Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Kanalisera Din Skyddsängel och ställ 21 frågor – Här ger jag en vägledd kanalisering med din skyddsängel

31

Skyddsängel-kanalisering 21 frågor. Här ger jag en vägledd kanalisering som du kan göra tillsammans med din skyddsängel.

Genom att öppna upp en kanal till din skyddsängel så kan du kanalisera högre information och få svar på dina frågor. Du kan även välja att ta med en fråga eller ett ämne som du vill få hjälp att förstå i ditt liv eller få svar på i kanaliseringen. Eller så lämnar öppet för det som kommer.

Namaste Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

31 kommentarer

 1. Monika lehmann den

  Varför är jag så arg och irriterad på alla människor ????

  • Marina Karlsson den

   Varför mår jag så himla dåligt ?

   • Vivi den

    Tyvärr så siar vi inte i loggen. kram vivi

 2. Anna den

  Tack!
  Har aldrig gjort något sådant förut.. Vet inget om skyddsänglar.. Jo nu!!
  Min älskade har lämnat jordelivet nyligen så naturligtvis så handlade mycket om honom då jag lade mig ner.. Vi hade många djupa diskussioner och var båda väldigt öppna ..
  Han lovade att alltid vaka över mig vad som än hände. I detta livet och efter..
  Blev förvånad då det jag såg var Tingeling… Och fick namnet Ariel som svar..
  När detta var klart, jag log från början till slut med tårar rinnande, började jag googla då jag tänkte att inte finns det någon skyddsängel som heter Ariel .. Nu har min barnsliga fantasi skenat iväg i Disneyvärlden..
  Fakta om Min Älskade, min tvillingsjäl som vi sa..:
  Lejon, väldigt stark och maskulin i sitt yttre men väldigt feminin i sitt inre och sitt konstnärliga (tatuerare mm).. Älskade rosor och rosa liljor, lång lejonman till hår, helande händer ( fick tillbaka dem då han kände att han måste prova på mig när jag sov över områden där värken var värst – fibro – täcket blev varmt berättade han.. Ja djur och natur var något han brann för . Uppmuntrade mig ständigt att tro på mig själv.. Finns mycket mer..
  Sedan det oväntade hände, som var så odramatiskt för honom, men mycket dramatiskt för mig.., har jag förföljts av fjärilar, dragits till havet och bilder på sjöjungfrur har dykt upp i mitt flöde.. Har tom fått idén att jag ska lära mig surfa( stel som en pinne och noll balans). I morse började det äntligen blåsa och jag kände hur jag plötsligt kunde andas.. Han kommer att strös i havet så fort tillstånd är klart då det var hans önskan och hans dröm sedan barnsben var att arbeta till havs .. Vi planerade att flytta till mitt arv och leva så självförsörjande vi kunde… Vår hund, omplacering med tragisk bakgrund, som vi tog hand om strax före jul, är den som gjort att jag lever idag och inte valde att avsluta när det ofattbara hände..
  Blev långt det här men det var en så fantastisk och omvälvande och helt oväntad upplevelse och jag är dig för evigt tacksam.. Och de som ledde mig hit..
  Kram och tack för att jag fått min tilltro tillbaka – miste den månaderna innan den tragiska natten.. Sa åt min älskade att du får tro för oss båda tills jag är i balans igen..
  TACK!

  • Vivi den

   Tack för att du delar med dig. Lycka till längst din väg. kramar vivi

   • Maria johansson den

    Undrar hur min pappa har det i himmelen. Saknar honom så
    Saknar också Therese
    Tack så mycket. Maria

    • Vivi den

     Tyvärr så siar vi inte i loggen. kram vivi

 3. Carina den

  Det var en fin meditation. En fin stund med mycket kärlek.
  Tack!!
  Kram
  Carina

  • Vivi den

   Tack, kram vivi

 4. Jeanette den

  Kärlek pengar

 5. nystarta16 den

  Upplysning detta första gg jag gjort detta men mediterat förr ..Hamnat urbalans nu .Har svagt ljus omkring o bärde mig inte men en tingeling kom på min vänstra sida o rysningar på vissa partier på kroppen .Jobbigt sen barnsben med separationer o jag stor tjöt o jobbiga händelser i livets gång ,, så skit jobbigt ??? Får prova igen imorgon ..se om jag är mindre känslig .Du vivi var jättebra lyssna till o känner mig trygg du har funnits i mina tankar sedan tv programmen gick ?(med risk låta crazy ?) så är det i alla fall önskar dig all lycka i ditt liv o tusentack du finns delar med dig ❤

  • Vivi den

   Tack <3 kramar vivi

 6. madelen den

  Hej Vivi!
  Tack för ett bra avsnitt i dag!
  Jag har lite tankar och frågor.
  Du pratar att många kan känna en illusion av att vi lever i en separation, vad menar du med det?
  Fråga nr 2 som dyker upp är en med personlig fråga till dig om dina tankar om reinkarnation, varför tror du inte att vi kan ex gå från djur till människa? Just denna tro finns ex i flera naturreligioner, hur tänker du kring de ämnet?

