabeth den

  Hej Marya!
  Tack för dina stöttande ord och vägledningar. Han hörde av sig igår som du sa. Tack 🙂 MVH Elisabeth

  • Jordängel den

   Tack för samtalet idag, Marya❣️Du bekräftade det som jag har hört tidigare. Jag kände också igen det som du beskrev angående ”två steg fram, ett tillbaka”. Ha det gott?

   • Ingrid den

    Tack Marya för ditt stöd 🥰👍

    Du är varmt välkommen på en fika på Alnön👍🙏❤

   • Ingrid den

    Hej Maria.

    Vill tacka dig för dina råd och vägledning återigen.

    Jag följde ditt råd och det blev bra. Tack❤️

    Du är superproffsig

 2. Mikaela den

  Hej Marya!

  Hörde inget mer livstecken från snubben, så slängde iväg ett sms bara och verkar som att vi ska ses till veckan. Är dessvärre väldigt nervös över detta mötet, eftersom jag inte vet vad man har att vänta sig.
  Mvh Mikaela.

 3. Michelle den

  Tack för att du fick mig att se rätt väg igen efter att jag blivit påverkad av något som inte stämmer.. TACK för att du fanns där och vägledde mig och för att du “bekräftade” min känsla av vad som ska hända i framtiden och hur jag ska lägga mina kort.. väldigt givande stund o jag rekommenderar dig till andra
  / Michelle .. “den förvirrade” 😉

 4. susanna Johansson den

  Hur kommer det gå för mina två minsta barnbarn och mig själv

  • Vivi den

   Hej! Tyvärr så siar vi inte i loggen. Kram vivi

 5. Anki den

  Hej Marya
  Tack för det snabba och fina samtalet i kväll den 25 mars som i dina öron nog lät virrigt värre?
  Mina pengar tog slut så det var därför det bara tog slut ?
  Du gav så snabba svar och såg hur det såg ut.
  Imponerad är jag
  Tusen tack ?

 6. Eva Markusson den

  Är jag på rätt väg kan jag göra något åt mitt onda?
  Mvh Eva

  • Vivi den

   Tyvärr så ger vi inte vägledning i loggen. Kram vivi

 7. Cissi den

  Hej!
  Har pratat med dig tre gånger och du har haft rätt i princip allt. Det enda som saknas är katten! Men du sa den skulle komma inom 6 månader och det har det inte gått än. Sist jag ringde dig frågade jag om kommande året, och det du sa stämde in på mina egna mål jag har. Du såg bland annat en resa i vår, träffa kärleken i vår/sommar och att min andlighet ökar. ville bara säga tack! ?

 8. Carina den

  Hej Fina Du 🙂

  Tack för ett mycket givande samtal , många tvära kast mellan ämnena men det gillar ju jag 🙂
  Kommer garanterat att ringa dig igen, det känns som om vi möts tidigare 🙂

  Stor Kram
  Carina ( babbelmajan )

 9. Cecilia den

  Hej!
  Jag undrar om du kan se vilket yrke jag borde jobba med samt om jag bör välja utbildningen jag kommit in på i dagsläget eller om jag bör välja en annan inriktning?

  • Vivi den

   Tyvärr så siar vi inte på hemsidan. kram vivi

 10. C den

  Tack fina du för en bra läggning. Vi pratades förra veckan och du sa att jag och killen skulle diskutera ett problem som vi båda har försökt trycka undan. Tyckte de lät underligt varför jag skulle dra upp det. Men igår hände precis det du såg, vi prata om det och jag sa exakt hur jag kände. Och då raderade han appen och förklarade sin kärlek till mig. Haha inte på en miljon år trodde jag att detta skulle hända! Tack ❤️

 11. Sofia Jonsson den

  Hej!

  Nu var det säker en månad sedan vi pratade. Vill tacka dig och nått hände så jag kom min dotter närmare och sådan fin kärlek vi har. Det du nämnde var en aromaolja som kunde lugna på kvällen för henne. Lavendel kunde ge annan effekt på barn. Jag skrev ner men hittar inte lappen. Tänkte om du kommer ihåg vad oljan heter?

