Johanna 142#

Tarot, Andlig & Medial Vägledning, Kanaliserar Guider, Tidigare liv, Intuitiv coaching.


Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?

Smsa: 71440
Skriv: Johanna


♦ Kanalisering är min starkaste sida, är intuitivt vägled av guiderna för att kunna vägleda dig.

♦ Medial sedan födseln

Jag har spått i tarot sedan jag var 18 år, så ca 20 år har jag siat.

Spår gärna i kort och kristaller

♦ Önskar dina anhöriga från andra sidan kontakt så förmedlar jag gärna det.

Känner in tidigare liv.

Ger budskap och vägledning inom din egen mediala väg.

Just nu studerar jag som Bard på en druid utbildning som är i 3 år (En druid var en lärd man eller kvinna).

 

Arbetstider

Se under fliken schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Andlig Friskvårdsmassage Änglamassage – Anna Cederquist
Samtalsterapi – Anna Cederquist
Drömterapi – Anna Cederquist
Reiki 1 – Karin Hedström Blomberg
Reiki 2 – Fredrik Johansson
Reiki Master – Fredrik Johansson
Gold Reiki Master – Dag Lindlöf
Avancerad Healing Kirurgi – Romana Digerberg

Övriga utbildningar

Livets läxor har lärt mig ödmjukhet och fullständig kärlek till de förnimmelser jag får till mig.
När livet har varit tufft har jag alltid haft en lärare från andra sidan som väglett mig.
Mina lärare jag mött genom åren är många och samtliga är jag djupt tacksam för att de gett mig en ny lärdom.
Mina främsta lärare har varit och är fortfarande människor, vänner, släktningar och min fina familj både tvåbenta samt fyrbenta.
Livet erbjuder oss så många lärare så för mig är det lättare att säga vilka som inte varit mina lärare och de är de som jag inte fått tillfället att möta ännu.

Egna studier

Jag har spått i tarot sedan jag var 18 år, så ca 20 år har jag spått.
Jag läser mycket om gudinnan, schamanism, tarot, runor, gamla religioner, örter, healing, alkemi och föredrar kanaliserade böcker.
Just nu studerar jag som Bard på en druid utbildning som är i 3 år, som så många druid relaterade studier och böcker i ämnet.

Älskar djupdykningarna man får inom varje ämne.

Presentation

Jag är en tjej som levt med andarna sedan vaggan på gott och ont, stackars mamma tyckte det var mindre skoj när jag såg grannar som gått bort nått år innan vi flyttade dit.
Eller när mamma fick förklara att andra världs kriget är över och att de var en dröm.
Starkaste minnet jag har är att vi ska besöka graven till gammel mormor på halloween och mamma säger till mig att vi ska gå ensam dit bara hon jag och min ena syster, varpå jag säger nej vi är aldrig ensam där utan det går ett helt tåg med folk bakom oss som är döda
och tycker det är roligt med folk, så de vill gärna gå bakom oss hela vägen runt gravarna.
Kan säga att vi besökte aldrig gravarna mer efter det.
Dessa syner gjorde mamma orolig och för att försöka klara av alla syner så besökte hon medium och för varje gång blev mamma mer och mer rädd när jag berättade vad jag såg.
Av osäkerhet och mammas rädsla fick jag bara mer problem och när jag berättade vad jag såg, så insåg jag att folk blev rädda så jag slutade och ett tag vart det lugnt runt mig men vid 14 års ålder startade allt igen med en rivstart.
Idag har jag aktivt arbetat med mig själv och utvecklat mig själv i 20 år och kan med säkerhet säga att jag är inte klar med min utveckling för det finns alltid nya lärdomar runt varje hörn och lite det som jag älskar detta med personlig utveckling det blir aldrig tråkigt.
Jag arbetar mycket med själen inom mig själv och andra.
Jag intresserar mig för många områden inom det andliga men det som brinner mest i hjärtat är själens läkande kraft så schamanism är en aktiv del i min praktik.
Pratar gärna med avlidna anhöriga om det vill komma fram när jag arbetar med dig och de dina, likaså guiderna är starkt närvarande när vi samtalar allt beror på vad som behövs mest för stunden.
Kanalisering är min starkaste sida intuitivt vägled av guiderna.
Jag är anpassningsbar inom samtliga ämnen men borttappade saker har jag aldrig fått kläm på.

Övrigt

Jag går just nu medium utbildning på Academy for inner potential och jag får se vart det leder vidare till men just nu är jag i start groparna.

James Van Praagh medium utbildning blir nästa steg på hans School of mystical arts.