  En mer personlig fråga från mitt håll:
  När jag gjorde övningen så kunde jag tillslut inte släppa “kontrollen helt” då det blev för mycket på något sätt rent kroppsligen då kroppen kom in i en så djup avslappning så det var som jag var avdomnad i kroppen ( fysiska) det blev för jobbigt tillslut, det var som en bra känsla men ändå irriterande för jag fastnade i den och flera gånger rörde jag på mig i stället.
  Kroppen domnade så jag fastnande mellan att vara här jorden, fysiska kroppen men ändå i ett annat yttre rum ( universum kan jag kalla det).
  Det var som en långdragen pirrande känsla. Men på ett sätt så den fastnade och tog över.

  Jag såg tydligt hela övningen o allt var ändå klart för mig i budskapen, men detta blev som ett brus.

  Hur kan jag komma över det? Kan de betyda något ( låter kanske som en knepig fråga)
  Jag har vänt mig in i tredje ögat många gånger. Men det var inte en samma känsla.
  Har aldrig försökt få kontakt med änglar innan!

  Tack för en fin blogg

  / madelen

  • Vivi den

   1) vi är en helhet och inte separerade från varandra själsligt.
   2)Därför vi har olika typer av själar, precis som allt annat så kan vi bara bli det vi har en förutsättning för att bli. En ros har bara en förutsättning att bli en ros.
   3) Det ser olika ut för alla, fortsätt öva så blir det bättre.
   Kram vivi

 7. Ann E. Thörnroth den

  Det var första gånge för mig. En skön stund, kom på mig själv med att va lite rädd för vad som skulle komma, släppte lite undan för undan. Ska göra detta varje dag ett tag framöver så går det säkert bättre o bättre o jag kan ta till mig det som kommer o lita på det. Tacksam över att få prova detta.

  • Vivi den

   Härligt <3 kram vivi

 8. Laila Sachs den

  Jag undrar så om min man och mor och far har det bra alla tre lämnade med mycket sjukdom vill så gärna känna att de finns för mig och barnen alla så älskade och saknaden är stor kram Laila ?

  • Vivi den

   Tyvärr så arbetar vi inte i loggen. kram vivi

 9. Anneli den

  Blir mitt liv bättre än det är nu?

  • Vivi den

   Tyvärr så siar vi inte i loggen. kram vivi

 10. Marianne den

  Tack för en fantastisk resa! ?Behöver mer övning så sakta och säkert kan jag ta till mej mer.?

  • Vivi den

   Härligt. Kram vivi

 11. Lilian Mellkvist den

  Vem är min skyddsängel? Och hur blir det med mitt liv? Kommer Saied att finnas där?

  • Vivi den

   Tyvärr så siar vi inte i loggen. kram vivi

 12. Lilian Mellkvist den

  Varför har jag det så tjorvigt i mitt liv?

  • Vivi den

   Det går tyvärr inte att svara på så här.kram vivi

 13. Mari Åhlin den

  Tusen tack Vivi <3 för en Fantastisk kanalisering ! Har arbetat mer aktivt med mina Änglar ett tag och fick igen upp Ismael och för 2a gången Immanuel. Fick klara besked vart jag är på väg och vad jag ska göra . Beslutet för framtiden tog jag ju redan innan jag kom hit så det är ju bara att acceptera. Ser "silvrigt ljus" som jag inte har sett förr ( Vad det nu betyder?) Ser det fortfarande, det finns fortfarande kvar hos mig! Jag vet inte vad det betyder !? Det som var "lite" negativt var att ibland var det lite svårt att uppfatta orden. Mari

 14. suraiya den

  Jag är änka sen 7 är tillbaka ensam ingen vänner vill flytta kommer inte loss? Ska jag hitta en serios vän flytta och hur går för min son framtid bara grilla ingen lung och ro Namaste indiskan Suraiya

  • Vivi den

   Tyvärr så siar vi inte i loggen. kram vivi

 15. Nina den

  Hej Vivi!

  Siar du inte längre på tarotguiderna? 🙁
  Kommer ihåg i början att du fanns med ibland?

  Kram Nina

  • Vivi den

   Tyvärr så har jag inte haft tid på länge. kram vivi

Lämna en tanke