Ring Tarotguiderna på tel
0939-2959

Samtalspris 19:90 per minut.

Ring Tarotguiderna på tel

Samtalspris 19:90 per minut.

3 Kärleksmeditationer Midsommar- Kärlekspartner/Självkärlek/Universell kärlek

2

Kärleksmeditation Midsommar ( eller Alla Hjärtans dag) = kärlekstider

All text är © Vivi Linde

Här ger jag en meditation som kan hjälpa er att bjuda in mer kärlek, själv kärlek, universiell kärlek och hjälp av öppna upp för en kärlekspartner. En meditation som arbetar på djupet och i det undermedvetna.

Börja med att smycka din plats, hur mycket eller lite är upp till dig. Det kan vara med rosenquartz, gelehjärtan, kärleksmotiv/bilder, rosa eller gröna ljus som representerar hjärtchakrat eller något annat som känns rätt för dig.

OBS! Rikta inte din önskan mot en specifik person. Man får aldrig påtvinga någon sin vilja om det inte ligger i personens väg och det är inte upp till dig att avgöra. Önskan slår in på det sättet som universum önskar. Var öppen och ta emot.
1) Börja med att tända stearinljus och släck i taket, tänd gärna en rökelse om du vill och sätt på skön meditativ musik. Har du ingen så finns det på Yoytub och Spotify. Jag rekommenderar Björn Mellander om han går att finna.

Steg1 AVSLAPPNING:
Låt denna övning ta så lång tid som du känner att du behöver för att slappna av.
1. Sätt dig bekvämt och låt dina fötter vila avslappnat på golvet.
2. Ta några djupa andetag, och för varje andetag så känner du hur du går djupare och djupare ner i avslappningen. Slappna av. Sen känner du hur avslappningen sprider sig i hela kroppen.
3. Känn hur det går ett rotsystem ut från dina fötter och hur det slingrar sig längre och längre ner i jorden. Känn hur du når jordens mitt och hur du är fast förankrad i Moder jord, du känner dig trygg och omhändertagen.
4. Känn sen hur dina fötter slappnar av och hur avslappningen sprider sig upp genom dina underben. Slappna av.
5. Känn sen hur avslappningen sprider sig upp genom dina knän och upp genom låren. Känn hur din lår vilar mot underlaget du sitter på och du känner fullständig avslappning.
6. Därefter fortsätter avslappningen till rumpan och upp genom ryggraden, hela vägen upp. Därefter känner du hur den sprider sig i hela ryggen. Slappna av.
7. Sen känner du hur du slappnar av i underlivet.
8. Och magen.
9. Därefter så känner du hur avslappningen fortsätter upp i bröstkorgen. Du tar några djupa andetag, och för varje andetag så känner du hur du går djupare och djupare ner i avslappningen. Du känner hur andningen går in och ut ur kroppen. Slappna av.
10. Sen känner du hur avslappningen sprider sig i hela kroppen. Känn sedan hur avslappningen fortsätter upp i halsen, käkarna och ansiktet. Slappna av.
11. Därefter känner hur avslappningen fortsätter upp på hjässan. Slappna av.
12. Känn sedan hu avslappningen rinner ner i nacken, och ut i axlarna. Slappna av.
13. Därefter slappnar du av i överarmarna. Slappna av.
14. Sen slappnar du av i underarmarna, händerna och fingrarna. Slappna av.
15. Du tar sen några djupa andetag, och för varje andetag så känner du hur du går djupare och djupare ner i avslappningen..
16. Därefter så känner du hur avslappningen fortsätter upp i bröstkorgen. Du tar några djupa andetag, och för varje andetag så känner du hur du går djupare och djupare ner i avslappningen. Du känner hur andningen går in och ut ur kroppen. Slappna av.
17. Sen känner du hur avslappningen sprider sig i hela kroppen.
18. Andas in och räkna till fem, andas ut och räkna till tio. Fortsätt så tills du känner att du hamnar i en jämn rytm.

