Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Andliga Guider – Vilka är de? Introduktion inför nästa steg – Lär dig kanalisera din andliga Guide

9

Andliga Guider/info – Vilka är de? Här ger jag en introduktion inför nästa steg – Lär dig kanalisera din andliga Guide som ligger i länken under.

Den informationen jag ger är kanaliserad från min andliga guide Nymfer, han har berättat hur det fungera i andra dimensioner. Jag berättar utifrån min sanning och erfarenhet. Lyssna på er själva och ta till er den informationen som känns rätt för er.

För att göra kanaliseringarna som kommer så ska man vara 18år.

Vill du hellre lyssna i din tele?

1. Klicka på den lila appen-Podcaster (en mikrofon).
2. Sök på Vivi Lindes podd
3. Har du inte appen i din tele så sök den i ”app store” eller ”play butik” och ladda ner.
4. Du kan sen välja PRENUMERERA i min podcast så får du besked så fort ett nytt avsnitt läggs upp.

1) Introduktion – Andliga Guider vilka är de. Lyssna här

 

2) Lär dig kanalisera – möt din andliga Guide. Guidad kanalisering till högre frekvenser. Lyssna här

Namaste Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

9 kommentarer

 1. Maria den

  varför mår jag så dålig just nu?

  • Vivi den

   Tyvärr så siar vi inte i loggen. kram vivi

 2. Linda den

  Hej Vivi!

  Tack för din podd!
  Kan du förtydliga….du pratar om att kontakten med guider sker med telepatisk kontakt och att guiderna INTE kan besöka oss i vår dimension. Sen pratar du om att de kan komma och beröra oss, blåsa på oss etc för att bekräfta att vi verkligen har kontakt. Hur går det ihop?

  En annan fråga….du fick frågan om hur man uppfattar skillnaden mellan intution och budskap ifrån guider. Där jämför du intution med en tanke/känsla. Är inte intution också ett budskap/vägledning fast ifrån sitt eget högre jag som man också skall ta tillvara på?

  Tack för svar!

  • Vivi den

   Hej!
   Våra Guider och Änglar kan komma i kontakt med oss när vi höjer oss, det är vi som förpassar oss till dem. Vad jag menar är att de spökar inte hos oss. Vi kan endast mötas när vi vibrerar på samma sätt. Så när vi har skapat en kontakt till dem så kan de nå oss. Vi kan ha utvecklat och höjt oss utan att vi har förstått det.

   Det högre jaget är inte samma sak som intuition. På wikipedia står det så här “Intuition är förmågan att bilda en omedelbar uppfattning eller göra en omedelbar bedömning utan att (medvetet) ha tillgång till alla fakta, och ställs ofta i motsats till att resonera och förstå logiskt”.

   Kram vivi

 3. Marja den

  Hur jag kan boka tid hos Dig? Har varit hos Dig några år sedan.mvh Marja

  • Vivi den

   Hej! tyvärr så har jag inte tid med konsultationer just för tillfället. kram vivi

 4. Lena den

  Hej!
  Jag gjorde kanaliseringen för att möta min andliga guide. Det här är helt nytt för mig, och jag hade inga speciella förväntningar. Plötsligt kände jag ett mycket starkt tryck i övre delen av huvudet från ögonbrynen till hjässan, och såg även ett lila ljus. Så fick jag namnet Hesekiel samt såg denne man för min inre syn. Det gjorde faktiskt lite ont i huvudet av trycket. Hade inte förberett några frågor, men ställde fyra frågor som känns viktiga för mig. Svaren kom blixtsnabbt. Tre som ord och ett som bild. Det var en mycket annorlunda upplevelse. Vet du något om Hesekiel? Det är inget namn jag känner till.

  • Vivi den

   Hej! Vad spännande. Inte så insatt när det gäller honom men jag har faktiskt en bok om honom “Ezekiel. Namnet stavas lite olika. Detta hitta jag när jag googlar så googla vidare du “Hesekiel är en av de tre stora profeterna i judendomens Neviim och kristendomens Gamla Testamente, omvittnad i Hesekiels bok.”
   Kram vivi

   • Lena den

    Hej!
    Tusen tack för svar! Jag ska absolut googla och leta efter information. Jag visste inget om stavningen, utan skrev bara ner namnet som det lät. Det är ju helt otroligt om det skulle vara den Ezekiel som din bok handlar om!
    Kram!

Lämna en tanke