Lady Casha 43#

Tarot, orakelkort, pendel, numerologi. Andlig utveckling & vägledning.

 

♦ Spår i tid

♦ Mystiker. Intuitiv & medial.

♦ Specialiserad på tvillingsjälar och andra själsrelationer.

♦ Energiarbete (rena, rensa, skydda, andlig healing & transformationer)

♦ Min siargåva är medfödd, jag är mystiker och kanaliserar själen och det högre jaget.

♦ Egna studier – Astrologi, mystik, new thought/ancient wisdom, magi, kvantfysik, läkning med örter & blomsterdroppar, kristaller, etc.

♦ Jag är diplomerad och professionellt verksam numerolog sedan 2001 och finns tillgänglig för konsultationer

♦ Konsultationer i numerologi – se blogg – ladycasha.tarotguiderna.se

 

Arbetstider

Se under fliken schema

Diplomerade/certifierade utbildningar

Avancerad esoterisk numerologi – Noomi Engström

Metafysiska studier: Science of Mind Foundation Course & Self-Mastery – Centers for Spiritual Living

Änglakort – Branka Okeijn

Angel Therapy Practicioner – Doreen Virtue

Tarot & magi – Ravenhawk’s Academy/Lady Dyanna

Spiritual Respons Therapy- Grund & avancerad nivå

Astrology for the soul – the complete course for chart interpretation (pågående)

Övriga utbildningar

Mat som medicin (Steven Acuff)
Basmedicin
Transcendental meditation
Transforming Blockages med Twin Flame Healers Jill & Remi

Egna studier

Astrologi, mystik, new thought/ancient wisdom, magi, kvantfysik, psykologi,
filosofi, EFT, klassisk homeopati, läkning med örter & blomsterdroppar, kristaller, etc.

Presentation

Hej & välkommen!

Jag spår och vägleder på alla områden och är specialiserad på att arbeta med tvillingsjälar och andra med själsrelationer för att få dem att fungera.

Min siargåva är medfödd, jag är mystiker och kanaliserar själen och det högre jaget och när du konsulterar mig förmedlar jag den information och de svar som din själ och ditt högre jag vill att du ska ha i stunden.

Förutom min egen mediala kommunikation använder jag mig ofta av tarot som verktyg.

Jag spår självklart i tid men tycker också att det är viktigt att veta att framtiden inte är huggen i sten – att den kan alltid förändras.

Jag är stark på energiarbete och kan rena, rensa, skydda och balansera och lär också ut hur du kan göra själv om det är läge för det.

Jag har studerat metafysik, magi och konsten att manifestera samt väglett i olika former i över tjugo års tid och med stor framgång hjälpt många människor att både hitta sig själva och sin egen väg – jag kan förmedla personligt anpassade affirmationer och andra verktyg för andlig & personlig utveckling.

Jag är diplomerad och professionellt verksam numerolog sedan 2001 och finns tillgänglig för konsultationer – se min blogg på Tarotguiderna.se där du också kan läsa budskap och förutsägelser.

Jag har bland mycket annat också en påbörjad men aldrig avslutad psykologutbildning bakom mig samt erfarenhet av att arbeta professionellt med missbruk, beroende och medberoende.

Det är ett stort förtroende att vägleda och allt du säger till mig stannar självfallet hos mig – du är varmt välkommen att höra av dig!

Övrigt

Jag mediterar dagligen sen många år och jag kallar mig mystiker – jag har ingen religion, utan ser de olika religionerna och andliga filosofier och riktningar som olika sätt att uttrycka i grunden samma sak: vi är mer än fysiska varelser – det finns en skapande kraft i universum som vi är en del av och som är en del av oss. Att vara i medveten kontakt med den kraften är mystikens väsen.

I am fluent and do readings in English

104 kommentarer

 1. Anita Andersson on

  Vad händer i mitt samboförhållande. Blir vi mer sammansvetsade eller delar vi på oss?
  Tack på förhand för er generositet på julafton.
  Fortsatt God helg.
  Anita

  • Hej Anita

   Det ser ut som att ni kommer att dela på er, att det är över. Det är ett stort och viktigt beslut och steg att ta, som i grund och botten handlar om att våga följa och vara trogen sitt hjärta även om man inte kan se exakt vart vägen leder. Var sann mot dig själv och var inte rädd för förändringen.

