Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

Veckans Astro/Tarot 10-16 jan. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken

0

Veckans Astro/Tarot 10-16 jan. Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Så här fungerar det:
Du applicerar detta budskap på din nuvarande situation, på så sätt blir varje budskap unikt för varje person och just denna vecka.
Nästa vecka ser grunden annorlunda ut även om kortet är detsamma vilket ger ett annat resultat.
Detta handlar om en energi som påverkar av den högre matematiska ordningen. Allt kan nämligen förklaras i siffror, och korten bygger på ett universellt siffersystem.

Väduren

Det kommer någon extra tillgång din väg, det kan vara ekonomiskt eller något annat som bidrar till din grund.

Det sker även någon form av förnyelse för dig just nu då något oväntat kommer och som bjuder på nya resurser eller möjligheter.

Det finns även en vidareutveckling av något du påbörjat, eller så innebär det att du planerar eller går en kurs eller utbildning.

Frihet är en stark energi just nu och om du har du haft det jobbigt eller känt dig begränsad så kommer du nu förbi problemen eller hindren vilket ger en ny tillit och inre harmoni. En lättnad infinner sig och du börjar se möjligheter som ligger runt dig.

Längre resor (dina eller någon annans) eller kopplingar till utlandet påverkar dig. Det kan även gälla kontakter eller handel med utlandet.

Oxen

En kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbock) påverkar dig genom att hon står stadigt i en sanning eller en stabil planering. Hon bidrar med en trofast och stabil energi där hon vet vad hon vill och hon har inte bråttom. Det kan även vara så att hon sitter fast och har svårt att komma framåt då hon kan vara saktmodig och ta tid på sig när hon ska göra något eftersom hon inte gillar att stressa fram saker.

Även något möte eller en träff sker som handlar om hemmet, grundning, ekonomi eller stabilitet.

Något nytt kommer igång som får dig att uppleva glädje och spontanitet. Det i sin tur bidrar till en ny känsla av äventyr eller impulsivitet vilket gör att du vågar mer än tidigare. Även en positiv oväntad händelse ligger starkt denna period

Du eller någon annan kan i värsta fall uppvisa en oansvarig eller barnslig sida.

Tvillingen

Något du hoppats på sker, eller så faller något önskat på plats och bildar en helhet. Det är en stark fas när det gäller inspiration och att få drömmar uppfyllda.

Du synliggörs också för något du åstadkommit eller så skiner du lite extra som person. Det är inte heller helt omöjligt att du får strålkastarna riktade mot dig.

Datorer, hemsidor och internet kan även ha en stark betydelse för dig.

Du upplever nya positiva känslor då något nytt känslomässigt startar upp vilket ger dig en starkare kontakt med det dig själv, någon annan eller det gudomliga. En spirande förälskelse finns, den kan vara för en person likväl som för ett djur, projekt, en sak eller situation.

Är du singel så är det ett bra tillfälle att dejta eller ha en flirt. I en fast relation så flammar det upp starkare kärlek.

Kräftan

Det ligger en stark känsla av gemenskap eller samhörighet just nu som även kan handla om ett samarbete där du tar något till en nästa nivå.

Ett gynnsamt avtal eller en överenskommelse sker eller planeras vilket öppnar upp en ny dörr för dig. Tro på dig själv då du har kraften med dig att kunna skapa eller förändra som du vill. Du har även nått en nivå inom något där det kommer en utdelning grundat på ditt tidigare engagemang.

Nu är en tid när du får hålla på med något du gillar. Det kan även vara så att du återupptar du något gammalt engagemang, intresse eller en hobby. Du besitter dolda tillgångar eller talanger som du nu får en chans att vidareutveckla.

Lejonet

Under en längre tid så har du lagt ner tid och energi på något som nu har nått sitt slutskede, du står i en avslutningsfas och är på väg in i något nytt. Men du är inte riktigt där ännu så ha lite tålamod eftersom du har lite som måste ses över eller avslutas först. Nästa steg handlar om att gå in i något helt nytt med den kunskapen du har eller ta med dig den erfarenheten och fortsätta utifrån den plattformen du redan har skapat. Du går från en fas till en annan.

Antingen så är det en man i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk), eller så är det en man som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar dig känslomässigt.

En känslomässig överenskommelse sker eller så är det ett avtal eller kontrakt gällande hemmet som kommer tillstånd. Det är också möjligt för dig att göra något arbete hemifrån.

Jungfrun

Din energi just nu är lite lägre än vanligt så ta hand om dig och glöm inte att vila. Eller så är du engagerad i hur någon annan mår och därför försöker hjälpa till eller ge stöd. Det behöver inte nödvändigtvis vara hälsan som påverkar utan det kan också vara så att du känner dig mer oengagerad än vanligt och tar ett steg tillbaka.

Du söker just nu någon form av bekräftelse eller försäkran då du vill känna dig trygg och veta vart du står eller vad som är på gång. Det kan även vara så att du har ett större bekräftelsebehov än annars eller så känner du dig osäker. Det gör att du förväntar dig att få mer uppmärksamhet eller engagemang från omgivningen än vad känner att du får. Det kan även vara så att det du ett tag har väntat på blir nu bekräftat.

