Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Vår tids healing

0

Allt fler människor intresserar sig för healing som ett alternativt sätt att behandla åkommor av olika slag. Och det finns goda skäl till detta – till exempel har många av de västerländska läkemedel som säljs av apotek oönskade biverkningar. Denna typ av mediciner kan dessutom vara väldigt dyra. För att möta denna ökade efterfrågan har även utbudet på marknaden vuxit under de senaste åren.

Men hur ser egentligen vår tids healing ut? I dagens blogginlägg presenterar vi några av de mest populära formerna av healing i vårt moderna samhälle.

Akupressur

Akupressur är en slag akupunktur där inga nålar används. Här används istället behandlarens hand eller armbåge för att sätta tryck på meridianerna för att få energin att flöda fritt. Ibland kan även särskilda instrument användas för att åstadkomma ett sådant tryck.

Akupunktur

Akupunktur är en uråldrig men fortfarande lika populär metod för healing. Detta är ursprungsformen av akupunktur där nålar används för att sätta tryck på meridianerna. Nålarna punkterar huden på specifika punkter på kroppen i syfte att manipulera energin/qin. Nålarna är vanligtvis tillverkade i rostfritt stål men kan även vara gjorda av silver eller guld.

Aurahealing

Aurahealing är en form av healing som går ut på att behandla din aura. För auran kan påverkas av de känslor som utstrålas av arga eller negativa personer i din närhet. Det är därför viktigt att regelbundet hela auran för att säkerställa att den är intakt. I annat fall kan den nämligen göra dig sjuk eller deprimerad. Visualisering och meditation är två nycklar inom aurahealing och även kristaller kan förekomma.

Chakrabalansering

Det går knappast att beröra vår tids healing utan att vidröra ämnet chakrabalansering. Detta kallas ibland även för chakrahealing och är en metod där man fokuserar på kroppens chakran. För ett chakra som hamnar i obalans riskerar att orsaka problem på den del av kroppen som associeras med chakrat ifråga. En obalans kan ofta orsakas av våra känslor eller beteenden. Vid chakrabalansering används visualisering av kroppens chakran samt meditation och andra metoder för healing i syfte att få energin att röra sig fritt.

Kristallhealing

Syftet med kristallhealing är att med hjälp av helande kristaller skapa balans i sinne, kropp och själ. De olika kristallerna har unika egenskaper och skickar små elektriska signaler på specifika frekvenser. Den resonans som dessa signaler skapar ger kristallerna sina helande förmågor. Signalerna är förstås väldigt subtila men kroppens nervsystem har förmågan att känna av och ta emot dessa.

Distanshealing

Distanshealing är på många sätt och vis synonymt med vår tids healing. Här behöver nämligen inte patienten vara på plats utan healingen sker på distans. Helande energier kan nämligen färdas väldigt långa sträckor. Distanshealing kan ofta vara väldigt effektiv och helande även om mottagaren kanske inte alltid är medveten om att den utförs.

Änglahealing

När det kommer till änglahealing sägs ärkeängeln Rafael vara den främsta healern. Han uppgift är att hela och vägleda i allt som har med hälsa att göra. Det finns även en variant av denna metod som kallas för djupgående änglahealing och främst fokuserar på ett enskilt mentalt eller fysiskt problemområde.

Det finns förstås många fler healingformer än de ovan nämnda. Dessa är dock ett axplock av de metoder som är populära och kännetecknande för vår tids healing.

Dela.

Om skribenten

Lämna en tanke