Sot 54#

Tarot, Orakelkort.
Rådgivning – Ritualer, Trolldom, Ceremonier.
Häxa. Prästinna.
Ceremoniell tatuerare.

♦ Över 20års erfarenhet av Tarot
♦ Utbildad Avalonprästinna
♦ Transmedium

Arbetstider

SE SCHEMAT HÄR!

_______________
Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Sot.

Diplomerade/certifierade utbildningar

Dipl. Reiki Healing – Rebeccah Timestråle
Cert. Avalonprästinna –  Erin McCauliff och Kathy Jones

Övriga utbildningar

Prästinna av Avalon i the Glastonbury Goddess Temple (3 år) –  Priestess of Avalon Erin McCauliff.

Utbildad modist med gesällbrev.

Egna studier

Det var för över 20 år sedan som jag köpte min första tarotlek. Jag var i ett fyrtiogradigt Uppsala och gick in i en butik för att svalka mig lite. Där var den, min kära Cosmic Tarot! Kortleken blev snabbt en favorit, och två decennier senare är de fortfarande väldigt älskade av mig.

Att spå i tarot har alltid varit naturligt för mig, likaså spådom i andra medium, och därför har det aldrig blivit av att jag har utbildat mig. Däremot ingick det utbildning i en teknik kallad scrying när jag utbildade mig till Avalonprästinna. Scrying innebär att man tittar in i ett medium, exempelvis rök, vatten, kristallkula eller sand, och på så vis tar emot budskap. De senaste 8-10 åren har jag utvecklats som transmedium, healer och ceremoniledare.

Presentation

Jag har alltid haft en stark andlighet inom mig. Som liten var mina föräldrar övertygade om att jag skulle bli präst inom Svenska Kyrkan men istället blev det Avalonprästinna, prästinna i Gudinnetro. Medial är jag på det viset att jag både ser och känner av andar. Samtalar med dem gör jag också, oftast svarar de mig med bilder och ord, men eftersom att jag är transmedium går anden ibland in i min kropp och talar genom mig. I de fallen känner jag av andens kropp, vilket gör att jag andas tyngre, gäspar och vissa gånger talar med en annan röst.

Jag har också en väldigt bra kontakt med djur. Vi samtalar i bild, och alltid på plats (ej på distans).

Jag spår i tid på ett sådant vis att korten lever sitt eget liv; de bestämmer vad du ska få veta, inte jag. Därför kan korten visa både det förflutna, nuet och det framtida. Spännande, eller hur? När du ringer till mig önskar jag tydliga frågor, för då kan jag ge dig de bästa svaren. Därför spår jag inte “allmänt”.

Förutom medial rådgivning sysslar jag med olika sorters sömnad, och är ceremoniell tatuerare med studioplats i Jönköping. Välkommen! /Sot

Övrigt

Lämna en tanke