   Med värme och hopp om ett fint 2015.
   Kram/Allis

  • Hej
   Har ringt många gånger att mitt liv är inte så bra det har aldrig varit men själv klart mina barn.jag är 45 undra kommer blir bra någon gång , eller är mig som är fel på.
   Mvh
   Roweida

  • Lena Peralta on

   Hur ser det ut framöver för mig,hur blir det med mannen jag älskar?
   Tack för din genirösitet❤️
   Kram/Lena

 2. hur skall jag vara mer framgångsrik i mitt arbete samt affärsmöjlighet..att kunna träffa människor som skulle följa med o vad gör jag fel? jag är positiv o framåt men någonstans bristar jag.
  Tack för hjälpen o jag önskar dig God Jul, Gabriella

  • Hej Gabriella,

   Det verkar som om någon eller några stör sig lite på dig, och eventuellt att det ger upphov till ryktesspridning och snack bakom ryggen. Det ser ut att ha att göra med både att du faktiskt är bra på det du gör, men också att ditt sätt kan upplevas som kanske lite för framåt och positivt, alla är inte lika glada och positiva och kan bli provocerade av någon som är det, och istället tolka det som någonting negativt. Att vara bra – eller bättre – än andra på någonting kan också vara provocerande för omgivningen, och ibland kan man utan att man är riktigt medveten om det, känna sig lite överlägsen då, eller att folk tror att man tror att man är det.
   Om du kan, fråga någon eller några – inte på ett konfrontativt eller aggressivt sätt, utan mer på ett ”lättsamt” och ödmjukt sätt – om det är så att det pratas. Det är inte säkert eller ens troligt att personen eller personerna i fråga skulle erkänna det, men om du kollar reaktionen och deras attityd så kommer det ge dig information. Du skulle också ha nytta och glädje av om du kan vända dig ”inåt” och lyssna på din intuition om du inte redan gör det – det är viktigt för dig, att du litar på den. Det är inte så att du gör något stort fel, utan snarare att det föreligger någon form av ”missförstånd” – att vi kan uppfattas annorlunda än vad vi själva tror och har för intention.
   Bevara din positivitet och framåtanda, men kom ihåg att den kan stöta folk ibland, så ibland får man vara lite smidig och tänka på hur man uppfattas för att inte skapa konflikter eller problem i onödan. Överhuvudtaget ser ditt arbetsliv och din karriär mycket bra ut, med positiva förändringar till det bättre framöver. Någonting nytt kommer ta sin början (igen). Om du inte redan driver eget så ligger det bra för det. Allra bäst skulle du säkert trivas med att arbeta hemifrån. Om du redan har en egen verksamhet så ligger det för att utöka den på något sätt.

   Med värme och hopp om ett fint 2015.
   Kram/Allis

  • Hej Sandy

   Det är dags att läka hjärtat, att lägga det som har varit sorgligt bakom dig. Du är färdig med det nu – det som har varit har varit. Det ser också ut som ny kärlek är på väg in i ditt liv, och som om du är på väg att skriva ett helt nytt kapitel. Förvänta dig det oväntade och kom ihåg talesättet: idag är den första dagen av resten av ditt liv.

   Med värme och hopp om ett fint 2015.
   Kram/Allis

  • Hej Anneli,

   Ärkeängel Ariel uppmanar dig att lita på och följa din intuition och göra verklighet av dina drömmar – det kommer förse dig med allt du behöver för att leva ett gott liv, också materiellt.
   Du har kraften att manifestera dina planer, idéer och drömmar, så låt dig inte stoppas av någonting. Om du inte redan mediterar, visualiserar och affirmerar, så sätt igång!

   Med värme och hopp om ett fint 2015.
   Kram/Allis

 3. Idag är det min födelsedag och samma fråga uppstår om och om igen : vad ska jag göra för att finna ett arbete som passar mig och som ej dränerar mig så att jag blir sjuk av det?