24 kommentarer

 1. Stort tack för ett mycket givande samtal ikväll. Är det kristallbarn du tänkte på? Kramar Brit-Mari 💙

 2. Värmländskan on

  Hej Johanna! Jag vill bara tacka dej för två så fina samtal. Så fint att få prata med någon som kan hjälpa, förklara och förstå situationen med det som händer i mitt hus och med mej. Och det bästa är att du förklarar så bra för mej. Det är jag med katten som har ett hus fullt med aktivitet. Du pratade om ljus meditation…att jag skulle göra det morgon och kväll. Jag vet inte riktigt vad det innebär just med ljus meditation. Har du möjlighet att förklara kort för mej kort? Stor kram till dej!

 3. Hej Johanna! Tack för samtalet igår <3 Jag började praktisera lugn och positiv feedback till min sambo direkt och det har lättat upp hela mig. Som att ett lugn spritt sig i hela hemmet. One hundred thousand angels gick på repeat hela dagen, så skön! Tusen tack igen! Sänder ljus tillbaka till dig <3 Kram från Johanna

  • Hejsan
   vad härligt att du gillade låten.
   så härligt att det lättar för dig.
   massor av kramar och ljus till dig
   johanna

 4. Tack för samtalet igår johannna! Ska försöka vänta, ha is i magen. Vilket inte riktigt är min grej. Haha. Ska bli väldigt spännande att se hur de närmaste månaderna kommer att bli. Började med meditation i morse. Härligt. Kram Anna

 5. Tereza Mills on

  Tack Johanna, väldigt tydligt och professionellt. Jag fick ett grundat svar som klargjorde mycket och har givit mig mod att våga ta nästa steg

 6. Hej!
  Det var jag med två hundar och tidigare liv. Köpte en bok av en författare som du rekommenderat.
  Sanaya Roman : ”Ett gott liv” ….har precis börjat på den. 🙂 ……Jag börjar med den…

  Jörgen

 7. Tack för att du finns underbara Johanna! Samtalen med dig är helt ovärdeliga, din härliga värme och empati ger så mycket kraft och tillit. Du är bara bäst!
  Kramar från Susanne

 8. Fantastisk att prata med. Det känns som att Johanna genuint bryr sig om en och ger goda ärliga råd och hopp inför framtiden.

 9. Du satt pricken ovanpå i när jag pratade mrd dig för ett par månader sen och att få veta att de mina finns runtom mig värmde mitt hjärta.kommer att ringa dig igen då det ser mörkt ut nu och behöver lite få veta🙏🧡

 10. Alma Olevic on

  Tack fina Johana för alla fina samtal allt stämmer , sory att jag ringer förmycket ibland med det så när någon ör otroligt duktig .Kram Alma

 11. Har pratat med dig flera ggr och det är för tidigt att säga om det du fått in stämmer men jag tycker väldigt väldigt mycket om att prata med dig. Du ser saker från nya synvinklar, är varm, rolig och känns genuint fin som människa.

 12. Jag pratade med dig häromdagen och frågade om en specifik knepig relation. Tyckte inte det stämde in på personen jag frågade om. Däremot tycker jag det stämmer in på en annan person som jag träffade senare samma dag. Kanske det kan bli så?
  Ella

 13. Mycket duktig och kunnig, skickade underbar healing och gav goda råd. Kände in mycket som stämde, varm och genuin att prata med.
  Maria

 14. Fd Räkmackan on

  Hej Johanna,
  Tack för ett jättebra samtal. Ber om ursäkt för snabbt slut då jag blev tvungen att ta ett samtal. Jag ska följa ditt råd och jag känner mig redan lättare i kroppen efter vårt samtal. Jag gör meditationen en månad och sedan återkommer jag så får vi se om jag har kommit framåt. Hoppas att jag kommer tillbaka till mitt vanliga energirika jag.

  Trevlig helg,
  Från fd Räkmackan 🙂

 15. Tack Johanna för ett fantastiskt samtal.
  Kan inte tacka dig nog!
  Kommer vara dig evigt tacksam <3!
  Massa massa kärlek!

  Önskar gärna få namnet på din blogg.
  Kram Emma

 16. Det var så skönt att få prata med någon som kan förklara varför det känns så negativt i min bostad. Jag gick in å började läsa historia om området. Då kom jag på att ca 1 km härifrån finns det några gravkullar från forntiden. DU hade helt rätt i allt du sa om slagfällt m.m ,jag ser berget som dom slogs om. Du är väldigt duktig ,så bra! ; )
  Tack så mycket !

Lämna en tanke