Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Vit tids healing

0

Vid tids healing brukar oftast kallas för universell vit tids healing. Denna healingform har funnits sedan urminnes tider men vi i det västerländska samhället började inte använda den förrän på 1990-talet. Healing som begrepp är inget udda eller okänt längre men just denna healingform är fortfarande inte särskilt välkänd.

Ursprunget till universell vit tids healing

Man anser att ursprunget till universell vit tids healing härstammar från de högt utvecklade andliga varelserna som ansåg att behovet av en gemensam, en universell form av healing. Dessa varelser hade följt jorden och dess utveckling i flera miljoner år dessförinnan. Man anser att denna healingform är perfekt för hela mänskligheten, för naturen och alla djur som lever på vår jord. Den skapades också för att människan och behovet av att ge och även ta emot healing skulle stämma överens.

Hur vit tids healing går till

Man skulle kunna säga att denna healingform arbetar med en slags målsökande healing och som inte beror på varken tid eller rum. Healingen söker målmedvetet och individuellt efter både problemet och behovet. Detta kan alltså vara utanför den person som ska helas.

Universell vit tids healing passar utmärkt för att hela både fysiska och psykiska problem och svårigheter. Healingen har dock även en positiv inverkan på sin omgivning om det är så att omgivningen tidigare inneburit negativitet i personens liv. Den passar också in på olika emotionella problem och vardagliga situationer som kan uppkomma hos varje enskild person. Healingen når djupt till vibrationerna men når också både tankar, känslor och drömmar för att vi människor ska kunna få nya idéer och skapa bra lösningar för olika saker.

Man brukar säga att man går in i vit tid, vilket är som att arbeta i dåtid, nutid och framtid samtidigt eftersom tiden blir en enda enhet. Genom att gå tillväga på detta sätt kan man gå tillbaka och ge energi till det som behövs, eller gå till framtiden för att förhindra ett läckage av energier.

Healingen verkar i cirka knappt en månad, innan det brukar vara dags för återbesök. Detta beror dock lite på vad healingen har avsett.

Som healare

Man kanske tror att eftersom det handlar om energier, blir så att säga smittad av klienters livsenergi. Men så är faktiskt inte fallet, utan snarare tvärtom. Kraften i universell vit tids healing går endast åt ett enda håll. En healer kan till och med få en upplevelse av att vara ännu mer i harmoni med sig själv både under själva healingen men också efteråt. Som healare utvecklas man också kontinuerligt, även om man själv inte besöker en annan healare.

Man brukar säga att det går att heala alla och allt. Det går till exempel inte bara hela människor och djur, utan även växter, mat, dryck och andra ting. Oftast är det enklare att hela flytande substanser som till exempel vatten än hårda material som metall och sten.  Healingen är även en säker metod att använda, både för healaren och den som ska helas. Som healare möter man många olika människor och ger styrka och kärlek i dennes liv.

Dela.

Om skribenten

Lämna en tanke