  • Hej Tina,

   Om allt vore möjligt och pengar inte ett problem – vad skulle du göra då?
   Det ser ut som att orsaken till att du inte är där du skulle vilja vara är för att rädslor håller dig tillbaka, kanske mer än du anar, och att det handlar om tankesätt: illusioner om vad som är möjligt och inte och rädslor för att du inte skulle klara (att försörja) dig om du sadlade om eller följde ditt hjärta och gjorde någonting annat/det som skulle vara verkligen tillfredställande på djupet. Alltså: det ser ut som om fokus ligger för mycket på den materiella aspekten av yrkeslivet. Kanske att du inte ens ger dig tillåtelse att drömma fritt? Det första vi behöver för att förverkliga en dröm – är ju själva drömmen. Och det andra är en tro på att det är möjligt.
   Gör dig av med dina gamla föreställningar om vad man kan och ska, sånt som inte fyller en funktion och som håller dig tillbaka, och skapa dig nya sanningar om ditt liv, det liv som du vill leva – sanningar som du kan förankra och realisera t.ex. med hjälp av affirmationer. Kom ihåg att du i dig har både kraften och förmågan att forma, och omforma, ditt liv, och att all förändring måste komma inifrån.
   Hör gärna av dig om du vill, så kan jag förklara lite närmare om hur affirmationer fungerar och hjälpa dig med att utforma någon/några som skulle passa.

   Med värme och hopp om ett fint 2015.
   Kram/Allis

 4. Annica Henriksson on

  Kämpar på i motvind ekonomiskt tungt,är ensamstående mamma,ganska nystartad som egen företagare och har ett fysiskt tungt jobb.Då undrar jag nu hur den närmsta framtiden ser ut.
  <3 god jul kärlek

  • Hej Annica

   Jag tittade på de närmaste tre månaderna och det ligger jättefint för att din ekonomi inom den tidsramen kommer få sig ett lyft och tillskott. Överlag är det inte heller så illa som du befarar, varken nu eller senare – snarare tvärtom, såtillvida du inte fortsätter att fokusera negativt på pengar och ekonomi, för då finns det risk att du sätter käppar i hjulet för den här fina utvecklingen. Försök att istället leva i nuet så mycket som möjligt, istället för att oroa dig för att inte ha pengar ”i morgon”.
   Var inte heller rädd för att spendera – självklart inte på meningslösa eller onödiga saker – men på sånt du behöver och som kan stärka verksamheten direkt eller indirekt. Pengar är energi och behöver vara i rörelse för att det inte ska stagnera, och det är din egen kreativitet som är motorn i det hela och källan till ditt välstånd. Ditt arbete kommer ge utdelning.

   Med värme och hopp om ett fint 2015.
   Kram/Allis

 5. Finns det något syfte med mitt kärleksfattiga liv under 2015? Ska jag leva ensam eller lämna in? önskar dej en fridfull julhelg

  • Hej Anneli,

   Det ser ut som att det kommer dyka upp en potentiell kärlekspartner redan någon gång senast till våren och det kommer vara en speciell person som äntrar scenen på ett lite speciellt sätt under ovanliga omständigheter. Det kan finnas en rival någonstans, eller att kan se ut som om det gjorde det, men det är övergående och ingenting som har betydelse i långa loppet, så fokusera inte på det.
   Anledningen till att du har varit/är singel är att du inte varit/är riktigt redo för en relation: det verkar som du varit/är upptagen av arbete, vilket inte behöver betyda lönearbete, utan kan vara mycket någon annan form av arbete som behöver göras, och att du också utstrålat att du inte varit mottaglig eller öppen för romantik, utan att du kanske varit riktigt medveten om det.

   Med värme och hopp om ett fint 2015.
   Kram/Allis

  • Tack för att jag fick förtroende att svara på era frågor. Jag hoppas alla fått ett svar som ni kan använda er av. Vill ni titta djupare eller veta mera är ni hjärtligt välkomna att höra av er till mig. Jag jobbar tisdag 30 december 22-24 och nyårsafton mellan 19-22 nästa gång.
   Från och med 2 januari gäller sedan mina arbetstider enligt högst upp på sidan.
   Kram/Allis

 6. Hej,
  Jag vet inte om jag kan skriva här och fråga, men detta känns som en sista chans. Jag har levt med konstant ångest i 12 år och är nu 25. Tycks aldrig hitta min väg i livet. Vad ska jag ta mig till? Vad är meningen med mitt liv? Allt är en mardröm.
  Helena

  • Hej!
   När det kommer till ångest så är det inget som går att hjälpa genom det mediala. Vi är inga läkare eller experter på området och vi får inte heller ta den typen av konsultationer.
   Kram vivi

