Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Missbruk vs. Medberoende – I samtal med beroendeterapeuten Janique Svedberg om bl.a. mitt medberoende till en alkoholist i 15år, hennes f.d. missbruk och medberoende och om vägen ut.

0

Medberoende vs. Missbruk – I samtal med beroendeterapeuten Janique Svedberg om bl.a. mitt medberoende till en alkoholist i 20år, hennes f.d. missbruk och medberoende och om vägen ut.

Naket och ärligt delar vi med oss av våra egna erfarenheter och hon om hennes arbete som beroendeterapeut. Vi pratar bl.a. om stigman, skam, skuld, val, delaktighet, destruktivitet, hjälplöshet, arv, miljö och eget ansvar. Janique berättar även hur man kan söka hjälp både för sig själv och någon annan.

 

Janique Svedberg som i Sverige kanske mest är Känd från tv3:s New York-fruar jobbar idag med missbruksfrågor och föreläser om alla slags destruktiva beteenden via sitt företag Road To Recovery med kontor i New York, Los Angeles, Stockholm och Göteborg. Genom sina egna erfarenheter så kan hon ge dem verktygen att bryta sig fria från destruktiva beteenden.

Kontakt: janique.svedberg@valet.se

Beställ boken ”Blod, droger & rock’n’roll”

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

Lämna en tanke