  • Marya den

   Vetivergräsolja och hoppas du nu får detta 🙂 är inte så ofta inne&kollar 🙁 iaf, den JAG tycker är bäst finns på jordklok.se&märket heter Primavera. Kram

 12. Maria den

  Tack fina Maraya för all vägledning idag
  Googlade lite om sojaprotein.Beställde en sort som fått bra resentioner.
  Hoppas det ska bli bra och att jobbet kommer in också.
  Varm kram Maria

 13. Birgitta Jannerfjord den

  Undrar över en man jag nyligen träffat pånätet.Hur kommer det att utvecklas över tid?Jag lever i ett 12årigt sambo förhållande.

  • Vivi den

   Tyvärr så siar vi inte i loggen. kram vivi

 14. S.K den

  Hej
  Vill bara lämna lite feedback. ?Pratade med dig för två veckor sedan ungefär. Frågade bland annat när mannen jag är förtjust i skulle höra av sig. Du sa om två veckor och jag trodde inte riktigt på det. Men idag hörde han av sig i alla fall efter en tids tystnad. ??

  • Sanna den

   Så häftigt!
   Du sa till mig för ca 2 veckor sedan att jag skulle flytta till en lägenhet högt upp i maj/juni. (jag har aldrig velat bo högt upp), men Kort därefter kom det ut en lägenhet i ett område där jag verkligen ville bo. Jag sökte, gick på visning och fick den.

 15. Marya den

  Tack <3

  • SK den

   Hej
   Ställde en fråga till dig för några veckor sedan och du tittade på hur många procents chans det fanns att det jag frågade om skulle inträffa. Du sa 40% och att det fanns en sannolikhet att det skulle inträffa. Och nu har det gjort det.
   Det var inte en speciellt positiv sak men jag är ändå imponerad av att du fick in det. ?

 16. Johanna den

  Hej Marya, råkade fippla med telefonen så samtalet trycktes bort. Tog till mig så mycket av det du sa om killen som jag frågade om, och kommer framöver komma med feedback hur allt blev. Tack för vägledning med meditationen, ska tänka på det du sa om tekniken när man skickar ljus. Kommer definitivt återkomma till dig och rekommendera dig till andra. Känner mig mycket mer positiv inför framtiden nu.

 17. Anita Bengtsson den

  Tack Marta för samtalet om min katt Zeb idag.Min gränslösa sorg över att han gått över förbyttes till lite mera lugn och att jag /vi ser så fram emot att han vill komma till oss igen.Så tacksam för detta samtal❤❤❤
  Bästa hälsningar Anita

 18. Anu den

  Tusen tack för ett fint samtal! Så äkta och ödmjuk! Och fantastiskt hur du fick till dig allt som hände! Ringer snart igen!

 19. Marianne den

  Hej Marya!

  För cirka en månad hade jag ett möte med dig, jag tog upp min längtan efter jobb.
  Du tolkade att det skulle ske omkring den 15 november plus/minus två veckor. Att det kunde vara svårt att tolka exakt tidsmässigt.

  Att jag skulle få ett positivt besked och det skulle dröjda längre än vad det var sagt.

  Ville bara skriva att jag börjar ett nytt jobb den 17 novmeber. Vi velade mellan den 15:e och 17:e, sen tänkte vi att halvvecka är en bra start. 🌠🌠🌠

  När det som kändes omöjligt blev möjligt❣

 20. Ingrid den

  Tack Marya för ditt stöd 🥰👍

  Du är varmt välkommen på en fika på Alnön👍🙏❤

 21. Marie den

  Marya är fantastiskt spådam hon ger tydliga och klara svar,och man mår alltid bra efter hennes samtal.hon är duktig på att se var problemet ligger och får en att se klarhet.är en återkommande kund och rekommenderar marya starkt.en jordnära kvinna och har alltid lätt till skratt.

 22. sandra den

  Hej Marya tack för en så bra vägledning. Jag fick svar på vad min dröm betyder och saker om mannen som jag har i mitt hjärta. Det var överraskande information, blev lugn och fick förståelse för min situation och allt detta på kort tid. Jätte trevligt att prata med dig! Varma hälsningar Sandra

 23. sandra den

  Pratade med dig om min situation och vägen framåt samt kärleken, du gav mig glädjande vägledning och hopp inför framtiden. Stort tack, varma kramar…

Lämna en tanke