   • Hej Helena

    Även om vi inte kan hjälpa till med ångest rent medicinskt och inte är några läkare eller experter precis som Vivi skriver, så vill jag ändå föreslå att du söker hjälp hos en bra terapeut för att ta reda på vad det är för typ av ångest du har. Ibland kan ju ångest vara av det slag som kallas ”existentiell” vilket har att göra med precis det som du beskriver, att man inte hittar sin väg eller förstår meningen med livet för att man inte vet vem man är. En terapeut med helhetssyn på vad det kan innebär att vara människa på den här jorden skulle säkert kunna hjälpa dig.
    Sen kanske du också är extra känslig för vad du stoppar i dig: en del av oss är också väldigt känsliga rent fysiskt vilket kan ge upphov till ångest. Så det är ett annat förslag; att du forskar lite i vad maten har för betydelse för måendet. En del kan få ångest av att de är känsliga t.ex. för vete/gluten etc. Jag menar inte att det behöver vara ditt problem, eller att en kostomläggning är (hela) lösningen, men det kan vara en bidragande orsak som det kan vara värt att titta lite närmare på. Det kan vara så också att man inte får tillräckligt med näring till hjärnan. T.ex. brist på bra fettsyror eller olika sorters aminosyror som man kan ta som kosttillskott kan också vara en hjälp på vägen. Kolla på nätet.
    Oftast går det att med ett samlat grepp och genom att ta sig an problemet på flera olika fronter, med en helhetssyn i botten, trassla sig ur snårskogen. Det viktiga är att söka hjälp, pröva sig fram, ta reda på saker och att ta del av andras erfarenheter – och att inte ge upp. En del av oss har större prövningar än andra, men det betyder inte att det är omöjligt, bara att vi får jobba lite hårdare. Var rädd om dig.

    Kram/Allis

 7. Hej Allis,
  Stort tack för samtalet igår. Det kändes verkligen bra. Ibland behöver man en push i rätt riktning. Hoppas nu att själarna hittar varandra. Kram!

  • Hej Sofi, det värmer och gläder mig att höra att det kändes bra. Fortsatt lycka och hör gärna av dig och berätta hur det utvecklar sig eller om du behöver bolla vidare. Kram!

  • Hej Åsa,

   hör gärna av dig när jag jobbar – tiderna finns högst upp på den här sidan – så kan vi titta på din arbetssituation och vad som händer om du vill.

   Varma hälsningar/Allis

 8. Carina Pettersen on

  Tack Allis för din din vägledning i kväll. Nu börjar pussel bitarna läggas samman här hos mej 🙂 fick en sådan förståelse för saker och ting…tackar dej innerligt <3 Med kärlek…Carina

 9. Du som ringde mig lördag 10 oktober kvart i åtta (ditt namn börjar på P) – tyvärr bröts samtalet på grund av strömavbrott. Ledsen för det speciellt eftersom vi var mitt uppe i någonting viktigt. Ring gärna tillbaka när du kan och jag finns tillgänglig igen så att vi får prata klart. Du hittar mina tider under ”schema”.
  Varma hälsningar
  Allis

 10. Hej Allis,
  Du verkar vara helt fantastisk person.
  Jag undrar om det blir någon positiv förändring för mig framöver?
  Vänligen Natasha

 11. Hej allis! Vi pratade gårkväll men det bröts. Jag ville bara försäkra mig om att du fått min email och mailar mig det du sa. Stort tack och god jul!

  • Hej Eleonora,

   Jag har skickat, så kolla skräpposten så finner du säkert den längre affirmationen där.
   Ring igen om den inte gör det, så får vi dubbelkolla att jag har rätt uppgift.

   God fortsättning & gott nytt år!
   Värme,
   Allis

 12. Hej
  Jag har vandrat genom helvetet på jorden de senaste 2 månaderna. Idag för två månader sedan släppte min finaste bomben och sade att han inte längre kunde säga att han älska mej.
  Alla i vår omgivning och inte minst jag blev totalt chockade eftersom han alltid va så kärleksfull mot mej. Han ville pausa, sen träffas sen inte höras alls och betedde sig väldigt splittrat och jag har tagit detta väldigt hårt. Jag vet hur stark vår kärlek var och vi hade förlovat oss några månader tidigare…..Jag har bett till alla högre vita makter om att han ska se hur fel detta blev och att han ska vilja ge oss en ny chans…Kan du se om jag får leva med min älskade man resten av mitt liv, finns inget jag högre önskar

  kram / Annette

  • Annette,

   jag förstår att det gör ont. Ring gärna mig på tarotguiderna när jag jobbar så kan vi se på vad det är som händer och hur det ser ut framåt. Mina arbetstider kan du hitta under ”schema”.

