Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Andarnas värld, livet efter döden & utanför kroppen – Den andliga pionjären Swedenborg som fick budskap genom änglarna + att ett spöke kommer in under poddinspelning.

0

Vi pratar bla om:
Ett spöke som kommer in under inspelningen. Mer info på hemsidan.
Andarnas värld, Livet efter döden & utanför kroppen.
Varför ser inte alla människor andevärlden.
Hur ser själsgestalten ut?
Hans gärningar.
Hur man kan tolka Swedenborgs och andra religösa/andliga texter.
Treenigheten.
Vivi berättar om sin utanför-kroppen-upplevelse.
Drömmen – en annan dimension av livet.

Info om spöket:
Efter poddinspelningen så berättar vivi för en kvinna i personalen om att det finns en kvinna som spökade på plats. Hon och en annan i personalen reagerar och säger att de har känt av en kvinna länge och tror att det är Amanda Jahnson. Hon hade ett väldigt olyckligt äktenskapet och mannen var känd för att vara otrogen.
De hade delat upp bostaden mellan sig och hon hade tydligen neder våningen. Det var därför jag kände så starkt när jag klev in genom dörren.

Info om Klarabranden:
Klarabranden 1751 utbröt igen en storbrand av samma omfattning i Stockholm. Elden kom lös i bagarstugan på eftermiddagen den 19 juli 1759 hos en fiskhandlare i Besvärsbacken (nuvarande Brännkyrkagatan) på Mariaberget på Södermalm.
Enligt en samtida utbredningskarta totalförstördes samtliga kvarter ner mot Riddarfjärden mellan Hornsgatan i söder, nuvarande Timmermansgatan (Bengt Bryggares gränd på kartan) i väster och Södermalmstorg i öster samt några kvarter öster om kyrkan Maria Magdalena som skadades svårt.
“WIKIPEDIA”

Kram Vivi & Camilla

Podden finns även på:
iTunes, Spotify, acast och i podcast-appen i er telefon.

Här finns vi:

facebooksida – MediumPodden

Camillas Hemsida/Blogg

Vivis Blogg

Vivis –“Vägen till upplysning & det flerdimensionella medvetandet”.

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

Lämna en tanke