Steg2 Meditationen – Dra till dig en kärlekspartner:
Visualisera hur du befinner dig i ett vackert palats i Rom.
Se dig omkring på denna plats, du befinner dig i en stor sal som alldeles vit och du ser vackra snidade pelare, det står stora fat med vindruvor på de låga borden och karaffer med vin. Det finns också pampiga kandelabrar med rosa ljus, du känner den doft av de vackra röda rosorna som fyller rummet. Du sätter dig på en vit mjuk divan.
Sedan ser du en ljus energigestalt som kommer gående mot dig, känn kärleken som strömmar mot dig, det är din nästa kärlek som kommer för att välkomna dig.
Se sedan hur lilla söta Cupido kommer flygande på sina små änglavingar, se hur han lyfter sin båge och skjuter en pil mot denna energiperson,  han lyfter sen sin pilbåge och skjuter en pil på dig.
Känn hur du tar emot detta, vilken känsla som breder ut sig i ditt bröst, det berättar om hur du förhåller dig till att släppa in kärleken.
Om du vill så kan du fråga denna energigestalten det du undrar över när det gäller er eller så kan du lyssna vad den har att berätta.
Stanna i meditationen en stund tillsammans med din framtida partner.
Fråga dig efter meditationen: Var träffade pilen? Hur reagerade gestalten? Vad kände du? Sa gestalten något? Får du en känsla av budskap i detta? Fick du någon tidsaspekt. Skriv ner.

Steg2 Meditationen – Dra till dig självkärlek:
Visualisera hur du ser dig själv i ett stort vackert tempel i Rom.
Du sitter i ett stort rum men pampiga kandelabrar på bord och väggar och rosa levande ljus. Det är vackra speglar på väggarna som speglar och reflekterar ljuset. Överallt står det stora vaser med de vackraste rosorna.
Du ser sen dig själv/ ditt högre Jag mitt i rummet sittande i ett stort badkar  fyllt med rosenblad. Känn doften av rosor.
När du ser dig runt i rummet så ser du dig själv återspeglas i speglarna och du känner en kärlek och värme spridas inom dig till dig själv. Du känner hur du älskar personen du ser och är.
Se hur du sköljer dig med rosenvattnet och hur du upptar dem i din hud och hur doften stannar kvar. Du fyller på dig med självkärlek och det gör att du nu går nu in i en ny fas gällande dig själv och din egen utveckling.

Sitt i denna meditation en stund och känn in vad du får till dig. Om du vill så kan du fråga ditt högre jag något eller så bara är du i energin. Skriv ner.

Steg2 Meditationen Dra till dig universell kärlek:
Visualisera hur du befinner dig vid havet. Du ser vindarna dra in över havet och hur vattnet börjar skumma sig. Du ser du det blåser upp, du känner hur något håller på att ske. Bara va en stund vid detta hav i meditationen och känn hur energin strömmar igenom dig.
Sedan får du i havet syn på Vindguden Zefyros och hans gemål Chloris, du ser hur dessa vindar håller på att driva upp den vackra kärleksgudinnan Venus ur havet och upp på stranden. Se vad som pågår och känn kärleken som strömmar från Venus .
Se sedan hur kärleksgudinnan Venus stiger naken upp ur vågorna, se hur hon stiger upp på land där hon mottages av vårens gudinna Flora som står och väntar på att få klä på henne.
Du befinner dig vid Venus födelse som sker under våren, mars-maj. Känn hur den universella kärleken ökar under månaderna fram till nästa vår.  Fram tills dess att Venus stiger in i ditt liv med mer kärlek så går du igenom en period av kärleksfull utveckling.
Sitt i meditationen en stund. Känn efter om det kommer något budskap till dig eller om det kommer någon insikt gällande kärlek i ditt liv.

Glöm inte sedan att gå tillbaka efter ett år och titta vad som hände efter dessa meditationer.

OBS! Är du nybörjare så tänk på att alla är barn i början och ställ inte allt för stora krav på dig själv. Övning ger färdighet lovar jag dig så öva på 🙂

Namaste Vivi

Venus födelse….

botticellibirthvenussmal

Dela.

Om skribenten

Vivi Linde driver Tarotguiderna och Sveriges största Andliga/Mediala bloggportal med över 90 stycken bloggare med inriktning kropp, själ, hälsa och inspiration. Lyssna även gärna på Podcasten Mediumpodden.

2 kommentarer

 1. Maja den

  Tack Vivi för dina fantastiska meditationer och ritualer du delar med dig.
  Jag läser ivrigt men för en nybörjare som jag är, så är det svårt att slappna av och gå in på djupet när jag hela tiden måste memorera alternativt läsa nästa moment. Min önskan är att du skulle kunna göra ljudfiler alternativt länka till en youtubeklipp där du spelat in själv där du vägleder meditationen ( alltså läser det du själv skrivit). På så sätt kan jag som nybörjare gå in i meditationen utan att bry mig om att memorera eller läsa nästa moment hela tiden.

  Stort tack för att du delar med dig av din kunskap.
  Kram

  • Vivi den

   hej Maja! Jag kommer att göra det framöver, har tyvärr inte hunnit. Mitt tips är att du spelar in den på iphonen och sen spelar upp den för dig själv <3 kram vivi

Lämna en tanke