   Värme
   Allis

 13. Tack fina Allis du är bäst💐
  Skulle skriva ner affirmationen men kommer inte ihåg allt…tid,plats människor fastnade men kan du skriva det sista igen?
  Tusen tack kramar N🌷

  • Hej Nina,

   Tack för fin feedback. Ledsen att jag missat det här meddelandet tills nu.
   Men ring mig gärna när jag jobbar, det behöver bara ta några minuter, så ska du få affirmationen igen, jag kan inte skriva den här tyvärr.

   Värme,
   Allis

  • Hej Nina,

   tack för fin feedback :-). Ledsen att jag missat det här meddelandet till nu, men ring gärna mig när jag jobbar, det behöver bara ta några minuter, så kan du få affirmationen igen, jag kan inte skriva den här tyvärr.

   Värme,
   Allis

 14. Hej! Tack för din hjälp med affirmationer som jag fick av dig. Men hur kan jag vara säker på att det är min tvillingsjäl som jag kämpar för att få det att fungera med och inte bara något karmiskt? Eller spelar det ingen roll utan det viktiga är att jag jobbar på min egen utveckling så löser sig i det världsliga oxå, på ett eller annat sätt? Eller ska jag tänka bort den här trassliga relationen och fokusera på att jag får det bästa för mig? Kram Ulla

  • Hej Ulla

   Du ska naturligtvis känna efter vad som stämmer för dig. Att ha ett själsligt band med någon spelar ingen roll i bemärkelsen att det inte är en ursäkt att fortsätta en ”trasslig” relation på det fysiska planet, och även med någon man har ett starkt själsligt band till kan det ha uppstått en massa ”karma” som kan ställa till det. faktum är att det är mera regel än undantag. Bäst är att fokusera på dig själv, din egen själ och utveckling och det som är bäst för dig, precis som affirmationerna är inriktade på.
   Kram/Allis

  • Hej!
   Hur blir jag fri från en medial man som använder svårt magi/kabnala för att skada mig?! Tacksam om ni har svar🙏❤
   Tack för ett innehållsrikt tarot horoskop!❤
   Ingela

 15. hej mitt liv trasades sönder under 2015 då tre ur min familj oväntat avled, varför? har överlevt tackvare
  mina barn,ser du någon framtid för mej? hur ska man gå vidare?
  kram mona

 16. Hej Alla skulle vilja veta om jag kommer att bli ihop med mitt ex och om jag får några mer barn och kommer jag få ett bra liv har försökt ringa men går inte skulle vara tacksam för svar

 17. Hej det verkar ju konstigt jag ser ju att folk frågar om sitt liv och att alla svarar dom det går ju inte ringa till er då kan ni väl spå oss så här

 18. Carina Pettersen on

  Hej! Lady Casha
  Skulle pratat med dej i 30min (började kl 21.46-22.07 då samtalet bröts
  tvärt tyvärr 🙁
  Vet att du inte kunde/kan åtgärda detta,men hoppas att kundtjänsten kan tillrätta lägga kostnaden 🙂
  För övrigt, så vill jag tacka för ett mycket givande samtal med dej <3 Får återkomma och få lite mer
  råd hur jag skall gå vidare i min utveckling och i relationen med S.

  Tacksamhet ock värme…. Carina

  • Hej Carina!
   Jag har varit inne i systemet och sett att samtalet bröts från din telefon och inte vårt system. Sådant händer ibland och jag har valt att ändå i god anda kreditera dig samtalet.
   Ha en fin dag!
   Kram vivi

  • Hej Carina!

   Ledsen för sent svar! Ja, det var tråkigt att samtalet bröts, men jag ser att Vivi har hanterat det rent praktiskt. Tack för förtroendet att vägleda, det gläder mig att det var givande och ser fram emot att höra av dig igen.

   Värme
   Lady Casha

 19. Hej Lady Casha!

  Samtalet bröts & förstod inte riktigt varför? Det prasslade,vart tyst…sedan prasslade & las på!? 🙁 …varför bröts samtalet?
  21:46-22:03 /besviken 🙁 ska man betala för avbruten samtal?