Vågen

Du känner av en stress på någon nivå just nu vilket ger dig en känsla av kraftlöshet. Du kan också känna en osäkerhet vilket gör att du inte riktigt vet vad du vill eller vad du ska göra. Du möter på motstånd som kommer antingen inifrån dig själv eller från omgivningen.

Något faller också på plats för dig vilket gör att du upplever en balans. Du finner en harmoni vilket gör att du kan lyssna inåt och vila i det som du känner. Om vila är det du behöver så kommer denna fas med en paus eller lugnare tempo.

Estetik, konst, inredning eller sådant som är vackert får en starkare betydelse för dig just nu.

Skorpionen

Energierna ligger starkt runt ditt hem och din hemsituation. Det kan innebära förändringar som är kopplade till inredning, renovering, flytt, hemarbete eller något annat som involverar en hemsituation.

Grundtryggheten är viktig eller så bryr du dig mer om din fysiska kropp. Det kan även komma något ekonomiskt besked eller liknande din väg.

Detta är ingen tid där du startar upp något nytt utan du fortsätter i stället framåt i det som du redan har kommit igång med. Det kan även vara något som du tidigare har haft i tankarna som nu manifesterar sig i den fysiska verkligheten.

Du byter inte heller ut något eller gör en helt ny start utan du använder den erfarenheten och kunskapen du redan har för att komma vidare. Om du behöver hjälp eller ett stöd för att komma framåt så finns det här för dig nu, det kan även innebära ett samarbete.

Skytten

Det finns ett starkt igångsättande just nu vilket kan bero på att något går från tanke till handling eller manifestation gällande ett arbete, projekt eller liknande. Du får mer kraft, ork och energi.

Eller så kommer nya tankar och idéer till stånd som gör att ett nästa steg framåt tas. Det kan även komma snabba impulsiva tankar och känslor som sveper dig med utan en tanke bakom.

Du känner lycka och är nöjd, stolt eller tillfreds med vad du åstadkommit så här långt.

Du står även i en avslutningsfas för att snart gå in i en ny period eller in i något helt nytt. Det kan även vara så att du kommer fram till något önskat eller så har du nått ett uppsatt mål eller framgång. Det är viktigt för dig att rannsaka dig själv och det du har gjort för att se vad du har lärt dig och vilken erfarenhet du ska ta med dig in i framtiden.

Stenbocken

Ett kärleksfullt eller omtänksamt meddelande, besked, uppskattning eller uppvaktning kommer din väg. Det kan även vara något du önskat, ett positivt besked eller inbjudan till ett personligt eller känslomässigt firande. Även någon älskad person som du inte har hört av på ett tag kan höra av sig.

Även ett förhandsbesked eller yttrande kommer din väg som visar på att något nu är igångsatt vilket snart kommer att visa sig eller komma upp till ytan. Det finns en snabb kommunikation både intellektuellt och verbalt vilket skapar nya kontakter och möjligheter. Du har nu chansen att få svar på något du funderat över.

Vattumannen

Du trivs med dig själv och känner en stark inre kraft som gör att du tror på dig själv och det du vill. Något får dig att må bra vilket får dig att känna glädje och positivitet.

Din inneboende harmoni gör att det också skapas en stark gemenskap och känsla av samhörighet runt dig.

Du får också en positiv bekräftelse på något du undrat eller funderat över vilket gör att du kommer framåt.

Du är mer självständigt just nu. Kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv? Du går din egen väg och litar till sig själv.

En period som också bjuder på stillhet, meditation, yoga eller kontemplentation av något slag. Din energi handlar mer om att gå inåt snarare än utåt så lita på att du finner dina svar inom dig. Du vet bäst vad du behöver och vilket ditt nästa steg är. Det behöver inte innebära att du behöver leva som en eremit eller vara själv utan bara att du söker dina svar själv eller inåt.

Det finns tillit och en stark känsla av att allt hittar sin väg och ordnar sig även om du just nu inte ser vägen eller lösningen.

Fisken

Det ligger ett förverkligande för dig nu och du upplever en känsla av kontroll och stabilitet, eller så försöker du nå det.

Du eller någon annan besitter en auktoritet som visar på en förmåga att genomföra det man tror på. Man är engagerad och bygger och skapar för framtiden.

Just nu så vet du vad du har vilket känts tryggt men du vill samtidigt komma vidare så du ser över ditt nästa steg inom något som är viktigt för dig. Det kan vara så att du måste förändra då det du har just nu inte riktigt fungerar på sikt. Du står troligtvis i en valsituation vilket kan innebära att du inte kommer vidare förrän du bestämmer vilket ditt nästa steg ska vara.

Något som du är involverad i fungerar inte riktigt som du önskar så du måste hitta ett nytt sätt att komma vidare på eller en ny väg.

Kram och Namaste Vivi

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

Lämna en tanke