  • Hej!
   Om du mailar mig vivi@medialarummet.se så kan jag se om samtalet avbröts från oss eller från din tele. Har du inte hunnit få ngn rådgivning eller om det är ett 30minuters samtal där du betalar en klumpsumma så krediterar vi om det beror på oss.
   Kram vivi

  • Hej Sefo,

   ursäkta att du får sent svar från mig! Ibland krånglar tekniken och det kan uppstå problem. Jag ser att Vivi har svarat dig och jag hoppas du känner att det löst sig rent praktiskt. Välkommen att höra av dig igen.
   Varma hälsningar
   Lady Casha

 20. Hej jag tror det var dig jag pratade med ikväll men samtalet blev brutet. Du pratade om några affirmationer du skulle skicka mig. Hoppas det blev rätt så jag får dem sen även om samtalet plötsligt försvann. Tack så mycket för ett trevligt samtal. Kram Ulla

 21. En allmän fråga om numerologi.
  Jag heter enligt skatteverket ”Mona Kornelia Karlsson”, vilket även är mitt dopnamn.
  Till vardags stavar jag dock gärna både Kornelia och Karlsson med C, istället för K.
  Hur bör jag tänka när jag räknar ut olika tal, kopplat till mina namn?
  Mvh, livsväg 11

 22. Hej!

  Ledsen för sent svar, det är så glest mellan kommentarerna här att jag glömmer att kolla och jag får ingen avisering när det dyker upp en heller – men:

  du ska räkna på det som är dopnamnet och registrerat hos Skatteverket, alltså med K.

  Med C kan vara en variation men inte grunden.

  Har du fler frågor, skriv gärna en kommentar på min blogg på taroguiderna istället, de kommer till mig på en gång!

  Lycka till.

  Varma hälsningar
  Lady Casha

 23. Hur ska jag orka ta mig igenom denna stora händelse i mitt liv? Kommer jag någonsin bli lycklig och är det här det rätta valet?

 24. Hej!

  Pratade med dig igår kväll, du skulle skicka några meddelande och affirmationer till mig.
  När gör du det?
  Tack för bra samtal, ser ut som att allt faller på plats för mig
  Mvh Jessica

  • Lady Casha on

   Hej Jessica!

   Ledsen för sent svar – jag skickade affirmationerna till dig redan samma kväll. Om du inte har fått dem än, så kolla skräpposten, ibland hamnar mejl från mig där.

   Varma hälsningar
   Lady Casha

 25. Trodde jag mött min tvillingsjäl, sen hände något som fick honom att lämna..
  Kan inte se någon sanning i de förklaringar jsg fått.
  Finns det en orm i omgivningen,?
  Var det aldrig honom jag skulle ha var det bara en lärdom?

  • Janeth
   Jag är sjukskriven sen en tid tillbaka och lite till, men håll utkik om när jag är tillbaka och hör av dig om du vill så tittar jag gärna på dig och den här mannen så ska vi se vad det är för relation ni har och vad det är som har hänt.
   Varma hälsningar
   Lady Casha

 26. Shirley Andersson on

  Tack för ett jättefint samtal, kunde pratat hur länge som helst. Tack för alla goda råd.
  Shirley

 27. Hej varit gift i 2 år snart bor i olika länder själv klart alla tycker är konstigt varje gång vi har problem han försvinner o inte vill prata och blir sur lång tid. Vi hade svårt med ekonomi ett tag.. Vill veta kommer bi hitta varandra elker vi kommer dela på oss
  Mvh Susanne

 28. Jana Edholm on

  Hej! Tack för en spännande sida.❤️ Tänkte fråga om jag ska fortsätta med mitt företag i höst eller om jag ska göra något annat, typ bli anställd!

  Kram Jana

 29. Lady Casha,
  Vill bara tacka dig för ett underbart, lugnande samtal igår kväll. Du tog ner mig, du tog ur mig ur den tankesnurr jag fastnat i, du beskrev min situation så bra, och gav mig ett lugn inför framtiden! Tack! <3

 30. Nayara Cibelle Miranda on

  Hej! Jag heter: Nayara Cibelle Miranda , jag är född: 79.12.09, vill veta om min ekonomiska situation framöver och hur igentligen blir med mitt ex: Mauricio Orlando Garate Vega född: 65.10.25

 31. Hej! du vägledde mig igår kväll.
  Vårt samtal bröts innan mina 30 minuter hade gått.

  Du sa till mig igår att jag och min sambo var själsligt kopplade till varandra.
  Vad betyder det? Att vi är själsfränder? eller kopplade på något annat sätt?

  kram Michelle <3

Lämna en tanke